Πόσα και ποιά «ρεζερβέ»  θα προκύψουν στο ΟΑΚΑ;

Πόσα και ποιά «ρεζερβέ» θα προκύψουν στο ΟΑΚΑ;

Το ραντεβού με την ΑΕΚ θα κρίνει κατά πολύ τον τρόπο με τον οποίο θα γίνει η «συγχώνευση» ανάμεσα στις δύο ενδεκάδες του Ολυμπιακού…

Τα προηγούμενα χρόνια οι αγώνες ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ είχαν αποδειχθεί «σημαδιακοί». Προ διετίας είχε απολυθεί από τον πάγκο των κιτρινόμαυρων ο Τιμούρ Κετσπάγια μετά από την ήττα της ομάδας του με 3-0 κι ενώ τις προηγούμενες ημέρες είχε μπει στο «μικροσκόπιο» ο Πάουλο Μπέντο, ο οποίος προερχόταν από δύο σερί αποτυχίες με την Λάρισα και τον ΑΠΟΕΛ!

Στην περσινή εκδοχή η ήττα (3-2) του Ολυμπιακού και με το «γύρισμα» που έγινε προκάλεσε την αποπομπή του Μπέσνικ Χάσι και αποτέλεσε ουσιαστικά τον επίλογο της θητείας του Στέφανο Καπίνο στο Ρέντη. Τούτη τη φορά το αποψινό 90λεπτο δεν μοιάζει να έχει τέτοιον… ορίζοντα, καθώς οι δύο μονομάχοι έχουν αλλάξει φιλοσοφία, ενώ οι προπονητές τους (Ουζουνίδης, Μαρτίνς) δεν έχουν πετύχει και λίγα πράγματα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

Την πιο δύσκολη αποστολή είχε-και έχει- χωρίς δεύτερη κουβέντα ο Πορτογάλος τεχνικός, αφού κλήθηκε να φτιάξει ομάδα από την αρχή και μπορεί να του έχουν προκύψει οι απώλειες στα ματς με τον ΠΑΟΚ και την Μίλαν, όμως η εικόνα του Ολυμπιακού διατήρησε την καλή προοπτική για το αύριο.

Ο Μαρτίνς δεν δίστασε να παίξει στο Μιλάνο με την ενδεκάδα που έβαλε για πρώτη φορά με τον Λεβαδειακό στο κύπελλο και για 70 λεπτά είχε το πάνω χέρι απέναντι στον Ινγκουαϊν και την παρέα του. Κι αυτό που απομένει τώρα είναι να «ενώσει» τα δύο ρόστερ που διαθέτει, αυτό που ξεκίνησε με εκείνο που διεκδικεί τις θέσεις και προφανώς ο αγώνας στο ΟΑΚΑ θα είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για να βγάλει κάποια ακόμη συμπεράσματα πριν να πάει στην επόμενη διακοπή του πρωταθλήματος.

Θα μας προκύψουν άραγε στο αποψινό παιχνίδι κάποια και πόσα «ρεζερβέ» για την ενδεκάδα του Ολυμπιακού; Την απάντηση θα την έχουμε στη διάθεσή μας σε λίγες ώρες και αυτό που εκ των πραγμάτων θεωρείται δεδομένο είναι ότι ο ανταγωνισμός θα φτάσει στα ύψη. Ποιος από τους παίκτες του Ολυμπιακού μπορεί να έχει την άνεση να πάρει τη φανέλα στο σπίτι του;

Ελάχιστοι (αν όχι… κανένας) μπορούν να συμπεριληφθούν σε αυτήν την κατηγορία, πέρα από το γεγονός ότι ο Μαρτίνς θα οδηγηθεί εκ των συνθηκών στη μονιμοποίηση του σχήματος, αλλά οι επιλογές των προσώπων δεν θα είναι απαραίτητα οι ίδιες με αυτές του Αυγούστου, όταν στηρίχτηκε στους παίκτες με τους οποίους είχε κάνει την προετοιμασία.

Από τη στιγμή που οι «αναπληρωτές» πραγματοποίησαν τέτοια εμφάνιση στο Μιλάνο, τότε οι «βασικοί» θα πρέπει να προσπαθήσουν ακόμη περισσότερο για να κρατήσουν τη θέση τους.

Το 20λεπτο της «ανατροπής» στην Ιταλία προέκυψε άλλωστε από λάθη που δεν αφορούσαν όλους τους παίκτες, όμως σε κάθε περίπτωση το επόμενο ματς δεν έχει καμία σχέση με το προηγούμενο. Και το αποψινό παιχνίδι με την ΑΕΚ θα είναι για όλους μία διαφορετική ιστορία…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ