Ο Λουτσέσκου «σπάει» τα κοντέρ στον ΠΑΟΚ!

Ο Λουτσέσκου «σπάει» τα κοντέρ στον ΠΑΟΚ!

Έχει φτάσει τις 40 νίκες σε 53 ματς ο Ραζβάν Λουτσέσκου, κάτι που μεταφράζεται σε ποσοστό επιτυχίας (νικών) της τάξης του 75,5%.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου συνεχίζει να γράφει ιστορία στον ΠΑΟΚ με τις επιδόσεις του. Μέσα στη σεζόν 2017-18 οδήγησε τον Δικέφαλο για πρώτη φορά στην ιστορία του σε 10 σερί νίκες στο πρωτάθλημα, ενώ από τις τελευταίες πέντε αγωνιστικές της περσινής περιόδου μέχρι τώρα (και το διπλό επί του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη) έφτασε ξανά τις 10 συνεχόμενες νίκες στη Super League (πέντε πέρυσι και πέντε φέτος) ισοφαρίζοντας μέσα στον ίδιο χρόνο το δικό του ρεκόρ!

Την προσεχή Κυριακή (7/10) στο ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης στην Τούμπα μπορεί να δημιουργήσει νέο ρεκόρ, φτάνοντας τις 11 σερί νίκες στο πρωτάθλημα.

Ο Ρουμάνος τεχνικός έφτασε τις 40 νίκες στον πάγκο του ΠΑΟΚ σε 53 επίσημα ματς, κάτι το οποίο μεταφράζεται σε ποσοστό επιτυχίας (νικών) της τάξης του 75,5%, χωρίς να υπολογίζονται σε αυτά τα περσινά ματς με τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ στην Τούμπα, τα οποία έχασε ο Δικέφαλος μόνο στα χαρτιά. Μιλάμε για παιχνίδια που παίχθηκαν και κρίθηκαν μέσα στα γήπεδα και όχι στα δικαστήρια.

Μέσα στο 2018 ο ΠΑΟΚ έχει γνωρίσει μέσα στα γήπεδα (και όχι στα χαρτιά…) μόνο μια ήττα εντός των ελληνικών συνόρων (σε πρωτάθλημα και κύπελλο), από τον Αστέρα Τρίπολης με 3-2 (στις 4/3/2018) και σε 27 επίσημα ματς έχει 25 νίκες, μία ισοπαλία (με τον Άρη) και μια ήττα!

Επίσης μέσα στο 2018 ο Λουτσέσκου οδήγησε τον ΠΑΟΚ σε σερί 15 νικών σε όλες τις διοργανώσεις (ρεκόρ στην ιστορία της ομάδας), έσπασε την κατάρα του ΟΑΚΑ και ο Δικέφαλος κατέκτησε το Κύπελλο μέσα στην έδρα της ΑΕΚ, κερδίζοντας την Ένωση με 2-0, κέρδισε μέσα στη Λεωφόρο τον Παναθηναϊκό (με 3-0) μετά από 17 χρόνια, έκανε διπλό επί του Ολυμπιακού (τον οποίο ο ίδιος κέρδισε για πρώτη φορά από τότε που ήρθε στην Ελλάδα), οδήγησε τον ΠΑΟΚ στις πρώτες εντός έδρας νίκες της ιστορίας του στα προκριματικά του Champions League και μέχρι τα play-offs του θεσμού και φυσικά κέρδισε αγωνιστικά πέρυσι το πρωτάθλημα, το οποίο έκλεψαν στα δικαστήρια από την ομάδα.

Η δουλειά του αποδίδει αποδεδειγμένα καρπούς και με το σπαθί του κέρδισε ήδη, μετά από 14 μήνες στην ομάδα, μια θέση μεταξύ των κορυφαίων τεχνικών στην ιστορία του ΠΑΟΚ. Και αν κάποιοι δε συμφωνούν με αυτό, η πραγματικότητα των αριθμών τους διαψεύδει, καθώς ο Λουτσέσκου συνεχίζει να «σπάει» τα κοντέρ στον Δικέφαλο.

ΥΓ. Οι δηλώσεις του Λουτσέσκου ενοχλούν και θα συνεχίσουν να ενοχλούν, γιατί η αλήθεια πονάει. Η ελάχιστη «τιμωρία» των κλεφτών και των ψευτών είναι να ακούνε ξανά και ξανά τι έκαναν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ