Οι Γάλλοι έρχονται στο ΟΑΚΑ για τους πιτσιρικάδες του Παναθηναϊκού

Οι Γάλλοι έρχονται στο ΟΑΚΑ για τους πιτσιρικάδες του Παναθηναϊκού

Εκπρόσωποι τουλάχιστον δύο ομάδων από το Σαμπιονά θα βρίσκονται το Σάββατο στην Αθήνα για να δουν από κοντά το Παναθηναϊκός - Πανιώνιος, με τα μάτια στραμμένα στους μικρούς.

Είναι αλήθεια πως ο φετινός Παναθηναϊκός και όλα όσα έχει καταφέρει έως τώρα, παίζοντας με πολλά παιδιά από την ακαδημία του, είναι ένα θέμα που δεν απασχολεί μονάχα τα στενά ελληνικά όρια. Ξεφεύγει απ’ αυτά. Πρόσφατα στη Γαλλία υπήρξε δημοσίευμα που συγκρίνει τον Χατζηγιοβάννη με κοτζάμ… Ριμπερί. Υπερβολή; Ναι. Αλλά και μόνο το ότι οι νέοι παίκτες του Παναθηναϊκού έχουν αναγκάσει ξένα Μέσα να κάνουν αφιερώματα γι’ αυτούς, λέει πολλά.

Ίσως και αυτό το δημοσίευμα να έπαιξε τον ρόλο του για την επίσκεψη των Γάλλων στο ΟΑΚΑ το ερχόμενο Σάββατο. Ίσως και όχι. Το σίγουρο είναι πως στο ματς του Παναθηναϊκού με τον Πανιώνιο, «μάτια» από τουλάχιστον δύο γαλλικές ομάδες θα βρίσκονται στις εξέδρες του Ολυμπιακού Σταδίου ώστε να δουν από κοντά τα παιδιά – θαύματα του Παναθηναϊκού.

Τον Χατζηγιοβάννη, τον Μπουζούκη, τον Καμπετσή κατά κύριο λόγο. Αλλά όχι μόνο. Οι Γάλλοι έχουν… τσεκάρει ονόματα ποδοσφαιριστών του τριφυλλιού και έρχονται για πρώτη φορά να τους παρακολουθήσουν από κοντά. Θα είναι η πρώτη από μία σειρά επισκέψεων που θα ακολουθήσουν.

Και φυσικά δεν είναι και οι μοναδικοί που μέσα στη σεζόν έχουν έρθει. Και στο ματς με τη Λαμία και σε αυτό με τον ΠΑΣ Γιάννινα υπήρξαν σκάουτερς ξένων συλλόγων, ενώ την περίπτωση του Χατζηγιοβάννη φέρεται να εξετάζουν ήδη πολύ σοβαρά δύο ομάδες από την Ολλανδία.

Ποια είναι η… απάντηση του Παναθηναϊκού σε όλα αυτά; Όπως έχουμε επισημάνει και πάλι, οι πράσινοι αναμένεται μετά τα Χριστούγεννα να ξεκινήσουν να καλούν τους ποδοσφαιριστές τους για συζητήσεις. Συζητήσεις που θα αφορά πρόωρες ανανεώσεις συμβολαίων, με πολυετή συνεργασίες, αναπροσαρμογή στα χρήματα προς τα πάνω και φυσικά ρήτρες. Μεγάλες ρήτρες εκατομμυρίων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ