Όλα καλά κ. Μέλο Περέιρα;

Όλα καλά κ. Μέλο Περέιρα;

Ο Πορτογάλος έχει χάσει το παιχνίδι αλλά ποιος να τον διώξει από την ΚΕΔ;

Τρεις αγωνιστικές έχουν διεξαχθεί ήδη και βαδίζουμε ολοταχώς προς το πρώτο παιχνίδι του ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, με το οποίο ανοίγει ο χορός των ντέρμπι που θα συνεχιστεί μέχρι τη 10η αγωνιστική.

Τα λάθη στους αγώνες της Super League, έχουν γίνει καθημερινό φαινόμενο και αν είχαν σημειωθεί σε άλλους καιρούς, επί ημερών Γκιρτζίκη για παράδειγμα, θα είχε ξεσηκωθεί όλος ο κόσμος για να παραιτηθεί σύσσωμη η ΚΕΔ. Τώρα, ούτε φωνή για τον Μέλο Περέιρα που κάθεται στη θέση του και απολαμβάνει τα 20.000 ευρώ που παίρνει τον μήνα.

Ο Πορτογάλος έχει αποτύχει παταγωδώς στο έργο του αλλά ας είναι καλά η FIFA και η UEFA που τον κρατούν στη θέση του και ο Βαγγέλης Γραμμένος που δεν έχει το σθένος να ζητήσει και να επιβάλει την παραίτηση του.

Ο πρόεδρος της ΚΕΔ ξεκίνησε το πρωτάθλημα και δήλωσε ότι οι διαιτητές είναι έτοιμοι. Τα φαλτσοφυρίγματα όμως, πάνε σύννεφο. Μόνο έτοιμοι δεν είναι όπως αποδεικνύεται με ελλιπή προετοιμασία. Αλήθεια, ο υπεύθυνος για την εκπαίδευση τους Σταύρος Τριτσώνης είναι εντάξει; Όλα καλά; Στο Καρπενήσι τι έδειξαν στους διαιτητές; Τι τους δίδαξαν στα σεμινάρια;

Προορίζει, ο Μέλο Περέιρα, για διεθνείς διαιτητές, ονόματα όπως ο Διαμαντόπουλος που με το καλημέρα, έδειξαν ότι δεν είναι έτοιμοι ακόμη για να πάρουν το σήμα ή ρέφερι όπως ο Ζαχαριάδης που στα 37 του δεν έχει μέλλον και στην UEFA θα γελάνε με το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ούτε η πρώτη φορά θα είναι ούτε η τελευταία.

Μέσα σε όλα αυτά, στα ντέρμπι που πλησιάζουν, οι ξένοι διαιτητές δείχνουν ότι είναι μονόδρομος, έτσι όπως έχει εξελιχθεί η κατάσταση.

Σε περισσότερες από 10 ευρωπαϊκές ομοσπονδίες έχει απευθυνθεί ο Μέλο Περέιρα για να αποφασίσει για τον «εκλεκτό» της Τούμπας. Αν δεν μπορούν τα τρία ξένα μέλη της ΚΕΔ να βρουν ένα καλό διαιτητή, εκτός συνόρων, ας μας αδειάσουν τη γωνιά, επιτέλους…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ