Το Καραϊσκάκη έδωσε τη νίκη στον Ολυμπιακό

Το Καραϊσκάκη έδωσε τη νίκη στον Ολυμπιακό

Ο κόσμος του Ολυμπιακού βοήθησε πολύ την ομάδα του δίνοντας ώθηση στους ερυθρόλευκους μετά την ισοφάριση του Αστέρα. Η ατμόσφαιρα ήταν μοναδική, ο κόσμος δεν άγχωσε τους παίκτες κι αυτό έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην επικράτηση των πειραιωτών.

Η αλήθεια είναι πως ο Ολυμπιακός έδειξε με το πείσμα και την επιμονή του πως έκανε πολύ μεγάλη προσπάθεια για να πάρει το ματς με τον Αστέρα. Και δεν χωρά αμφιβολία ότι οι ερυθρόλευκοι έβγαλαν μαχητικότητα στο φινάλε του ματς, έδειξαν χαρακτήρα και παράλληλα έδειξαν και την ποιότητα τους σαν ομάδα. Ωστόσο υπάρχει ένα στοιχείο που πρέπει να σταθεί κάποιος κι έχει να κάνει με την βοήθεια που έδωσε ο κόσμος του Ολυμπιακού στην ομάδα του.

Και οι οπαδοί των ερυθρόλευκων που ήταν στις εξέδρες του Καραϊσκάκη «έπαιξαν» κι αυτοί μπάλα με την στήριξη που έδωσαν στην ομάδα τους. Και το λέμε αυτό διότι μετά το γκολ της ισοφάρισης του Αστέρα, τα πράγματα δεν ήταν εύκολα για την ομάδα του λιμανιού. Κι εκεί ακριβώς χρειάζεται η βοήθεια από την εξέδρα.

Αυτό λοιπόν που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι ο κόσμος του Ολυμπιακού ήταν ο 12ος παίκτης των πειραιωτών στο χθεσινό παιχνίδι. Με φωνή και τραγούδι, χωρίς γκρίνια ή μουρμούρα μετά το γκολ του Αστέρα.

Καταλάβαινε πολύ καλά και ο κόσμος ότι ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι λόγω πολλών συνθηκών. Και το μόνο που δεν ήθελαν οι παίκτες του Ολυμπιακού την στιγμή που προσπαθούσαν για το δεύτερο γκολ, ήταν να υπάρχει γκρίνια από την εξέδρα.

Οι οπαδοί της πειραϊκής ομάδας βοήθησαν πολύ για να φτάσει ο Ολυμπιακός σ’ αυτή την πολύ μεγάλη νίκη επί του Αστέρα, ο οποίος έδειξε και χθες ότι είναι μια δυνατή και σκληροτράχηλη ομάδα. Και αξίζει επίσης να σταθούμε σε κάτι που επισημάναμε χθες το πρωί από to10.gr λίγες ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα.

Κάναμε λοιπόν λόγο για την δύναμη της έδρας και την δυναμική της ομάδας. Και αν μη τι άλλο αποδείχθηκε πως και τα δύο έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην έκβαση της αναμέτρησης.

Ειδικά όμως σε ότι αφορά την έδρα θα πρέπει να πούμε ότι αυτό είναι κι ένα από τα μεγάλα «όπλα» του Ολυμπιακού με τον κόσμο της ομάδας να δίνει στους ερυθρόλευκους την ώθηση που χρειάζονταν, την στιγμή που πίεζαν για να πετύχουν το δεύτερο γκολ. Και ούτε είναι τυχαία η «έκρηξη» του Νάτχο στο γκολ, ο τρόπος με τον οποίο πανηγύρισε ο Ισραηλινός μέσος αλλά και οι υπόλοιποι παίκτες της ομάδας του Πειραιά.

Ένιωθαν και οι παίκτες του Ολυμπιακού την στήριξη που τους έδινε ο κόσμος. Κι όταν ο παίκτης αισθάνεται την εμπιστοσύνη της εξέδρας, τότε όλοι μπορούν να γίνουν πιο εύκολα. Το «Καραϊσκάκη» θα είναι γεμάτο το βράδυ της Πέμπτης απέναντι στην Μπέτις, για την πρεμιέρα των ερυθρόλευκων στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Και ο κόσμος του Ολυμπιακού έχει την μοναδική δύναμη να «απογειώνει» την ομάδα του. Το έκανε στο ματς με τον Αστέρα και το ίδιο πρέπει να κάνει και στο παιχνίδι με τους Ισπανούς.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ