Ας πάρει πίσω τους βαθμούς, να ξεμείνει από άλλοθι

Ας πάρει πίσω τους βαθμούς, να ξεμείνει από άλλοθι

Με αφορμή την έφεση της ΑΕΚ για την αφαίρεση βαθμών, προσπαθούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις, με δημοσιεύματα που ούτε ο Τζορτζ Λούκας δεν θα μπορούσε να σκεφτεί όταν έγραψε την τριλογία ο «Πόλεμος των Άστρων».

Η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά και γενικά στον αθλητικό Τύπο έχει ξεφύγει από κάθε άποψη. Ο καθένας λέει και γράφει ότι θέλει, θέλοντας να γίνει αρεστός στον πρόεδρο που υπηρετεί. Μετά την πρωτόδικη απόφαση για αφαίρεση βαθμών από την ΑΕΚ, με αφορμή τα επεισόδια στο ΟΑΚΑ στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, έχει ξεκινήσει από τα κιτρινόμαυρα ΜΜΕ μια «επίθεση» προς πάσα κατεύθυνση. Μ’ αυτό τον τρόπο θέλουν να επηρεάσουν στελέχη της κυβέρνησης προκειμένου να βγει μια «γλυκιά» απόφαση από την επιτροπή εφέσεων για να μην ανοιχτεί ένα μέτωπο με τον κόσμο της ΑΕΚ από την στιγμή που βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο.

Σε ένα απ’ αυτά τα δεκάδες καλοδουλεμένα άρθρα σε πρωινή εφημερίδα, όχι αθλητική, αλλά πολιτική, που ανήκει σε «VIP οπαδό», όπως είπε και ο Γιώργος Σαββίδης  ενέπλεξαν τον δικέφαλο του Βορρά με τις εκλογές, το «Μακεδονικό» και την κυβέρνηση. Γράψανε λοιπόν πως αν ο ΠΑΟΚ κατακτήσει το πρωτάθλημα, τότε το κλίμα για τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ δεν θα είναι το ίδιο με σήμερα. Σαν να μας λέει ο αρθρογράφος πως Τσίπρας και Καμμένος αποφάσισαν να «δώσουν» το πρωτάθλημα στο Βορρά προκειμένου να πάρουν ως αντάλλαγμα ψήφους από τους ΠΑΟΚτσήδες.

Πραγματικά είναι να γελάει κανείς με αυτά τα δημοσιεύματα που έχουν ως στόχο να βλάψουν την εικόνα που έχει χτίσει η ομάδα της Θεσσαλονίκης από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Το ότι βρίσκεται πρώτος στην βαθμολογία ο ΠΑΟΚ, αυτό ενοχλεί πάρα πολλά δημοσιογραφικά μαγαζιά. Αλλά να φτάσουν στο σημείο να μπλέκουν τους Ασπρόμαυρους σε σενάρια επιστημονική φαντασίας που ούτε ο Τζόρτζ Λούκας θα μπορούσε να σκεφτεί όταν έγραψε την τριλογία «Ο πόλεμος των άστρων», αυτό με ξεπερνά.

Η δική μου πρόταση είναι να εξαλειφτεί τελείως η τιμωρία της ΑΕΚ, να γυρίσουν οι δύο βαθμοί, μόνο και μόνο για να μην έχουν άλλοθι όταν θα χάσει το πρωτάθλημα από ομάδα που άρχισε με -2.

ΥΓ: Ήθελα να ασχοληθώ σήμερα με το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, αλλά δεν μπόρεσα να συγκρατηθώ όταν είδα το δημοσίευμα σε πολιτική εφημερίδα. Για την αναμέτρηση με τον συμπολίτη έχουμε τον χρόνο για να το κάνουμε. Και θα το κάνουμε με μεγάλη ευχαρίστηση, γιατί έχει λείψει στη Θεσσαλονίκη η καζούρα αυτά τα τελευταία πέντε χρόνια και από τις δύο πλευρές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ