Κερδίζεις και πας παρακάτω…

Κερδίζεις και πας παρακάτω…

Ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί καν να σκεφτεί πως δεν θα καταφέρει να νικήσει τη Γκραν Κανάρια μέσα στο ΟΑΚΑ.

Ο Παναθηναϊκός καλείται να ξεπεράσει το σοκ από την ήττα και την κακή εμφάνιση στο Μόναχο παίρνοντας μια νίκη επί της Γκραν Κανάρια, την θεωρητικά πιο αδύναμης ομάδας στην Ευρωλίγκα.

Τυχόν εντός έδρας ήττα από τους Ισπανούς θα είναι καταστροφή. Το γράψαμε, το σημειώσαμε. Πάμε παρακάτω…

Πέρα από τη νίκη λοιπόν οι πράσινοι θα πρέπει να αναζητήσουν και την καλή εμφάνιση. Να δείξουν ότι έχουν βάλει πίσω την κακή βραδιά στο Μόναχο και κυρίως πως έχουν αποφασίσει να διορθώσουν τα «κακώς κείμενα».

Για να το καταφέρουν ασφαλώς θα πρέπει να έχουν ενέργεια και θέληση. Το δεύτερο είναι εξάλλου απαραίτητη προϋπόθεση για το πρώτο. Συνεπώς κόντρα στους… πρωτάρηδες Ισπανούς απαιτείται δυνατή άμυνα και επιβολή από το πρώτο λεπτό, ώστε να τους κάνουν να νιώσουν πως δεν μπορούν να κάνουν την έκπληξη.

Η Γκραν Κανάρια δεν έχει άγχος από την άλλη πλευρά. Εχει μάλιστα κάνει τεράστια νίκη στην πρεμιέρα της στη διοργάνωση κερδίζοντας τη Μπαρτσελόνα και θα παραταχθεί στο ΟΑΚΑ χωρίς να έχει να χάσει τίποτε.

Αυτό από μόνο του καθιστά πανεύκολη την αποστολή της. Τα σουτ θα γίνονται χωρίς πίεση, χωρίς «πρέπει» και το λάθος δεν θα βαραίνει τα χέρια. Από την άλλη βέβαια ελάχιστοι παίκτες της έχουν εμπειρία από την Ευρωλίγκα και κανείς δεν ξέρει πως θα διαχειριστούν το πρώτο τους εκτός έδρας παιχνίδι στη διοργάνωση.

Για την ώρα στο πρώτο εντός τα πήγαν περίφημα…

Το «πρέπει» λοιπόν είναι τεράστιο και έχει μπει σε περίοπτη θέση στο ΟΑΚΑ, είναι κάτι το οποίο Πασκουάλ και παίκτες πρέπει να το διαχειριστούν σωστά. Απλά μπαίνεις μέσα και κερδίζεις το ματς με καλή εμφάνιση. Τίποτε παραπάνω. Αυτός που έχει ανάγκη να κερδίσει είναι ο Παναθηναϊκός και θα πρέπει να το δείξει από τα πρώτα λεπτά με την αποφασιστικότητά του.

ΥΓ Καλός, χρυσός και «άγιος» ο Ματ Λοτζέσκι, αλλά όπως σημειώναμε και το καλοκαίρι, ήρθε γρήγορα το πρώτο «τσίμπημα» σε μυ. Το θέμα είναι πότε θα επιστρέψει και κυρίως σε ποια κατάσταση θα είναι η φόρμα του. Το κυριότερο είναι ότι ο Παναθηναϊκός έχασε τον πιο αξιόπιστο σουτέρ του…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ