Το ΠΑΟΚ-Τσέλσι είναι περισσότερο ματς πρεστίζ

Το ΠΑΟΚ-Τσέλσι είναι περισσότερο ματς πρεστίζ

Η πρόκριση για τον Δικέφαλο θα κριθεί περισσότερο στα άλλα τέσσερα ματς του ομίλου με Βίντι και Μπάτε Μπορίσοφ.

Πιστεύω ότι στους ευρωπαϊκούς ομίλους είναι καλύτερα τις καλές ομάδες να τις αντιμετωπίζεις στην έδρα σου στο τέλος, όταν έχουν καθαρίσει την πρόκριση (πολλές φορές και την πρώτη θέση). Τότε μπορεί να τις πετύχεις πιο χαλαρές και αδιάφορες, με περισσότερες αλλαγές και με μικρότερο κίνητρο.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Τσέλσι στην Τούμπα στην πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Ακόμη και χωρίς όλα της τα αστέρια στο βασικό σχήμα, η αγγλική ομάδα κοστολογείται τρεις φορές περισσότερο από όσο όλη η Super League μαζί! Καμιά ομάδα δεν είναι αδιάφορη στην πρεμιέρα μιας διοργάνωσης και όταν αυτή είναι το φαβορί για την κατάκτηση του Europa League (σύμφωνα με τους book και όλες τις στοιχηματικές εταιρίες) τότε ο βαθμός δυσκολίας είναι δεδομένος και τεράστιος.

Ο Δικέφαλος θα παίξει για το καλύτερο δυνατό απέναντι στους «μπλε» και θεωρώ ότι θα προσπαθήσει να τους αιφνιδιάσει. Κοινώς; Να τους πιάσει στον ύπνο.

Ο Μαουρίτσιο Σάρι προφανώς και θα έχει κάνει τη δική του κατασκοπία, αλλά ίσως ο ΠΑΟΚ μπορέσει να αιφνιδιάσει τους παίκτες της αγγλικής ομάδας που μπορεί να υποτιμήσουν τον Δικέφαλο. Άλλωστε το γεγονός ότι δεν προπονήθηκε καν στην Τούμπα η Τσέλσι, δείχνει μια υπεροψία. Αυτό πρέπει να πεισμώσει ακόμη περισσότερο τους παίκτες του ΠΑΟΚ…

Με αντιπάλους αυτού του μεγέθους θεωρώ ότι 7 στις 10 φορές να παίξεις, μπορεί να χάσεις. Ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να είναι σοβαρός, συγκεντρωμένος και να αποφύγει τα λάθη που έκανε με την Μπενφίκα για να διεκδικήσει τις πιθανότητες που του αναλογούν για θετικό αποτέλεσμα.

Προφανώς μια νίκη θα είναι ιστορικής σημασίας, αλλά και μια ισοπαλία μπορεί να είναι καθοριστική στην οικονομία του ομίλου.

Η πρόκριση στους «32» του Europa League δε θα παιχθεί στην Τούμπα με την Τσέλσι, ούτε στο Λονδίνο, αλλά πιθανότατα στα άλλα τέσσερα ματς του ομίλου με Βίντι και Μπάτε Μπορίσοφ.

Απλά ένα θετικό αποτέλεσμα με τους «μπλε» μπορεί να ανοίξει στον ΠΑΟΚ καλύτερα τον δρόμο της πρόκρισης, ενώ μια νίκη στην κατάμεστη Τούμπα θα του δώσει και άλλο πρεστίζ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ