Ολυμπιακός : Σημαντικό να ποντάρει στη βοήθεια του κοινού!

Ολυμπιακός : Σημαντικό να ποντάρει στη βοήθεια του κοινού!

Για την καινούργια προσπάθεια του Ολυμπιακού προσυπογράφουν από νωρίς και οι οπαδοί της ομάδας!

Το πιο μεγάλο κέρδος για τον Πέδρο Μαρτίνς και τους παίκτες του είναι ότι έχουν εξασφαλίσει από την εκκίνηση την εμπιστοσύνη του κόσμου της ομάδας. Κι αυτό είναι κάτι το πολύ «ιδιαίτερο» για όσους γνωρίζουν καλά το τι σημαίνει Ολυμπιακός, αφού δεν συμβαίνει και με μεγάλη συχνότητα…

Να φέρνει το ματς στα ίσια ο Αστέρας και να μην ακούγεται «μουρμούρα»; Να χάνει την ευκαιρία ο Τόνσο για το 1-2 και οι οπαδοί να φωνάζουν ακόμη περισσότερο για να ενισχύσουν την ομάδα τους, χωρίς να ασχολούνται με τον Μιράντα που έχασε στη φάση τον παίκτη της Τρίπολης;

Ποιος θα το πίστευε, όπως έλεγε και η διαφήμιση, όμως ο κόσμος των ερυθρόλευκων έχει εκτιμήσει την καινούργια προσπάθεια, προφανώς επειδή έχει διαπιστώσει ότι πάει να γίνει κάτι καλό. Με κανονικό προπονητή και παίκτες που έχουν πάθος και φιλοδοξία και δεν περιμένουν το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή για να κανονίσουν τη νυχτερινή τους έξοδο, ανεξαρτήτου, μάλιστα, αποτελέσματος.

Μεγάλο το αβαντάζ, κυρίως για τον Πέδρο Μαρτίνς, αλλά το έχει κερδίσει με το σπαθί του ο Πορτογάλος. Την προηγούμενη φορά γινόταν η «μισή δουλειά», αφού είτε η ομάδα εξασφάλιζε την πρόκρισή της στο Τσάμπιονς Λιγκ και στη συνέχεια έχανε το βηματισμό της, είτε βρισκόταν εκτός και τα πήγαινε καλά στο πρωτάθλημα.

Με τον Πορτογάλο έχει πετύχει τον ιδανικό συνδυασμό και τώρα πια το μέλημα του Μαρτίνς είναι το πώς θα μοιράσει εκτός από τους ρόλους και το χρόνο ανάμεσα στους παίκτες του, γιατί δύσκολα θα βγει όλη η ανηφόρα με την ίδια ενδεκάδα. Πόσο μάλλον όταν ακολουθούν αγώνες όπως αυτοί με την Μπέτις, τον Πανιώνιο, τον ΠΑΟΚ, την Μίλαν και την ΑΕΚ.

Στον περισσότερο κόσμο μπορεί να προκαλεί την απορία το πώς οι Καμαρά και Μπουχαλάκης αφήνουν έξω τους Γκιγιέρμε και Νάτχο, όμως όλα έχουν την εξήγησή τους. Ο Μαντί τρέχει σε όλο το γήπεδο, ενώ ο «Μπούχα» είναι αυτός που μεταφέρει το παιχνίδι από τη μία περιοχή στην άλλη, χωρίς στο ενδιάμεσο να χάνεται η μπάλα-αν συμβεί κάτι τέτοιο σε αυτόν το χώρο και το χρόνο, τότε όλα θα γίνουν πολύ πιο δύσκολα για την άμυνα του Ολυμπιακού.

Βεβαίως, την ίδια δουλειά μπορούν να την κάνουν και οι δύο πιο έμπειροι παίκτες, οι οποίοι όμως ξεκίνησαν από διαφορετική αφετηρία και τώρα έχει έρθει η ώρα τους για να μπούνε στην ομάδα. Θέλει να τους βάλει στο κόλπο αλλά με ομαλό τρόπο ο Μαρτίνς κι αυτό αναμένεται να μας το δείξει στα επόμενα παιχνίδια.

Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να έχουμε υπόψη μας ότι ο Πέδρο δεν είναι ο προπονητής που θα κάνει «σαλάτα» την ενδεκάδα του με συχνές αλλαγές, καθώς έτσι κι αλλιώς από τη στιγμή που φτιάχνει νέα ομάδα, είναι λογικό να αναζητά την ομοιογένεια.

Και στο ματς με τον Αστέρα οι Καμαρά- Μπουχαλάκης δεν υστέρησαν στα μαρκαρίσματα, όχι τουλάχιστον στο βαθμό που το έκανε η τριάδα μπροστά τους, με τους Λάζαρο, Φορτούνη και Ποντένσε. Παίζει ρόλο κι αυτή η παράμετρος, έτσι δεν είναι;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ