Θα συνεχίσει το σερί;

Θα συνεχίσει το σερί;

Τέταρτη αγωνιστική αυτή που διανύουμε και ο Παναθηναϊκός έχει ήδη κάνει το 3 στα 3. Μπροστά του έχει πριν τη διακοπή για το Nations League, δύο εντός έδρας παιχνίδια με Λεβαδειακό και Πας Γιάννινα. Δύο ματς που κρύβουν κινδύνους και χρειάζονται μεγάλη προσοχή.

Τα δύο παιχνίδια στο ΟΑΚΑ είναι απ’ αυτά, που στην οικονομία του πρωταθλήματος για τους στόχους της ομάδας, θεωρούνται και λογίζονται ως νίκες. Ο φετινός Παναθηναϊκός πρέπει, προκειμένου να μην έχει προβλήματα σε ότι έχει να κάνει με την άνετη παραμονή του, να πάρει τους έξι βαθμούς. Εάν δεν το καταφέρει δε σημαίνει ότι χάνεται, αλλά θα απωλέσει ένα μεγάλο μέρος των κερδών που αποκόμισε με τις νίκες του στις τρεις πρώτες αγωνιστικές.

Η ομάδα του Γιώργου Δώνη έχει δείξει μέχρι τώρα ένα πρόσωπο, που έχει γεμίσει προσδοκίες και ελπίδα τους φιλάθλους της. Ο Παναθηναϊκός καλείται αύριο να κερδίσει το Λεβαδειακό του Άκη Μάντζιου, που είναι ένα σύνολο με αρετές και οργάνωση και σε καμία περίπτωση εύκολος αντίπαλος. Το γήπεδο αναμένεται να έχει πολύ κόσμο, γεγονός που δείχνει και τη συσπείρωση που αρχίζει να συντελείται γύρω από την ομάδα, ως απόρροια της υγείας που οι πράσινοι βγάζουν στο χορτάρι. Είναι η πρώτη ίσως φορά, που τα πιτσιρίκια του Έλληνα τεχνικού θα έχουν ρόλο φαβορί σε ένα παιχνίδι. Ρόλο που τον κέρδισαν με το σπαθί τους χάρη στις εμφανίσεις τους και που τώρα πρέπει να τον επιβεβαιώσουν. Το αυριανό ματς είναι απ’ αυτά που κάνουν τα παιδιά άνδρες.

Με την πεντάδα των αγώνων που έρχεται μετά τον ΠΑΣ, το τριφύλλι θα είναι ευχής έργον να μπει σε αυτήν, έχοντας κάνει το 5 στα 5. Εάν μπει με 9 βαθμούς, τότε θα μπορεί να παίξει τα μεγάλα ματς με ΠΑΟΚ στην Τούμπα, ΑΕΚ εντός και Ολυμπιακό στο Φάληρο, μακριά από το άγχος του αποτελέσματος. Σε περίπτωση μάλιστα που σε Τρίπολη και με Πανιώνιο εντός, που προηγούνται των τριών ντέρμπι, έχουν προσθέσει και άλλους βαθμούς στο σακούλι τους, θα είναι ακόμα περισσότερο απελευθερωμένοι, γεγονός που θα τους καθιστά ανταγωνιστικότερους και με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

Δυστυχώς, αντίθετα με την αγωνιστική εικόνα της ομάδας οι εξελίξεις στο διοικητικό μέτωπο δεν πηγαίνουν το ίδιο καλά. Οι φόβοι πολλών ότι η περίπτωση του Ταϊλανδού δεν είναι εύκολη, μάλλον επιβεβαιώνονται. Ο Ιούνιος έγινε Αύγουστος, ο Αύγουστος Σεπτέμβριος και κανείς δεν ξέρει πότε και αν θα ολοκληρωθεί η συμφωνία. Όσοι πάτε στο ΟΑΚΑ σκεφτείτε μόνο πως θα στηρίξετε τα παιδιά και το τεχνικό team και αφήστε σπίτι την όποια διάθεση για διαμαρτυρία ή αποδοκιμασίες της διοίκησης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ