Γι αυτό ο Ραζβάν το έχει ρίξει στη τρελή και λέει για τον Χίτλερ

Γι αυτό ο Ραζβάν το έχει ρίξει στη τρελή και λέει για τον Χίτλερ

Ο Κώστας Καίσαρης διαβάζει τα στατιστικά. Ο πρώτος ΠΑΟΚ έχει 48 τελικές υπέρ του και 63 εις βάρος του. Και γι αυτό ο Λουτσέσκου αντί να μιλάει για ποδόσφαιρο μιλάει για τον Χίτλερ.

ΔΕΝ είναι σωστό ο δημοσιογράφος να κάνει τον έξυπνο: «Εγώ το είχα γράψει», «εγώ το είχα πει». Όταν για κάθε φορά, που έχει πέσει μέσα, υπάρχουν άλλες δέκα που έχει πέσει έξω. Κι αυτές τις κάνει γαργάρα. Κι υπενθυμίζει τη μία που είναι σωστός. Παρά ταύτα, στη συγκεκριμένη περίπτωση η ταπεινότητά μου, διάβασα βουλωμένο γράμμα. Όταν στο blog πριν το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ έγραφα, ότι, που θα χτυπήσει ο «Ζορμπάς», βρίσκεται. Το που θα κάτσει η μπίλια στο ντέρμπι, δεν βρίσκεται με τίποτα. Και κατέληγα επί λέξη: «Αν τη Κυριακή το βράδυ θα κάνει το τσαφ ο Βούκοβιτς η ο Κρέσπο δεν βρίσκεται με τίποτα». Όπερ και εγένετω.

ΚΑΙ δεν είναι, ότι σ αυτή την ηλικία πάω ν αλλάξω επάγγελμα και να στείλω στο ταμείο ανεργίας τον Πιτ Παπαδάκο. Είναι ότι όταν έχουν ασπρίσει τα μαλλιά σου σ αυτή τη δουλειά, ξέρεις πολύ καλά ότι αυτό που κυριαρχεί στο ποδόσφαιρο είναι το απρόοπτο. Πάμε παρακάτω. Επειδή η μία κουβέντα φέρνει τη άλλη, είχα γράψει επίσης, ότι στους αριθμούς, ο Ολυμπιακός εμφανίζεται καλύτερος από τον ΠΑΟΚ. Κι επειδή οι τελικές στο Καραϊσκάκης ήταν 23-4, είπα να ρίξω μία ματιά στα νούμερα όπως έχουν διαμορφωθεί μετά το παιχνίδι. Διαβάζεις λοιπόν τους αριθμούς και δεν πιστεύεις στα ματάκια σου.

Ο ΠΑΟΚ, ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας, με πέντε στα πέντε, έχει αρνητικό συντελεστή στις τελικές προσπάθειας. Όπως το λέω. Τα νούμερα στις τελικές είναι 48-63. Ούτε στο σινεμά δεν παίζονται αυτά τα έργα. Ο πρώτος της βαθμολογίας να έχει 48 τελικές υπέρ του και 63 εις βάρος του. Έχει φάει δηλαδή 15 περισσότερες τελικές απ όσες έχει κάνει. Κι αντί να τρέξει ο Λουτσέσκου να αγοράσει λαχεία, μιλάει για τον Χίτλερ. Όπως το λέω. Ο Ολυμπιακός έχει 88 τελικές. Η ΑΕΚ 70, ο Ατρόμητος 60, ο Παναθηναϊκός 55, ο Πανιώνιος 54 , ο Αστέρας Τρίπολης 49 κι ο ΠΑΟΚ 48. Ο πρώτος της βαθμολογίας έβδομος και καταϊδρωμένος στις τελικές. Πάμε τώρα στις τελικές που έχει δεχτεί. Δύο μόνο ομάδες έχουν δεχτεί περισσότερες τελικές προσπάθειες από την ομάδα, που κατά τον Λουτσέσκου, κέρδισε στο Καραϊσκάκης, επειδή έπαιξε έξυπνα. Ο Πανιώνιος που έχει δεχτεί 74 τελικές κι ο ΠΑΣ Γιάννενα που έχει δεχτεί 64. Τρίτος από το τέλος ο ΠΑΟΚ με 63 τελικές εις βάρος του. Πιο πολλές από τον Απόλλωνα του Ίσμαελ του Βελέντζα και του Μοντεγουάδο. Πιο πολλές κι από τη Λαμία του Μπάμπη Τεννέ και του Μάκη Χάβου.

Αυτό το 23-4 στο Καραϊσκάκης έσπασε τα κοντέρ και τον ισοπέδωσε. Στατιστικά.

Είπατε τίποτα; Και γι αυτό ακριβώς ο Ραζβάν το έχει ρίξει στη τρελή και λέει και ξαναλέει για τον Χίτλερ. Για ποδόσφαιρο δεν βγάζει κουβέντα. Κερδίζει με παραμύθι-φούρναρης πέναλτι τον Αστέρα Τρίπολης. Κερδίζει την ΑΕΚ χωρίς να είναι καλύτερος. Κερδίζει τον Ολυμπιακό, ενώ είναι κατά πολύ χειρότερος. Τρεις νίκες χωρίς να είναι ανώτερος. Τρεις νίκες που παικτικά δεν δικαιούται. Βλέπει ότι η ομάδα του, δεν είναι καλή. Να βγει να μιλήσει για ποδόσφαιρο ο Ραζβάν να πει τι; Πέρυσι που η βελόνα είχε κολλήσει στο, «έχουμε εβδομήντα τόσους βαθμούς στο γήπεδο» είχε κάπου να πατήσει. Έχασε το ματς με τον Ολυμπιακό χωρίς να παίξε. Με την ΑΕΚ, τον φάγανε. Του ακυρώσανε κανονικό γκολ. Εφέτος ούτε έχασε κανένα βαθμό από τη σφυρίχτρα, ούτε μπάλα παίζει για να βγει και να πει είμαστε η καλύτερη ομάδα. Υπερκόπωση έπαθε ο Παχαλάκης, δύο μέτρα άντρας στο Καραϊσκάκης. Από το πέσε-σήκω ενενήντα τόσα λεπτά. Κι επειδή ο Ραζβάν δεν έχει να πει τίποτα για ποδόσφαιρο, το έχει ρίξει στη τρελή και στον Χίτλερ. Για μπάλα δεν τον συμφέρει να μιλήσει. Αυτά.

Στη μουσική επιλογή Opa Tsupa-Mamma mia.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ