Ο υπουργός εξωτερικών του ΠΑΟΚ

Ο υπουργός εξωτερικών του ΠΑΟΚ

Σήμερα θα ασχοληθούμε με τον Ραζβάν Λουτσέσκου, που συνεχίζει να «σκίζει» όπου βρεθεί και όπου σταθεί την ΑΕΚ και τον Πέδρο Μαρτίνς.

Το μόνο κοινό που έχουν οι Ράζβαν Λουτσέσκου και Πέδρο Μαρτίνς είναι πως βρίσκονται στον πάγκο δύο εκ’ των κορυφαίων ομάδων της Super League. Τίποτα κοινό. Δύο άνθρωποι τελείως διαφορετικοί σε άποψη και σε ιδιοσυγκρασία. Ο Ρουμάνος τεχνικό ως βαλκάνιος που είναι του αρέσει να μιλάει τσεκουράτα. Αυτό που σκέφτεται το λέει είτε δημόσια, είτε στους ανθρώπους του κύκλου του. Από πέρσι έχει πιάσει στον στόμα του την ΑΕΚ και όπου βρεθεί τα «χώνει».

Δεν σταματάει να καταγγέλλει τα περσινά αίσχη που έγιναν στην Τούμπα με τον Κομίνη παραλληλίζοντας με την Γερμανία του Χίτλερ. Βέβαια κάποιοι έχουν πιαστεί από τις δύο λέξεις κα προσπαθούν να δημιουργήσουν θέμα. Μάλιστα το τελευταίο 48ωρο τον «σταυρώνουν», ενώ κάποιοι έχουν φτάσει στο σημείο να ζητήσουν ακόμα και την απέλασή του από την χώρα. Όπως διατύπωσε την άποψή του δεν είχε πρόθεση να συγκρίνει την Ελλάδα με τη Γερμανία του Χίτλερ.

Πρόκειται πολύ απλά για αστείες καταστάσεις που έχουν ως στόχο να πλήξουν τον θεσμό που λέγεται προπονητής του ΠΑΟΚ. Όλοι αυτοί ζητούν από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέας να ρίξει βαριά καμπάνα στον Ράζβαν Λουτσέσκου. Αυτός είναι ο στόχος τους. Θέλουν να αποδυναμώσουν την ομάδα του Δικεφάλου στέλνοντας τον Ρουμάνο τεχνικό στην κερκίδα. Πιστεύουν πως μ’ αυτό τον τρόπο οι ασπρόμαυροι θα αρχίσουν να χάνουν βαθμούς στα παιχνίδια από την στιγμή που δεν θα έχει τον καθοδηγητή τους στον πάγκο.

Κατά τη γνώμη μου, ο Λουτσέσκου ασκεί… εξωτερική πολιτική για λογαριασμό του ΠΑΟΚ.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ πρέπει να προστατεύσει τον Λουτσέσκου με κάθε τρόπο και να δώσει ταυτόχρονα ένα μάθημα σε όλους αυτούς που νομίζουν ότι μπορούν να κάνουν ότι θέλουν στο ποδόσφαιρο.

Πάμε τώρα στον προπονητή του Ολυμπιακού Πέδρο Μαρτίνς. Ο Ισπανός τεχνικός μέχρι στιγμής «παίζει» με την τύχη του. Στα περισσότερα ματς, πλην αυτό με τον ΠΑΣ Γιάννινα όπου κέρδισε με 5-0 στα υπόλοιπα τρία δυσκολεύτηκε αρκετά να σκοράρει. Μάλιστα σ’ αυτά με τον Αστέρα Τρίπολης και τον Πανιώνιο τα πήρε στις καθυστερήσεις. Μέχρι στιγμής οι «ερυθρόλευκοι» είχαν εύκολες αποστολές με αντιπάλους που το ταβάνι τους θα είναι φέτος από το να μην υποβιβαστούν μέχρι στο να πλασαριστούν σε μια από τις θέσεις 6-7. Τα δύσκολα τώρα έρχονται για τους λιμανίσιους.

Την Κυριακή θα υποδεχτούν τον ΠΑΟΚ. Μια ομάδα που της αρέσει να έχει την κατοχή της μπάλας, να δημιουργεί παιχνίδι από την άμυνα και να παθιάζεται όταν βλέπει ερυθρόλευκα. Τα δύσκολα για τον Μαρτίνς τώρα έρχονται.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ