«Στο χρώμα που μισούσες»

«Στο χρώμα που μισούσες»

Η απόφαση του Παπαπέτρου, η επιστροφή των Παπαδόπουλου- Αλβέρτη στο ΜΕΤΣ και η αποστολή του Πασκουάλ.

Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στο γήπεδο του ΜΕΤΣ μετά από 23 χρόνια, καθώς αντιμετωπίζει σήμερα το Παγκράτι για το Κύπελλο.

Οι αναμνήσεις είναι πάρα πολλές ειδικά για τον Μάνο Παπαδόπουλο και τον Φραγκίσκο Αλβέρτη, δυο ανθρώπους που έχουν ζήσει δεκαετίες μέσα στον «πυρήνα» της «πράσινης οικογένειας».

Το παιχνίδι ασφαλώς έχει, θεωρητικά τουλάχιστον, διαδικαστικό χαρακτήρα, αφού οι Παγκρατιώτες αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Β Εθνικής και η διαφορά δυναμικότητας είναι δεδομένη.

Είναι συνεπώς θέμα διάθεσης των παικτών του Τσάβι Πασκουάλ ή καλύτερα πως θα τους πείσει ο προπονητής τους να παίξουν σοβαρά και συγκεντρωμένα. Εχει λοιπόν αποστολή να πείσει τους παίκτες του πως θα πρέπει να αντιμετωπίσουν με σεβασμό τον αντίπαλο και να τους δώσει να καταλάβουν πως ακόμα και από αυτό το ματς έχουν να κερδίσουν

Ενδιαφέρον θα έχει φυσικά η δωδεκάδα που θα παρατάξει ο Καταλανός τεχνικός. Ο Παναθηναϊκός έχει 15 παίκτες εκ των οποίων οι Καλαϊτζάκης και Σακελλαρίου θα πρέπει να πάρουν χρόνο συμμετοχής στο συγκεκριμένο ματς, ενώ ο Πασκουάλ θα πρέπει να κόψει έναν εκ των Παπαγιάννη, Βουγιούκα.

Υπάρχει και το ενδεχόμενο να ξεκουράσει βασικούς παίκτες (Γκιστ, Λοτζέσκι ή Λάσμε) για να τους δώσει «ανάσες».

Σε κάθε περίπτωση το παιχνίδι δεν προσφέρεται για αξιόπιστα συμπεράσματα σχετικά με την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας, μια και ακολουθούν παιχνίδια με σαφέστατα μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας, όπως αυτό με τον Ηφαιστο Λήμνου για το πρωτάθλημα και κυρίως αυτό με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ για την Ευρωλίγκα.

ΥΓ Πολύς θόρυβος για την επιλογή του Ιωάννη Παπαπέτρου να σβήσει τις φωτογραφίες με «ερυθρόλευκο» παρελθόν. Φαντάζομαι αυτοί που τον κατηγορούν έχουν όλες τις φωτογραφίες με τις (ή τους) πρώην δίπλα στην τηλεόραση για να τις βλέπουν όλοι. «Και φάβω τις κουρτίνες στο χρώμα που μισούσες…»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ