Συνεργός ή βλαξ;

Συνεργός ή βλαξ;

Δύσκολα θα αποδειχτούν με ονόματα και διευθύνσεις όσα καταγγέλλει ο Αλέξης Κούγιας. Ωστόσο μια αντίδραση από τον Μέλο Περέιρα και τους συν αυτώ επιβάλλεται. Οι καταγγελίες αφορούν την «δουλειά» που κάποιοι κάνουν κάτω από την μύτη τους.

To γράφω χιουμοριστικά αλλά η ουσία δεν αλλάζει: Τις μηνύσεις που μου έχει κάνει ο Αλέξης Κούγιας αν τις είχα σε εργόχειρα θα προίκιζα τα κορίτσια μου: Η κριτική που του έχω ασκήσει έχει να κάνει αποκλειστικά με τα έργα και τις ημέρες του στο ποδόσφαιρο από τότε που αυτός είχε την Παναχαϊκή κι εγώ έχανα τα λεφτά μου στον Παναιγιάλειο. Αυτό πάντως δεν με εμποδίζει να του δίνω δίκιο όποτε το έχει.

Ο διαιτητής Λάμπρου έσφαξε χωρίς βαμβάκι την Λάρισα στην Ξάνθη. Ενώ οι παίκτες της Λάρισας τιμωρούνταν για σκληρό παιχνίδι, οι παίκτες της Ξάνθης απολάμβαναν ασυλίας. Η Λάρισα παίζοντας με εννέα παίκτες έχασε τελικά το ματς, με πέναλτι που δεν έγινε, διότι η παράβαση άρχισε και ολοκληρώθηκε έξω από την περιοχή.

Ο Κούγιας που διαμαρτύρεται ακόμα και για ψύλλου πήδημα δεν ήταν δυνατό να μείνει ήσυχος μετά τα καμώματα του Λάμπρου. Φωνάζει η Λάρισα κι έχει δίκιο, φωνάζει ο Αρης για τον Κομίνη στη Νέα Σμύρνη κι έχει δίκιο.

Οσοι περίμεναν ότι φέτος θα γίνουν βήματα μπροστά, διαψεύδονται. Τα λάθη των ελλήνων διαιτητών διαδέχονται το ένα το άλλο και μιλάμε για λάθη που κρίνουν αποτελέσματα χωρίς να σημαίνει ότι ο βοηθός που έβλεπε στη φαντασία του οφσάιντ και σταματούσε επιθέσεις του ΠΑΟΚ στην Τούμπα βγαίνει έξω από το κάδρο.

Τι ακριβώς συμβαίνει λοιπόν και ποιος είναι εκείνος που θα αγνοήσει τις καταγγελίες Κούγια, ότι ο Θωμάς Μητρόπουλος κινεί και πάλι τα νήματα στη διαιτησία και μάλιστα για λογαριασμό του Δημήτρη Μελισσανίδη;

Δύσκολα θα αποδειχτούν με ονόματα και διευθύνσεις όσα καταγγέλλει ο Αλέξης Κούγιας. Ωστόσο μια αντίδραση από τον Μέλο Περέιρα και τους συν αυτώ επιβάλλεται. Οι καταγγελίες αφορούν τη «δουλειά» που κάποιοι κάνουν κάτω από την μύτη τους. Επί της ουσίας, καταγγέλλεται ότι ο Μέλο Περέιρα κοιμάται τον ύπνο του δικαίου, ενώ κάποιοι, είτε γιατί τους αφήνει είτε γιατί τον πιάνουν κορόιδο, λύνουν και δένουν στη διαιτησία.

Στο σημείο αυτό έρχονται και οι αιτιάσεις που εκπορεύονται από τον Πειραιά, ότι ακόμα και στους ορισμούς ξένων διαιτητών ο Πορτογάλος έχει χάσει τον έλεγχο και ο κ. Τριτσώνης είναι εκείνος που «όταν χρειάζεται» επιλέγει ξένους διαιτητές.

Ετσι όπως εξελίσσονται τα πράγματα, είναι εξαιρετικά αμφίβολο να πάμε ομαλά μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Πολύ δε περισσότερο που η ευνουχισμένη και διχασμένη ΕΠΟ δεν είναι παρά τροχονόμος των αντιτιθέμενων συμφερόντων που δρουν στο Γουδή περιοριζόμενη να παρίσταται και να χαιρετίζει.

Με βάση τις καταγγελίες του Αλέξη Κούγια, ο Θωμάς Μητρόπουλος έχει δημιουργήσει ένα νέο δίχτυο επιρροής και κουμαντάρει τη διαιτησία από τις αξιολογήσεις διαιτητών και βοηθών μέχρι και (κυρίως) τους ορισμούς. Το ερώτημα που προκύπτει για τον Μέλο Περέιρα διατυπώνεται ως εξής: Είναι συνεργός ή βλάξ;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ