Απόλαυση να βλέπεις τον Νάτχο

Απόλαυση να βλέπεις τον Νάτχο

Ο Ισραηλινός μέσος τρέλανε κόσμο στα δύο παιχνίδια της Εθνικής του ομάδας με Σκωτία και Αλβανία. Ο Μαρτίνς ετοιμάζει τον διεθνή άσο για το Ηράκλειο και ποντάρει πάνω του. Η εκτίμηση του Πορτογάλου στον 30χρονο χαφ και ο ρυθμός που θέλει ο Μπίμπαρς.

Ο Μπίμπαρς Νάτχο δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Όλοι γνωρίζουν τις δυνατότητες και την αξία του έμπειρου μέσου και η καριέρα του 30χρονου άσου αποδεικνύει πόσο σπουδαίος παίκτης είναι ο Ισραηλινός.

Ένας μέσος με εξαιρετικές ιδέες στο παιχνίδι του και οι εμφανίσεις του στα δυο παιχνίδια του Ισραήλ με Σκωτία και Αλβανία «τρέλαναν» τους συμπατριώτες του. Και τι δεν έκανε ο ερυθρόλευκος μέσος; Επί της ουσίας και χωρίς πολλά πολλά ήταν αυτός που έκανε την διαφορά για τους Ισραηλινούς.

Είναι σε καλή κατάσταση ο Νάτχο και το έδειξε στα δύο παιχνίδια της Εθνικής του ομάδας. Και οι εμφανίσεις του Ισραηλινού μέσου δεν πέρασαν απαρατήρητες από τον Πέδρο Μαρτίνς, καθώς ο Πορτογάλος σκέφτεται την χρησιμοποίηση του παίκτη στην  βασική εντεκάδα στο ματς με τον ΟΦΗ.

Ο Μαρτίνς έχει σε εκτίμηση τον διεθνή μέσο και δεν είναι τυχαίο πως είπε αμέσως «ναι» όταν άκουσε το ενδεχόμενο απόκτησης του παίκτη από τους ερυθρόλευκους το καλοκαίρι. Ο Νάτχο λοιπόν ταιριάζει «γάντι» στο ματς του Ολυμπιακού κι αυτό το ξέρει καλά ο προπονητής των πειραιωτών.

Το ματς στην Κρήτη είναι δύσκολο κι αυτό το γνωρίζουν όλοι. Είναι ένα παιχνίδι πάντως που ο Ολυμπιακός αναμένεται να έχει την κατοχή της μπάλας. Ο Ολυμπιακός είναι αυτός που θα κυκλοφορήσει περισσότερο το τόπι και σε μια τέτοια «διαδικασία», η παρουσία του Μπίμπαρς Νάτχο κρίνεται κάτι παραπάνω από απαραίτητη.

Ίσως λοιπόν ένα δίδυμο Γκιγιέρμε – Νάτχο στον άξονα της μεσαίας γραμμής να συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες αυτή την στιγμή για το ματς εναντίον του ΟΦΗ. Ενδεχομένως ο προπονητής του Ολυμπιακού να σκέφτεται να δώσει και κάποιες ανάσες στον Καμαρά που παίζει ασταμάτητα από το ξεκίνημα της σεζόν.

Το σίγουρο πάντως είναι ότι ο Νάτχο έδειξε στα δύο ματς της Εθνικής του ομάδας ότι έχει καλό ρυθμό, ότι είναι σε καλή φόρμα κι αυτό είναι πολύ σημαντικό για τον Μαρτίνς. Αίσθηση μας είναι πως ο Ισραηλινός μέσος μπορεί να έχει πολύτιμο ρόλο στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ και όχι μόνο.

Παίκτες με την ποιότητα και την εμπειρία του Νάτχο είναι πάντα σε θέση να κάνουν την διαφορά και φάνηκε περίτρανα στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης, όταν ο Ισραηλινός πέτυχε το γκολ της νίκης των πειραιωτών στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Απομένει να δούμε αν τελικά ο προπονητής της ομάδας του λιμανιού θα χρησιμοποιήσει τον διεθνή άσο στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, αν και όπως έχουμε επισημάνει τις προηγούμενες μέρες, ο Μαρτίνς θέλει να μιλήσει πρώτα με τον Ισραηλινό (αλλά και με όλους τους διεθνείς) πριν πάρει τις αποφάσεις του για την εντεκάδα των ερυθρόλευκων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ