ΑΕΚ : O γκολτζής… ήρθε, ο «υδραυλικός» έρχεται

ΑΕΚ : O γκολτζής… ήρθε, ο «υδραυλικός» έρχεται

Ο Πόνσε έχει δείξει ήδη την κλάση του, ωστόσο ο παίκτης που θα σηκώνει τους ΑΕΚτζήδες από την καρέκλα θα είναι ο Μπογέ

Ο Εζέκιελ Πόνσε αποτέλεσε μία από τις δυνατές μεταγραφικές κινήσεις της ΑΕΚ, με τον Αργεντινό φορ της Ρόμα να έρχεται στην Ένωση προκειμένου να καλύψει το κενό του συμπατριώτη του Σέρχιο Αραούχο. Στα δύο ματς πρωταθλήματος που ξεκίνησε βασικός, ο 21χρονος άσος έχει σημειώσει ισάριθμα γκολ, δείχνοντας πως μπορεί να κουβαλήσει τον Δικέφαλο επιθετικά.

Ο Πόνσε είναι ένας φορ περιοχής, με αίσθηση του γκολ, που διαθέτει παράλληλα τεχνική και ταχύτητα. Ένας παίκτης με τρομερές προδιαγραφές, που μόνο τυχαίο δεν είναι πως σύμφωνα με όσα ανέφεραν το καλοκαίρι στην Αργεντινή, συγκαταλέγεται μεταξύ των ποδοσφαιριστών που στο άμεσο μέλλον είναι πιθανό να στελεχώσουν την Αλμπισελέστε.

Η ΑΕΚ έχει επενδύσει στον Αργεντινό άσο που έχει ήδη αρχίσει να κάνει την απόσβεση της μεταγραφής του. Που μόνο για φέτος θα κοστίσει στην ΑΕΚ πάνω από 1 εκατομμύριο ευρώ. Ο Πόνσε έχει δώσει λοιπόν ήδη τα πρώτα δείγματα γραφής και αυτά είναι κάτι παραπάνω από θετικά. Όμως στην ΑΕΚ υπάρχει ένας ακόμα Αργεντινός που ακόμα δεν έχει μπει στην εξίσωση και σύμφωνα με όσα βγαίνουν από τα Σπάτα, σύντομα θα κάνει τον κόσμο της Ένωσης να… σηκωθεί από την καρέκλα του.

Ο Λούκας Μπογέ στάθηκε άτυχος στην εκκίνηση της σεζόν, καθώς ταλαιπωρήθηκε από το σύνδρομο κοιλιακών-προσαγωγών πριν το παιχνίδι με την Σέλτικ και δεν έχει καταφέρει να αγωνιστεί με τα κιτρινόμαυρα. Ο 22χρονος άσος «φλέρταρε» ακόμα και με το χειρουργείο για την αντιμετώπιση του προβλήματός του, ωστόσο όλα δείχνουν πως αυτό θα αποφευχθεί.

Το σώμα του Μπογέ ανταποκρίθηκε εξαιρετικά στην θεραπεία που ακολούθησε και πλέον ο Αργεντινός άσος έχει μπει στην τελική ευθεία για την επιστροφή του. Στόχος του Μπογέ είναι να τεθεί στη διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη για το μεγάλο ματς με την Μπενφίκα, στις 2 Οκτωβρίου. Και έκτοτε να μην βγει ξανά από τα πλάνα του.

Πάντως όσοι έχουν δει τον Μπογέ στις προπονήσεις, μιλούν για έναν παίκτη με σπάνια χαρακτηριστικά, που ξεκάθαρα θα κάνει τη διαφορά στην Ένωση. Έναν «υδραυλικό» ικανό να δώσει το κάτι παραπάνω στο παιχνίδι του Δικεφάλου και μαζί με τον Πόνσε, τον Λιβάγια, τον Μάνταλο και τους υπόλοιπους μεσο-επιθετικούς, να χαρίσει στιγμές «μαγείας» στον κόσμο της Ένωσης.

Κάτι, που όλα δείχνουν πως θα συμβεί σύντομα. Μιας και ο Μπογέ… έρχεται με φόρα, ανεβάζοντας συνεχώς στροφές και μετρώντας αντίστροφα, για το ντεμπούτο του με τη φανέλα της ΑΕΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ