Ηρεμία και εμπιστοσύνη στο πλάνο

Ηρεμία και εμπιστοσύνη στο πλάνο

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει πιστός στο πλάνο του κι έχει όλες τις προϋποθέσεις για να πετύχει. Ο στόχος για την ακόμα καλύτερη εικόνα μετά την διακοπή, με Γκιγιέρμε, Τουρέ να δημιουργούν νέα δεδομένα. Ο Μαρτίνς και η πίστη στην δουλειά που θα οδηγήσει στην επίτευξη των στόχων.

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη στο ματς με την ΑΕΚ, αν και ήταν η ομάδα που είχε τις κλασικές φάσεις για γκολ στο ντέρμπι. Και δεν μπόρεσαν οι ερυθρόλευκοι να φύγουν νικητές από το ΟΑΚΑ γιατί πολύ απλά η ευκαιρία που χάθηκε στο 94’ από τον Φετφατζίδη δεν υπάρχει.

Γίνονται βέβαια κι αυτά στο ποδόσφαιρο αλλά είναι τόσο μεγάλη ευκαιρία αυτή που χάθηκε από τον διεθνή μέσο, που κανείς ερυθρόλευκος δεν μπορούσε να πιστέψει ότι η φάση αυτή δεν έγινε γκολ. Η αντίδραση άλλωστε του Πέδρο Μαρτίνς και των υπολοίπων στον πάγκο του Ολυμπιακού τα λέει όλα.

Οι ερυθρόλευκοι έμειναν στο 1-1 με την ΑΕΚ και κοιτάζουν μπροστά. Καλούνται να εκμεταλλευτούν την διακοπή του πρωταθλήματος και να αφοσιωθούν στην συνέχεια των υποχρεώσεων τους, συνεχίζοντας πάνω στο πλάνο του Πέδρο Μαρτίνς.

Αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο για τους πειραιώτες κι έχουμε ξαναπεί ότι ο Ολυμπιακός κάνει μια νέα, μεγάλη προσπάθεια και πρέπει να επιμείνει. Να συνεχίσει πάνω στο πλάνο που έχει σχεδιάσει από τον περασμένο Ιούνιο.

Δύο πράγματα χρειάζεται αυτή την στιγμή η ομάδα του λιμανιού. Ηρεμία και εμπιστοσύνη. Υπάρχουν και τα δύο στον οργανισμό του Ολυμπιακού κι αυτό είναι πολύ σημαντικό ενόψει της συνέχειας.

Ο προπονητής των ερυθρόλευκων, Πέδρο Μαρτίνς καλείται να συνεχίζει την δουλειά στο διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος, έτσι ώστε ο Ολυμπιακός να επιστρέψει στις υποχρεώσεις του έχοντας ακόμα καλύτερη εικόνα.

Γιατί είναι ξεκάθαρο πως βάσει εικόνας οι ερυθρόλευκοι θα έπρεπε να έχουν πάρει δύο νίκες στα ματς με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Ο Ολυμπιακός λοιπόν θα έχει μετά την διακοπή τον Γκιγιέρμε σε πιο ενεργό ρόλο στην ομάδα του και ο Βραζιλιάνος αμυντικός μέσος έδειξε την ποιότητα του στο ματς με την Ένωση.

Επίσης ο Γιάγια Τουρέ θα εμφανιστεί σε μεγαλύτερο βαθμό ετοιμότητας μετά την διακοπή κι αυτό είναι επίσης πολύ σημαντικό στοιχείο για τον τρόπο παιχνιδιού του Ολυμπιακού. Από την άλλη πλευρά είναι δεδομένο ότι ο Μαρτίνς θα δουλέψει πολύ στην διακοπή στο τελείωμα των φάσεων.

Γιατί στα τελευταία παιχνίδια οι ερυθρόλευκοι κατάφεραν να δημιουργήσουν ευκαιρίες. Έβγαλαν κλασικές φάσεις αλλά δεν μπόρεσαν να τις εκμεταλλευτούν. Ο Πορτογάλος προπονητής σίγουρα θα περίμενε άλλη εξέλιξη στις φάσεις για παράδειγμα του χθεσινού ντέρμπι, με Χασάν και Φατφατζίδη κι αυτό είναι κάτι πάνω στο οποίο θα δουλέψουν οι πειραιώτες στο Ρέντη.

Επαναλαμβάνουμε ότι αυτό που χρειάζεται στην παρούσα φάση ο Ολυμπιακός είναι ηρεμία και εμπιστοσύνη και είναι πολύ σημαντικό ότι υπάρχουν και τα δύο. Το πρωτάθλημα είναι ακόμα στην έκτη αγωνιστική, όλα είναι ανοιχτά και το ζητούμενο για τους πειραιώτες είναι να δουλέψουν πάνω στο πλάνο του προπονητή τους.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ