Τεστ αντοχής μετάλλου

Τεστ αντοχής μετάλλου

Ο Παναθηναϊκός καλείται να δείξει από τι έχει φτιαχτεί φέτος και πόσο έτοιμος είναι να αρπάξει την ευκαιρία

Στο Μόναχο δίνει τις πρώτες εξετάσεις του ο Παναθηναϊκός, που αντιμετωπίζει τη Μπάγερν στον έναν από τους δυο αγώνες που έχει να δώσει στην πρώτη «διαβολοεβδομάδα» της Ευρωλίγκας.

Οι πράσινοι θα πρέπει να αντέξουν στην πίεση της έδρας και του «πρέπει» που υπάρχει στην «Audi Dom» κόντρα στην ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς.

Είναι το πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι που δίνουν φέτος στη διοργάνωση στο οποίο θα έχουν πολλά να χάσουν εάν ηττηθούν και λιγότερα να πάρουν εάν κερδίσουν.

Οι Γερμανοί επιστρέφουν μετά από καιρό στη διοργάνωση, προέρχονται από μια βαριά ήττα στην πρεμιέρα από την Εφές Αναντολού και χρειάζονται μια μεγάλη νίκη για να ξεσπάσουν.

Το σκηνικό λοιπόν είναι από μόνο του περίεργο για τον Τσάβι Πασκουάλ και τους παίκτες του, που είναι υποχρεωμένοι να κερδίσουν.

Να δείξουν σε τελική ανάλυση από τι μέταλλο είναι φτιαγμένοι εφέτος και πόσο αντέχουν σε συνθήκες πίεσης.

Ασφαλώς και η Μπάγερν Μονάχου δεν είναι από τα «μεγαθήρια» της Ευρωλίγκας, ούτε έχει εντυπωσιάσει με την απόδοσή της. Διαθέτει όμως παίκτες που ξέρουν τη διοργάνωση και μπορούν να κάνουν τη ζημιά.

Συνεπώς απαιτείται από τους πράσινους να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι, να επιβάλουν το παιχνίδι τους και να μην επιτρέψουν στους Γερμανούς να πιστέψουν ότι μπορούν.

Το «κλειδί» θα είναι να «βραχυκυκλώσει» η περιφέρειά τους, όπου ο Γιόβιτς, Ντέντοβιτς και ο Κόπονεν βάζουν τα προβλήματα. Εκεί προφανώς οι Καλάθης, Λεκαβίτσιους, Λάνγκφορντ και Παππάς θα έχουν αρκετή και σημαντική δουλειά από την οποία θα ξεκινήσει ο Παναθηναϊκός για να βάλει τις βάσεις της επικράτησής του.

Σε κάθε περίπτωση η αναμέτρηση είναι και μια ευκαιρία για τους παίκτες του Πασκουάλ, ώστε να κάνουν μια επιβλητική εμφάνιση και να αποδείξουν ότι έχουν τα φόντα να προχωρήσουν μακριά στη διοργάνωση. Δεν θα μείνουν στο… σταθμό του Μονάχου

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ