Ολυμπιακός: Όλα είναι θέμα (μεγάλης) εμπιστοσύνης

Ολυμπιακός: Όλα είναι θέμα (μεγάλης) εμπιστοσύνης

Τα μεγάλο όπλα του Ολυμπιακού, η ποιότητα και η πληρότητα του ρόστερ, θα βοηθήσουν σημαντικά τους πειραιώτες μέσα στην σεζόν. Τρανό παράδειγμα οι επιλογές του Πέδρο Μαρτίνς για το Μιλάνο καθώς ο Πορτογάλος έχει την ευχέρεια ν’ αλλάξει όλη την εντεκάδα. Και ο έμπειρος τεχνικός έχει απόλυτη εμπιστοσύνη σε όλους τους παίκτες.

Ο Ολυμπιακός κινείται σε ρυθμούς Γιουρόπα Λιγκ καθώς οι ερυθρόλευκοι θα κοντραριστούν αύριο βράδυ με την Μίλαν στο Σαν Σίρο και οι πειραιώτες θέλουν να πάρουν ένα καλό αποτέλεσμα κόντρα στους ροσονέρι.

Η αποστολή της πειραϊκής ομάδας είναι δύσκολη κι αυτό το γνωρίζουν καλά ο Πέδρο Μαρτίνς και οι παίκτες του, ωστόσο αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι οι ερυθρόλευκοι έχουν τις δυνατότητες να πετύχουν τον στόχο τους.

Και ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού είναι ο πρώτος που πιστεύει ότι η ομάδα του μπορεί να τα καταφέρει στο Μιλάνο. Και ένα στοιχείο που σίγουρα δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο έχει να κάνει με την εμπιστοσύνη που έχει ο Μαρτίνς στην ομάδα του.

Μάλιστα αυτό που φανερώνει πολλά είναι και η αποστολή που επέλεξε ο 48χρονος τεχνικός του Ολυμπιακού, για ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι, αυτό απέναντι στην Μίλαν. Ο Μαρτίνς σχεδιάζει λοιπόν πολλές αλλαγές στο βασικό σχήμα της ομάδας του και είναι σε θέση να το κάνει για πολλούς λόγους.

Πρώτα απ’ όλα επειδή ο Ολυμπιακός διαθέτει ποιότητα και πληρότητα στο ρόστερ του. Ο Πορτογάλος βλέπει ότι έχει πολλές καλές επιλογές για όλες τις θέσεις και αυτό είναι κάτι που διευκολύνει σε πολύ μεγάλο βαθμό το έργο του Πορτογάλου.

Επίσης θα πρέπει εδώ να σημειωθεί ότι ο Μαρτίνς δεν φοβάται να αλλάξει ακόμα και όλη την εντεκάδα της ομάδας του, γιατί πολύ απλά γνωρίζει την δουλειά που έχει γίνει. Ξέρει ότι η ομάδα του έχει δουλέψει πολύ από τα τέλη του περασμένου Ιούνη όταν και ξεκίνησε η προετοιμασία για τη νέα σεζόν.

Κι αυτή η δουλειά, αυτή η προσπάθεια δεν πάει χαμένη επειδή υπήρξε ένα αρνητικό αποτέλεσμα στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Σ’ ένα ματς που η μπάλα πήγε πολύ κόντρα στους πειραιώτες. Αυτό που πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός είναι να συνεχίσει πάνω στο πλάνο που έχει χαράξει και αυτό ακριβώς έχει στο μυαλό του ο προπονητής των ερυθρόλευκων.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν θα παραταχθεί στο Μιλάνο με στόχο να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα απέναντι στην ιταλική ομάδα και πρέπει να σημειωθεί ότι ο Μαρτίνς έχει αποφασίσει να κάνει τόσες πολλές αλλαγές γιατί πιστεύει σε όλους τους παίκτες του. Και δεν θα μπορούσαν να είναι διαφορετικά τα πράγματα, όταν ο Πορτογάλος θα στηριχθεί σε παίκτες όπως ο Τουρέ, ο Νάτχο, ο Γκιγιέρμε, ο Τοροσίδης και τόσοι ακόμα.

Η ποιότητα και η πληρότητα στο ρόστερ του Ολυμπιακού είναι τα δύο μεγάλα «όπλα» των πειραιωτών ενόψει της συνέχειας σε Ελλάδα και Ευρώπη κι αυτό θα φανεί στην συνέχεια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ