Εψαχναν παρέα για να φάνε καλά!

Εψαχναν παρέα για να φάνε καλά!

Να ξέραμε τουλάχιστον ποιος πλήρωσε τον λογαριασμό στο εστιατόριο του ξενοδοχείου που έγινε το δείπνο. Πολύ φοβάμαι ότι οι ξένοι οικοδεσπότες τον έστειλαν στην ΕΠΟ κι αυτόν…

Κολοκύθια με τη ρίγανη. Εδώ ο κόσμος χάνεται και οι απεσταλμένοι της FIFA και της UEFA ψάχνουν παρέες για να φάνε μαζί. Να φάνε δεν λέω, αλλά δεν χρειάζεται τις κοινωνικές εκδηλώσεις να τις παρουσιάζουμε ως παρεμβάσεις στην καυτή καθημερινότητα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η συνάντηση των εκπροσώπων των δυο Ομοσπονδιών, της Ευρωπαϊκής και της Παγκόσμιας με τους εκπροσώπους των τεσσάρων μεγάλων ελληνικών ομάδων δεν μας έκανε σε τίποτα σοφότερους ούτε πήγε το επαγγελματικό ποδόσφαιρο ένα βήμα μπροστά. Αν και το δείπνο ήταν κανονικό και πλήρες, επί της ουσίας επρόκειτο για τσάι και συμπάθεια.

Ο κόσμος χάνεται από τις καταγγελίες για μια παρέα που στήνει διαιτητές, για ΠΑΕ που η ιδιοκτησία τους έχει περάσει στα χέρια ενός και οι αρμόδιοι από την αλλοδαπή μας είπαν πόσο πολύ τους αρέσει η Ελλάδα. Τουρίστες στο Σύνταγμα τα ίδια θα μας έλεγαν! Η μόνη αναμενόμενη -άλλωστε- κουβέντα ήταν να πέσουν οι τόνοι και να μην ακούγονται βαριές κουβέντες.

Ας φώναζαν τον Αλέξη Κούγια να του το πουν. Αυτός έκανε τις συγκεκριμένες καταγγελίες. Αυτός μήνυσε τον διαιτητή Λάμπρου. Είναι ο ίδιος που κάνει τις καταγγελίες διαχρονικά και γίνεται η αφορμή να ανακατευτούν οι εισαγγελείς, να γίνουν συλλήψεις και να υπάρξουν καταδίκες προσώπων και υποβιβασμοί ομάδων. Τώρα κάνει νέες καταγγελίες μιλώντας για συγκεκριμένα πρόσωπα.

Αντί για τσάι και συμπάθεια θα είχε νόημα να ξέραμε πώς θα κινηθούν τα εντεταλμένα  όργανα του ποδοσφαίρου για να εξετάσουν την βασιμότητα των καταγγελιών και να πάρουν μέτρα. Ο Σέρβος επικεφαλής του κλιμακίου της FIFA δεν μας είπε τίποτα ουσιαστικό και από όσα μαθαίνουμε δεν είπε τίποτα ουσιαστικό και στους εκπροσώπους των τεσσάρων ομάδων. Μας είπε μόνο ότι βοηθάει τον πρόεδρο της ΕΠΟ, που έχει πολύ καλές  ιδέες για το ποδόσφαιρο.

Σε μια παλιά ελληνική ταινία η Μαίρη Αρώνη ρωτά τον νεαρό Τζαννετάκο τι δουλειά κάνει. Ο Τζαννετάκος με συστολή απαντά ότι βοηθά τον πατέρα του. Και τι δουλειά κάνει ο πατέρας σου, επανέρχεται η Αρώνη. Είναι συνταξιούχος, την αφήνει άναυδη ο Τζαννετάκος. Κάπως έτσι βοηθάει και ο Λάκοβις τον κύριο Γραμμένο.

Οι κύριοι από την FIFA και την  UEFA νομίζουν ότι ψιχαλίζει ενώ τους φτύνουν. Ο αρχιδιαιτητής Περέιρα που αμείβεται με το γλίσχρο ποσό των 22.000 ευρώ τον μήνα κοιμάται τον ύπνο του δικαίου,την ώρα που κάτω από την μύτη του φαίνεται να αλωνίζουν τα παλιά λαμόγια  υπό νέα διεύθυνση.

Να ξέραμε τουλάχιστον ποιος πλήρωσε τον λογαριασμό στο εστιατόριο του ξενοδοχείου που έγινε το δείπνο. Πολύ φοβάμαι ότι οι ξένοι οικοδεσπότες τον έστειλαν στην ΕΠΟ κι αυτόν…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ