Τα «σημάδια» του Καρίμ ο «οδηγός» για τον Μάνο!

Τα «σημάδια» του Καρίμ ο «οδηγός» για τον Μάνο!

Ο νεαρός επιθετικός κρατά στα χέρια του το προσκλητήριο της ποδοσφαιρικής του μοίρας για να γράψει τη δική του ιστορία…

Όταν βρίσκεσαι σε ένα ρόστερ όπως αυτό του Ολυμπιακού, με τον ανταγωνισμό να διατηρείται στο πιο υψηλό επίπεδο, τότε αυτό που έχεις να κάνεις είναι να δουλέψεις περισσότερο από ότι είχες… φανταστεί και να περιμένεις τη δική σου ευκαιρία.

Το προηγούμενο καλοκαίρι το «φλουρί» έπεσε στον Δημήτρη Μάνο, χωρίς καν να κοπεί η βασιλόπιτα και οι επιδόσεις του στη δεύτερη κατηγορία, όπου αναδείχθηκε ο πρώτος σκόρερ με την φανέλα του ΟΦΗ, αποτέλεσαν το διαβατήριο για την «πτήση» έως το Ρέντη.

Στα φιλικά της προετοιμασίας βρήκε την ευκαιρία να πάρει χρόνο συμμετοχής, από τη στιγμή που υπήρχε μόνον Γκερέρο στην ομάδα, καθώς ο Χασάν αποκτήθηκε αργότερα και ο Ανσαριφάρντ μπήκε με καθυστέρηση, λόγω της παρουσίας του στο παγκόσμιο κύπελλο της Ρωσίας με το Ιράν.

Ο Μάνος μας έδειξε τότε ότι είναι παίκτης που έχει καλή κίνηση στην περιοχή και διαθέτει και εκτελεστικές δυνατότητες, αλλά η μπάλα τον είχε αδικήσει, αφού κάποιες φορές βρήκε στο δοκάρι κι εν τέλει δεν κατέληξε στα δίχτυα της αντίπαλης εστίας.

Το πρώτο του γκολ με την ερυθρόλευκη το βρήκε τον περασμένο μήνα, όταν σκόραρε σε βάρος του Λεβαδειακού, στο κύπελλο και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του και από εκεί και πέρα έμεινε και πάλι στην εξέδρα, καθώς το γνώριζε ότι μπροστά του υπήρχαν οι Γκερέρο και Χασάν.

Τώρα η ποδοσφαιρική του μοίρα του στέλνει το προσκλητήριο, καθώς για τον επόμενο μήνα θα είναι αυτός ο παρτενέρ του Ισπανού φορ, εφόσον ο Χασάν θα λείψει με τραυματισμό, άρα να που του ανοίγεται, αν όχι η πόρτα, τουλάχιστον το παράθυρο για να βρεθεί στην ενδεκάδα και να αλλάξει τα δεδομένα.

Στο ποδόσφαιρο οι ιστορίες προς την καταξίωση οφείλονται βεβαίως στο ταλέντο, αλλά δεν είναι λίγες οι φορές που παίζει ρόλο και η συγκυρία. Ποιος ξεχνά ότι πέρυσι ο Καρίμ Ανσαριφάρντ ήταν ο τέταρτος στις επιλογές του Χάσι, πίσω από τους Εμενίκε, Τζούρτζεβιτς και Μπεν, όμως τελικά αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού και θα μπορούσε να ήταν και ολόκληρου του πρωταθλήματος αν δεν υπήρχαν τα… πέναλτι και ο…Πλατανιάς.

Ο Καρίμ δεν άντεξε βέβαια να μείνει και σε δεύτερη αναμονή για αυτό και προτίμησε το δρομολόγιο προς την Νότιγχαμ, όμως τον έδειξε το δρόμο προς τους επόμενους και ο Δημήτρης Μάνος τα βλέπει τα ίχνη που θα πρέπει να ακολουθήσει.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στη φάση που δημιουργεί πολλές τελικές προσπάθειες, αλλά δεν εισπράττει το ανάλογο ποσοστό στην επίτευξη των γκολ, άρα για τον 24χρονο φορ υπάρχει «πεδίον δόξης λαμπρό» και είναι στο χέρι του (για την ακρίβεια στο… πόδι ή το κεφάλι του) να στείλει αυτός την μπάλα στα δίχτυα και να αρχίσει να γράφει τη δική του ιστορία…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ