«Έλληνες δεν βρέχει. Μας ψεκάζουν»

«Έλληνες δεν βρέχει. Μας ψεκάζουν»

Έξι στους δέκα Ελληνες πιστεύουν στο ξεμάτιασμα. Τρεις στους δέκα ότι μας ψεκάζουν. Κι ο Κώστας Καίσαρης αποφαίνεται: Ο ψεκασμός είναι δεδομένος και αναμφίβολος.

ΤΑ νέα είναι συγκλονιστικά. Η είδηση έπεσε σαν κεραυνός. Τη διαβάζεις και είναι σα να σου έχει ρίξει κροσέ, ο Εβάντερ Χόλιφιλντ. Είναι όμως η πραγματικότητα, που σου δίνει ένα χαστούκι και σου έρχεται ο ουρανός σφοντύλι. Έρευνα της Ελληνικής Εταιρίας Κεφαλαλγίας, που αναφέρει, πως έξι στους δέκα Έλληνες πιστεύουν στο ξεμάτιασμα. Πήρατε χαμπάρι; Το ξεμάτιασμα είναι η λύση για την αντιμετώπιση του πονοκεφάλου. Μιλάμε για αντίληψη νοοτροπία και πρακτική, ζούγκλας της Αφρικής. Όπου θεραπεύει με ματζούνια και ανάγνωση της Σολομωνικής, ο μάγος της φυλής. Αυτό είναι το ξεμάτιασμα. Ο έχων τα χάρισμα και κατέχων τη σχετική τέχνη, συλλαβίζει ακατάληπτα από μέσα του, σταυρώνει τρεις φορές τον πάσχοντα όπως ο Καμμένος τα αεροπλάνα κατά την απογείωση, τον φτύνει κι ο πονοκέφαλος πάει από κει που ήρθε. Ούτε γιατροί, για το αυχενικό, ούτε Καλμόλ. Τίποτα. Άπαξ και σ’ ενοχλάει κανένας πόνος στο κεφάλι, μια καλή ξεματιάστρα και καθάρισες. Αυτό πιστεύουν έξι στους δέκα συμπατριώτες μας. Και για να το πιστεύουν, πάει να πει, ότι γνωρίζουν εξ ίδιας πείρας τας ευεργετικάς ικανότητας, του ξεματιάσματος. Δεν είναι δυνατόν, έξι στους δέκα συμπατριώτες μας, να είναι μαλάκες.

ΔΕΝ είναι όμως, μόνο το ξεμάτιασμα. Σύμφωνα με άλλη έρευνα, τρεις στους δέκα Έλληνες πιστεύουν ότι μας ψεκάζουν. Αυτές οι άσπρες γραμμές που αμολάνε τα αεροπλάνα. Πρόκειται για ειδικά αέρια, που διοχετεύονται ακολούθως δια της εισπνοής, στα εκατομμύρια των Ελλήνων. Κι έχουν την ιδιότητα, να τους αποβλακώνουν. Προκειμένου να μην αντιδρούν, στα έργα και τις ημέρες της Νέας Τάξης πραγμάτων. Δουλειές Αμερικανών και Εβραίων. Αφού πρώτα χαζέψουν ακολούθως να υποδουλώσουν τους Έλληνες. Και τα έχουν καταφέρει μάλιστα, μία χαρά. Το «μας ψεκάζουν» ήταν άλλωστε, από τα κορυφαία επιχειρήματα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, προκειμένου να πείσουν τους ψηφοφόρους και να εισέλθουν στη Βουλή. Και τους έπεισαν. Ο ίδιος ο Πάνος Καμμένος, ο μεγάλος αρχηγός, είχε χτυπήσει, τον κώδωνα του κινδύνου, σε έκτακτη συνέντευξη τύπου: «Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με αίσθημα ευθύνης, τολμούν να πουν στον ελληνικό λαό την αλήθεια: «Έλληνες δεν βρέχει. Μας ψεκάζουν». Ο παλλαϊκός ξεσηκωμός θα στείλει τα ψεκαστικά αεροσκάφη από εκεί που ήρθαν. Να τρέμουν οι ψεκαστές την ώρα που θα ξεσηκωθεί ο λαός κατά των εγκλημάτων τους. Οι υποστηρικτές αυτών, θα λογοδοτήσουν για τη εσχάτη προδοσία που έχουν διαπράξει».

ΚΑΠΩΣ έτσι μπήκε ο θίασος την ΑΝΕΛ στη Βουλή. Να συγκυβερνήσουν με τον Σύριζα και να γίνει ο Αλέξης πρωθυπουργός. Το κάθε ένα από τα δύο κόμματα είχε το πρόγραμμά του. Τα επιχειρήματά του. Οι αριστεροί, ότι θα σκίζανε τα μνημόνια σε χίλια κομμάτια. Οι ακροδεξιοί, ότι θα τιμωρούσαν τους ψεκαστές για τα εγκλήματά τους. Κι ενώθηκαν εις σάρκα μία. Κάπως έτσι απέκτησαν τη βουλευτική ιδιότητα επιφανείς προσωπικότητες. Σαν τον Παύλο Χαϊκάλη, τον καθηγητή Ζουράρι, τον διάσημο δερματολόγο Παπαχριστόπουλο, την Έλενα Κουντούρα κι ένας Κατσίκης που εξίσωσε την ομοφυλοφιλία με την παιδοφιλία.

ΑΝ τα βάλεις κάτω όμως, αυτή είναι και η μοναδική εξήγηση. Τους ψεκάζουν. Πράγματι τους ψεκάζουν. Πώς αλλιώς να εξηγηθεί η συμπεριφορά των Ελλήνων; Είναι ποτέ δυνατόν, ένας κανονικός άνθρωπος, ένας άνθρωπος με σώας τας φρένας, να στέλνει όλα αυτά τα παρατράγουδα στη Βουλή; Από τον συρφετό της Χρυσής Αυγής, το τσίρκο των Ανέλ κι αυτόν τον ανεκδιήγητο τον Λεβέντη; Να έχει χρεοκοπήσει η χώρα, να έχει διαλυθεί κι αυτοί (δια της ψήφου τους) να το ρίχνουν στη τρελή. Να μην έχουνε δουλειά, να μη έχουνε στον ήλιο μοίρα, να βλέπουνε τα παιδιά τους να μαραζώνουνε κι αντί να ξεσηκωθούνε και να τους πάρουνε με τις με τις πέτρες, ψηφίζουνε τον κάθε καραγκιόζη. Μία διαδήλωση δεν έχει γίνει. Για κανονική διαδήλωση μιλάμε. Ούτε για Μακεδονομάχους λέμε, ούτε για μενοευρωπαίους. Λέμε ότι υπάρχουν ένα εκατομμύριο άνεργοι και δεν κουνιέται φύλλο. Περιμένουνε να τους σώσει ο Άδωνις. Όπως περιμένανε να τους σώσει ο Αλέξης.

ΤΙ εξήγηση μπορείς να βρεις για τη συμπεριφορά των Ελλήνων; Πως μπορεί να ερμηνευθεί, αυτή ομαδική μαλάκυνση; Να ξεσηκωθούνε δεν ξεσηκώνονται. Στις εκλογές πάνε και ψηφίζουνε τον κάθε περίεργο και τον κάθε τζιτζιφιόγκο. Μέχρι που πιστέψανε ότι θα λύσει τα προβλήματά τους, η Αυλωνίτου και ο Κωνσταντινέας. Το καταλαβαίνεις αυτό; Βουλευτής ο Κωνσταντινέας. Κάθε φορά που ανοίγει το στόμα του, θα πρέπει να του ασκείται αυτεπάγγελτη ποινική δίωξη για προσβολή της ελληνικής γλώσσας και παραποίηση της γραμματικής. Είναι η μόνη φορά που ο Καμμένος έχει δίκιο. Τους ψεκάζουν εκατό τα εκατό. Και σε υπερβολικές δόσεις μάλιστα. Η σύνθεση του κοινοβουλίου, μόνο σαν αποτέλεσμα ομαδικού όβερντοουζ από συνεχείς και επαναλαμβανόμενους ψεκασμούς μπορεί να ερμηνευθεί. Ουδεμία αμφιβολία περί τούτου. Γκαραντί τους ψεκάζουν. Όταν έξι στους δέκα Ελληνες πιστεύουν στο ξεμάτιασμα, ο ψεκασμός είναι δεδομένος και αναμφίβολος.

Στη μουσική επιλογή Samantha Fish- War Pigs.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ