Το ματς-κλειδί για την πρόκριση είναι το αποψινό με τη ΜΠΑΤΕ

Το ματς-κλειδί για την πρόκριση είναι το αποψινό με τη ΜΠΑΤΕ

Εφόσον στον ΠΑΟΚ θέλουν να συνεχίσουν στο Europa League και όχι να ρίξουν όλοι τους την προσοχή στο πρωτάθλημα, όπως έκαναν πέρσι, το αποψινό παιχνίδι με τη ΜΠΑΤΕ είναι ματς κλειδί για την πρόκριση στους «32».

Άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη κόντρα στους Λευκορώσους στις 22:00 δεν πρέπει να υπάρχει στο μυαλό του Ράζβαν Λουτσέσκου και των παικτών του. Μόνο ένας σοβαρός ΠΑΟΚ,  μπορεί να την πάρει για να βάλει τα θεμέλια της πρόκρισης στους «32» του Europa League. Με δύο νίκες επί της ΜΠΑΤΕ θα έχει γίνει σχεδόν όλη η δουλειά, αρκεί να αντιμετωπιστεί με προσοχή και η Βίντι για να επιτευχθούν άλλες δύο πολύ λογικές και, θεωρητικά, εύκολες νίκες. Εκτός κι αν έχει αποφασισθεί πως ο μεγάλος στόχος είναι το πρωτάθλημα και όλα τα υπόλοιπα έρχονται σε δεύτερη μοίρα.

Έχω την εντύπωση πως στον Δικέφαλο δεν θέλουν να την πατήσουν όπως πέρσι με την Έστερσουντ. Θέλουν να περάσουν στην επόμενη φάση γιατί πολύ απλά δεν θέλουν να ακυρώσουν όσα κόπιασαν με Βασιλεία, Σπαρτάκ Μόσχας, αλλά και Μπενφίκα. Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται την Ευρώπη, όπως και η Ελλάδα τους βαθμούς του ΠΑΟΚ. Ας μην ξεχνάμε πως όσους περισσότερους βαθμούς μαζέψει φέτος τόσο πιο εύκολους αντιπάλους θα έχει του χρόνου σε περίπτωση που κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Εφόσον ο ΠΑΟΚ καταφέρει και κερδίσει την ΜΠΑΤΕ θα την «πιάσει» στην βαθμολογία έχοντας και οι δύο ομάδες από 3 βαθμούς και θα κληθεί στη συνέχεια να αξιοποιήσει με τον ιδανικότερο τρόπο τα άλλα τρία παιχνίδια που θα έχει με Βίντι (μέσα-έξω), αλλά και με ΜΠΑΤΕ στην Τούμπα. Επίσης ο Δικέφαλος είναι υποχρεωμένος να κάνει ένα καλό παιχνίδι με την Τσέλσι στο Λονδίνο, το χρωστάει στον κόσμο του.

Ο Λουτσέσκου κατά την διάρκεια της παραμονής της ομάδας στο Μινσκ είχε αλλεπάλληλα τετ α τετ με βασικούς παίκτες της ομάδας, θέλοντας να τους προετοιμάσει για τον τρόπο με τον οποίο θέλει να αγωνιστούν και να διεκδικήσουν την νίκη. Ένα πιθανό σχήμα με το οποίο θα αγωνιστεί ο ΠΑΟΚ, αποτελείται από τους εξής παίκτες: Ο Πασχαλάκης κάτω από τα δοκάρια, ο Μάτος στην δεξιά πλευρά της άμυνας και ο Τόσκα στην αριστερή, ενώ το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελείται από τους Βαρέλα και Κρέσπο. Στα χαφ επικρατέστεροι είναι οι Μαουρίσιο και Κάνιας, σε ρόλο επιτελικού μέσου προορίζεται ο Πέλκας, δεξιά ο Λημνιός, αριστερά ο Μπίσεσβαρ και στην κορυφή θα παίξει ο Πρίγιοβιτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ