ΠΑΟΚ : Τρίτο sold out: Είναι μικρό το γήπεδο

ΠΑΟΚ : Τρίτο sold out: Είναι μικρό το γήπεδο

Από τη μια τα 21.000 διαρκείας, από την άλλη η παρουσία των φίλαθλων της Τσέλσι, τι έμεινε για όσους δεν πήραν διαρκείας; Τίποτα! Πλέον, η γερασμένη Τούμπα, δεν μπορεί να φιλοξενήσει άλλο τα όνειρα και τις φιλοδοξίες του Ιβάν Σαββίδη και των φιλάθλων του ΠΑΟΚ.

Μετά τις αναμετρήσεις με τη Σπαρτάκ Μόσχας και τη Μπενφίκα, για το Champions League, οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ έκαναν ένα ακόμα sold out ενόψει του αγώνα με την πανίσχυρη Τσέλσι για τους ομίλους του Europa League. Ο κόσμος του Δικεφάλου «διψάει» για καλό ποδόσφαιρο και υψηλό θέαμα και η αναμέτρηση με τους «μπλε» του Λονδίνου προσφέρεται για τέτοιες συγκινήσεις.

Ασχέτως εάν ο Μαουρίτσιο Σάρι αποφάσισε να ξεκουράσει τους Αζάρ και Ροντρίγκες. Η Τσέλσι έχει τέτοια ποδοσφαιρική λάμψει που και με τα δεύτερα να ερχόταν στην Τούμπα οι φίλαθλοι του Δικεφάλου θα εξαντλούσαν και πάλι όλα τα εισιτήρια

Ο «12ος» παίκτης της ομάδας, σήμερα από νωρίς το πρωί κάθισε σ’ έναν υπολογιστή και προσπάθησε να εξασφαλίσει ένα εισιτήριο για την αναμέτρηση με την Τσέλσι. Τα λιγοστά εισιτήρια που είχαν απομείνει, λόγω των 21.000 διαρκείας και της παρουσία οπαδών της αγγλικής ομάδας στο γήπεδο της Τούμπας, μέσα σε χρόνο ρεκόρ εξαφανίστηκαν. Χιλιάδες διαδικτυακοί επισκέπτες, μπήκαν στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και προσπάθησαν να διασφαλίσουν ένα από τα μαγικά χαρτάκια του αγώνα. Όσοι το κατάφεραν θα δουν από κοντά μια σπουδαία αναμέτρηση, οι υπόλοιποι από τους τηλεοπτικούς τους δέκτες.

Το τρίτο sold out είναι γεγονός, όμως ταυτόχρονα άφησε και μια πίκρα σε όσους δεν μπόρεσαν να γίνουν κάτοχοι ενός εισιτηρίου. Από το πρωί σε όλα τα social media της ΠΑΕ, αλλά και σε οπαδικά forum όλοι συζητάνε για την αναγκαιότητα της κατασκευής ενός μεγαλύτερου γηπέδου που θα μπορεί να φιλοξενεί περισσότερο κόσμο. Ένα γήπεδο που θα πληροί της προδιαγραφές και θα δέχεται από μικρά παιδιά και οικογένειες μέχρι και άτομα με ειδικές ανάγκες.

Αν μπορούσε κάποιος να γκρεμίσει σήμερα την γερασμένη Τούμπα και στη θέση της να δημιουργήσει ένα νέο υπερσύχρονο γήπεδο όλα θα ήταν τέλεια. Ένα κλαμπ, εάν θέλει να λέγεται μεγάλο, εκτός από το να φτιάξει μια ισχυρή ομάδα, χρειάζεται κι ένα νέο «σπίτι» για να μπορέσει εκεί μέσα να φιλοξενήσει μόνο όσους αγαπάνε τον ΠΑΟΚ και τον προστατεύουν.

Επειδή το γήπεδο δεν θα είναι όλο ασπρόμαυρο, καθώς θα υπάρχουν και 700 οπαδοί της Τσέλσι, καλό θα είναι όσοι βρεθούν στην Τούμπα να είναι πολύ προσεκτικοί. Το παραμικρό να συμβεί στις εξέδρες ο Δικέφαλος θα κινδυνεύει με τιμωρία της έδρας του. Θα είναι κρίμα η ομάδα να στερηθεί στα επόμενα παιχνίδια τον κόσμο της. Την Πέμπτη (20/9) χρειάζεται μόνο φωνή και χειροκροτήματα. Τίποτα άλλο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ