Με τα λεφτά που είχε, αγόρασε στην καλύτερη τιμή

Με τα λεφτά που είχε, αγόρασε στην καλύτερη τιμή

Ο Άρης παρουσιάζει ικανοποιητική λειτουργία και προσπαθεί να δει πιο μακριά.

Ένα από τα στοιχεία που μου αρέσουν στο φετινό Άρη είναι ότι για πρώτη φορά μετά από χρόνια, λειτουργεί με έναν προγραμματισμό.

Δεν είναι όλα τέλεια, φυσικά και μετά από μια εξαετή περιπέτεια στην κόψη του ξυραφιού, είναι αδύνατον να πατήσει κανείς ένα κουμπί και να τα έχει όλα στην εντέλεια, δεν θυμάμαι ποτέ κανένας να το έκανε στην Ελλάδα τουλάχιστον.

Συν τοις άλλοις, η δυνατότητα να συμβεί αυτό με τον «βίαιο» τρόπο δεν υπάρχει στον Άρη. Δεν υπάρχουν δηλαδή εκείνα τα κεφάλαια που θα μπορούσαν να τα καλύψουν όλα στο μίνιμουμ του χρόνου. Αυτό αγοράζεις πρώτο, με τα λεφτά στο ποδόσφαιρο: Χρόνο.

Φέτος λοιπόν με τα χρήματα που διέθεσε ο Άρης ως τώρα, αγόρασε στην καλύτερη τιμή που θυμάμαι έναντι πολλών άλλων σεζόν: Μια καλή ομάδα που αρέσει στον κόσμο του και φαίνεται από την ικανοποιητική προσέλευση στους αγώνες που έδωσε και στους οποίους είχε το δικαίωμα να τον δουν οι οπαδοί του.

Μια καλή οργάνωση, αφού παράλληλα με την αγωνιστική δόμηση, έγιναν και συνεχίζουν να γίνονται έργα που είναι απαραίτητα στο σύγχρονο ποδόσφαιρο, στο προπονητήριο, το γήπεδο αλλά και ορισμένες βελτιώσεις στη λειτουργία του αγωνιστικού τμήματος.

Σε θέματα προγραμματισμού, μάλιστα, είναι ήδη ολοκληρωμένο ένα ταξίδι στη Λατινική Αμερική και εντός των επόμενων ημερών θα γίνει ακόμη ένα, προκειμένου να υπάρξει άμεσα διαθέσιμο υλικό προς αξιολόγηση ενόψει χειμερινών μεταγραφών.

Έρχονται τα συνεχόμενα ντέρμπι που θα τοποθετήσουν τον πήχη των απαιτήσεων από την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Χωρίς κανείς να ξεχνά ότι για τον Άρη το πάτωμα φέτος είναι η είσοδος στην πρώτη πεντάδα, μια βαθμολογικά επιτυχημένη έξοδος από τη δοκιμασία των διαδοχικών αγώνων με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και ΟΣΦΠ, θα φουσκώσει τα κιτρινόμαυρα πανιά. Όμως είναι σημαντικό ότι δρομολογούνται πράγματα που δεν εξαρτώνται από αυτά τα αποτελέσματα.

Περιμένουμε, σε ένα άλλο επίπεδο και το ταξίδι Καρυπίδη στην Κίνα. Για την ακρίβεια ο ίδιος ο πρόεδρος του Άρη το περιμένει περισσότερο ανυπόμονα, καθώς ποντάρει σε κάποιες επαγγελματικές συνεργασίες που θα αυξήσουν τις δυνατότητές του και σε ότι αφορά τον Άρη. Ξεκινά το δίχως άλλο ένας πολύ ενδιαφέρον μήνας για τους κιτρινόμαυρους.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ