Το… τερπνόν μετά του ωφελίμου

Το… τερπνόν μετά του ωφελίμου

Ο Παναθηναϊκός μέσω των αγώνων στην Α1 «χτίζει» αυτοπεποίθηση και παίρνει νίκες για το πλεονέκτημα έδρας

Ήταν ένα τυπικό παιχνίδι σαν αρκετά από αυτά που θα δώσει φέτος στην Α1. Η μάλλον το έκανε ο Παναθηναϊκός.

Ο Ήφαιστος, μια ομάδα που ακόμα φτιάχνεται προσπάθησε στην αρχή να πιέσει τα πράγματα, να… στριμώξει τους παίκτες του Πασκουάλ, αλλά η διάθεση για άμυνα, η διαφορά ποιότητας και η συγκέντρωση στο στόχο λειτούργησαν καταλυτικά για να τελειώσει το παιχνίδι πριν σφυρίξει η κόρνα της λήξης.

Οι πράσινοι λοιπόν έκαναν αυτό που θα πρέπει να κάνουν σε κάθε ματς με ομάδες της ταχύτητας αυτής. Να αντιμετωπίζει με σεβασμό τον κάθε αντίπαλο, να έχει συνέπεια και να προσπαθεί κάθε φορά να διορθώνεται.

Άλλωστε αυτός είναι ο στόχος. Να γίνεται καλύτερος, να βάζει πράγματα στο παιχνίδι του και να «χτίζει» αυτοπεποίθηση. Α! Και νίκες διότι αυτές στο τέλος θα του δώσουν το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι όφ.

Από εκεί και πέρα δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη η απίστευτη πρόοδος που έχει γίνει στον Ντίνο Μήτογλου. Η δουλειά που έχει κάνει το καλοκαίρι φαίνεται και σε σχέση με πέρσι ο Ντίνος είναι σαφέστατα βελτιωμένος.

Το πρόβλημα με τα αργά πόδια του τον απασχόλησε και προσπάθησε να το διορθώσει. Ετσι λοιπόν τον είδαμε να μαρκάρει τα γκαρντ του Ηφαίστου με πλάγια βήματα και να προλαβαίνει τις αλλαγές στα σκριν.

Να είναι εκεί που πρέπει για να πάρει το ριμπάουντ, να σοτάρει ελεύθερος, να πασάρει ακόμα. Ένα παιδί που δουλεύει καθημερινά πάνω σε αυτά που υστερεί και δεν μένει ικανοποιημένο με την πρόοδο που έχει κάνει.

Καλό το δείγμα βελτίωσης και του Παπαγιάννη ο οποίος θέλει απόλυτα λογικά χρόνο για να φτάσει στην επιθυμητή κατάσταση αλλά βαδίζει στον σωστό δρόμο. Για την ώρα ο Γιώργος έχει χάσει τα κιλά που είχε, έχει αρχίσει να «δένει» πάλι το κορμί του, να έχει «ανάσες» και να βρίσκει το ρυθμό του.

Μοιραία εκτός δωδεκάδας έμεινε ο Ιαν Βουγιούκας. Ένας από τους δυο θα παίζει είναι προφανές και κυρίως αυτός που είναι καλύτερος στην προπόνηση. Χάρες δεν γίνονται σε κανέναν…

Όσο για τον Τόμας έδειξε πως είναι στην επίθεση αξιόπιστος, ενώ πάλευε στην άμυνα για κάθε μπάλα ακόμα κι όταν η διαφορά ήταν στους είκοσι πόντους.

Τόσο αυτός όμως όσο και οι υπόλοιποι θα… μετρηθούν και θα ζυγιστούν την Πέμπτη κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ