Μίτζεν Μπάσα : Ο πολυχρηστικός χαφ του Άρη

Μίτζεν Μπάσα : Ο πολυχρηστικός χαφ του Άρη

Τα στοιχεία που έχει ο Μίτζεν Μπάσα για τα οποία θα εξαντλήσει τα περιθώρια να προλάβει το Κυριακάτικο ματς

Ο Μίτζεν Μπάσα είναι ένας ποδοσφαιριστής από αυτούς που όταν τους έχεις στην ομάδα σου, δεν θέλεις να λείπουν από ντέρμπι.

Έχει την εμπειρία, από καριέρα ετών στην Ιταλία, μέχρι και την ανάδειξή του σε αρχηγό της Τορίνο, αλλά και πρώην αρχηγό της εθνικής ομάδας της χώρας του.

Έχει την ποιότητα, μπορεί να παίξει και σαν “6” και σαν “8”. Είναι μάλιστα ο μόνος από τους κεντρικούς μέσους των κιτρινόμαυρων που μπορεί να είναι, όσο χρειαστεί μέσα στον αγώνα, κάθε τί από τα δύο.

Έχει και την προσωπικότητα, στα αποδυτήρια του κλαμπ απολαμβάνει εκτίμησης και σεβασμού από την πρώτη στιγμή, λειτουργώντας με τρόπο που είναι ευεργετικός για το σύνολο σε αγώνες υψηλής πίεσης.

Στο απολύτως αγωνιστικό, ο Μανώλης Σιώπης είναι μόνο 6άρι και ο Χαβιέρ Ματίγια μόνο 8άρι. Πιθανότατα οι δυο τους θα είναι παρόντες σε περίπτωση απουσίας του Αλβανού και ο άγνωστος στην στην εξίσωση, σήμερα είναι ο τρίτος χαφ.

Θα είναι ο Κολάσο σαν μέσα αριστερά για ένα 4-3-3 ή ένας από Ντιγκινί ή Μαρτίνες για το 4-2-3-1; Υπό άλλες συνθήκες, αν ο αγώνας της Κυριακής θα ήταν με αντίπαλο ομάδα πλην big 5, η απόφαση θα ήταν ήδη ειλημμένη και θα ήταν να μην αγωνιστεί ο Μπάσα.

Όμως οι παράμετροι που περιγράφονται, αφήνουν κάποιες πιθανότητες. Για όλες ο Πάκο Ερέρα θα τον ήθελε στο γήπεδο και λόγω μίας εξ αυτών, ο ίδιος θέλει να εξαντλήσει τα περιθώρια και να δοκιμάσει, ακόμη κι αν χρειαστεί την τελευταία στιγμή να υποβληθεί σε μια παυσίπονη ένεση και να παίξει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ