Ο Μαρτίνς θέλει να δει σωστή νοοτροπία

Ο Μαρτίνς θέλει να δει σωστή νοοτροπία

Το σημερινό παιχνίδι Κυπέλλου είναι πολύ σημαντικό για τον 48χρονο τεχνικό αλλά και για τους παίκτες που θα πάρουν ευκαιρίες από τον Μαρτίνς. Καλούνται να δώσουν το 100% και ο Πορτογάλος προπονητής περιμένει σωστή νοοτροπία και μεγάλη προσπάθεια απ’ όλους.

Το αποψινό παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Λεβαδειακό, για την φάση των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος έχει ιδιαίτερη σημασία για τους φίλους της πειραϊκής ομάδας, καθώς ο Γιάγια Τουρέ μπαίνει σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Από την στιγμή λοιπόν που ο Αφρικανός σούπερ σταρ θα παίξει στον σημερινό αγώνα γίνεται εύκολα αντιληπτό πως όλα τα «φώτα» στρέφονται στο ντεμπούτο του διεθνούς μεσοαμυντικού.

Οι οπαδοί της ομάδας του λιμανιού περιμένουν πως και πως να δουν τον Γιάγια Τουρέ, όπως επίσης τον Γκιγιέρμε και τον Ναχουέλ, οι οποίοι επίσης αναμένεται να κάνουν ντεμπούτο με την φανέλα των ερυθρόλευκων.

Το σίγουρο όμως είναι πως με ιδιαίτερο ενδιαφέρον περιμένει τον αγώνα με τον Λεβαδειακό και ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος τεχνικός των πειραιωτών άφησε εκτός αποστολής όλους τους παίκτες που έχουν σηκώσει το «βάρος» στο ξεκίνημα της σεζόν και θα παρατάξει την ομάδα του με παίκτες που δεν έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής.

Για ν’ ακριβολογούμε, κάποιοι από τους παίκτες που θα είναι στο αρχικό σχήμα των πειραιωτών στο σημερινό ματς, δεν έχουν αγωνιστεί σε επίσημο ματς της φετινής σεζόν. Είναι κι αυτό ένα στοιχείο του αποψινού αγώνα που μόνο απαρατήρητο δεν μπορεί να περάσει. Κι αυτό μάλιστα που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι ο προπονητής των ερυθρόλευκων δίνει πολύ μεγάλη σημασία στον αποψινό αγώνα.

Ο Μαρτίνς θέλει να δει πολλά πράγματα από τους παίκτες που θα παίξουν εναντίον του Λεβαδειακού και πρώτα απ’ όλα θέλει να δει σωστή νοοτροπία. Το βασικό ζητούμενο για τον 48χρονο προπονητή των ερυθρόλευκων είναι να δει διάθεση και προσπάθεια από τους παίκτες που δεν έχουν μέχρι στιγμής μεγάλο χρόνο συμμετοχής.

Και πρέπει εδώ να σημειωθεί ότι ο Μαρτίνς φρόντισε να περάσει το μήνυμα στο Ρέντη, ότι το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό δεν είναι μια «υποχρέωση» που πρέπει να βγει. Είναι ένα ματς στο οποίο ο Πορτογάλος προπονητής θέλει να τεστάρει τον βαθμό ετοιμότητας πολλών παικτών και σε τέτοια παιχνίδια οι παίκτες που δεν έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής πρέπει να εκμεταλλεύονται την ευκαιρία που τους δίνει ο προπονητής τους.

Ο Μαρτίνς θέλει λοιπόν να δει διάθεση από τους ερυθρόλευκους και καταλαβαίνει εύκολα κάποιος ότι το παιχνίδι με τους Βοιωτούς είναι σημαντικό για τον προπονητή των πειραιωτών. Αυτό πάντως που θα πρέπει να σημειωθεί είναι ότι οι θυελλώδεις άνεμοι που επικρατούν είναι ανασταλτικός παράγοντας στην προσπάθεια των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων κι αυτό θα πρέπει να ληφθεί υπόψιν. Με τέτοιο αέρα δεν είναι εύκολο να παίξεις ποδόσφαιρο.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ