Οχι απλά Μπακάκης… μπακάρα!

Οχι απλά Μπακάκης… μπακάρα!

Ο Μπακάκης «βαφτίστηκε» για πρώτη φορά στόπερ στο Μιλάνο και αποτέλεσε τον παίκτη-«κλειδί» για την άψογη αμυντική λειτουργία της ΑΕΚ Η φετινή σεζόν, βρίσκει από το ξεκίνημά της τον Μιχάλη Μπακάκη σε δαιμονιώδη φόρμα. Από την προετοιμασία της ΑΕΚ κιόλας επί πολωνικού εδάφους, ο Έλληνας άσος έδειξε πως φέτος είναι η χρονιά του και πως […]

Ο Μπακάκης «βαφτίστηκε» για πρώτη φορά στόπερ στο Μιλάνο και αποτέλεσε τον παίκτη-«κλειδί» για την άψογη αμυντική λειτουργία της ΑΕΚ

Η φετινή σεζόν, βρίσκει από το ξεκίνημά της τον Μιχάλη Μπακάκη σε δαιμονιώδη φόρμα. Από την προετοιμασία της ΑΕΚ κιόλας επί πολωνικού εδάφους, ο Έλληνας άσος έδειξε πως φέτος είναι η χρονιά του και πως ήταν αποφασισμένος, όχι μόνο να βρει θέση στην ενδεκάδα της ΑΕΚ, αλλά να αποτελέσει και παίκτη-«κλειδί» για την λειτουργία της. Και το κατάφερε με το «καλημέρα», παίρνοντας την φανέλα του βασικού από τον Γκάλο και μπαίνοντας με το πόδι στο… γκάζι στη σεζόν.

Βεβαίως, με τον Μπακάκη υπάρχει φέτος το εξής παράδοξο. Λόγω του τραυματισμού του Λόπες και της μη ύπαρξης αξιόπιστης εναλλακτικής για το αριστερό άκρο της άμυνας, «βαφτίστηκε» από τον Μανόλο Χιμένεθ, αριστερός μπακ. Θέση, που τον είδαμε στα προηγούμενα ματς της ΑΕΚ, όπου επίσης πήγε καλά. Παρότι ξεκάθαρα δεν τον έκανε να αισθάνεται το ίδιο… άνετα, στερώντας του τα συχνά ανεβάσματα που επιχειρεί στη διάρκεια του αγώνα. Ενώ χθες, ο μπακ-χαφ της ΑΕΚ, κλήθηκε να καλύψει και έναν εντελώς καινούργιο για τον ίδιο ρόλο. Αυτόν του κεντρικού αμυντικού και μάλιστα σε ένα ματς απέναντι στην Μίλαν, στο «Σαν Σίρο».

Και εκεί όμως ο Μπακάκης πήρε άριστα. Καταγράφοντας συνολικά μια σούπερ εμφάνιση, απέναντι στους Κουτρόνε και Αντρέ Σίλβα, που κλήθηκε κατά κύριο λόγο να αντιμετωπίσει. Με γρήγορες αντιδράσεις, σωστές τοποθετήσεις και κάλυψη χώρων σε όλο το γήπεδο. Βγαίνοντας ακόμα και στην «κόντρα» σε δύο περιπτώσεις, όπου η ΑΕΚ επιχείρησε να απειλήσει την Μίλαν. Βοηθώντας σε όλους τους τομείς και αποτελώντας αναμφίβολα, έναν εκ των κορυφαίων της Ένωσης στο ματς του «Σαν Σίρο». «Κλείνοντας» παράλληλα το μάτι για ακόμα μια φορά στον Μίκαελ Σκίμπε, που προς το παρόν δεν τον έχει συμπεριλάβει στις επιλογές του, αναφορικά με τις κλήσεις στην Εθνική.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ