Αγωνιστικά, έχει (πολλούς) λόγους να χαμογελά

Αγωνιστικά, έχει (πολλούς) λόγους να χαμογελά

Η επιστροφή στη δράση θα βρει την ΑΕΚ ενισχυμένη και… ανεβασμένη σε σχέση με πριν και μάλιστα σε πολύ μεγάλο βαθμό. Ακόμα κι αν οι βαθμοί παραμείνουν στο… συρτάρι.

Το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό βρήκε στο φινάλε του την ΑΕΚ ικανοποιημένη. Έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς και με τα προβλήματα με τα οποία αγωνίστηκε η Ένωση, αυτή η ισοπαλία ήταν σαν νίκη. Ωστόσο, το θετικό κλίμα με το οποίο έκλεισε τις υποχρεώσεις της για το πρωτάθλημα η ΑΕΚ πριν τη διακοπή πήγε γρήγορα περίπατο.

Η απόφαση για την ποινή που επιβλήθηκε στους πρωταθλητές σόκαρε τους πάντες στην ομάδα. Τόσο διότι τα όσα καταγράφηκαν έξω από το ΟΑΚΑ στο ημίχρονο του αγώνα και δεν επηρέασαν σε καμία περίπτωση το ματς, δεν δικαιολογούν μια τέτοια ποινή, όσο και γιατί σε άλλες περιπτώσεις, φέτος, η αντιμετώπιση ήταν διαφορετική.

Ναι, δεν αποτελεί νέο πως στην ΑΕΚ περίμεναν πως θα την έχουν στην… γωνία, όμως αυτό που έγινε την προηγούμενη Παρασκευή, έχει μέχρι και οσμή σκανδάλου. Κάτι που ενισχύθηκε από την αντιμετώπιση που έτυχαν οι άνθρωποι της ΑΕΚ από το πρωτοβάθμιο πειθαρχικό όργανο της λίγκας.

Η υπόθεση θα κριθεί οριστικά σε δεύτερο βαθμό και εκεί θα φανεί το ακριβώς μπορεί να συμβεί. Αν δηλαδή οι βαθμοί θα επιστραφούν στην Ένωση ή θα μείνουν στο… συρτάρι. Όπως και να έχει πάντως, η ΑΕΚ θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα μετά την επιστροφή στη δράση με στόχο την τελική της αντεπίθεση. Που πρέπει να ξεκινήσει από τώρα.

Ο Δικέφαλος αναμένεται να παρουσιαστεί αλλαγμένος και ενισχυμένος σε αυτό το διάστημα. Οι επιστροφές των τραυματιών μπήκαν στην τελική τους ευθεία, ενώ πια υπάρχει διαθέσιμος και στο 100% ο Μπογέ. Ένας ποδοσφαιριστής που στα δύο παιχνίδι που τον έχουμε παρακολουθήσει έχει φροντίσει να μας καταστήσει σαφές, τι μπορεί να κάνει στο γήπεδο.

Είναι τεράστια υπόθεση για την ΑΕΚ η συγκεκριμένη επιστροφή, που μαζί με εκείνες των Πόνσε, Μάνταλου, Άλεφ και Οικονόμου, δημιουργεί εντελώς νέες συνθήκες για τον Δικέφαλο. Θυμίζω άλλωστε πως ποτέ όλοι οι παραπάνω δεν συνυπήρξαν στο γήπεδο μέχρι τώρα. Εκεί όπου τους… περιμένουν και οι Λιβάγια, Μπακασέτας και οι υπόλοιποι, για τη δημιουργία ενός συνόλου ικανού για μεγάλα πράγματα.

Η ΑΕΚ έχει κάθε λόγο να περιμένει την επιστροφή στη δράση με αισιοδοξία και ανυπομονησία. Προκειμένου να δείξει τις πραγματικές της δυνατότητες και το που μπορεί να φτάσει το φετινό σύνολο. Που δεν στερείται ούτε λύσεων, ούτε ποιότητας. Παρά μονάχα ενός ακόμα αμυντικού χαφ, που θα έρθει τον Γενάρη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ