Να αναρτηθεί στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ η δήλωση του Δέλλιου

Να αναρτηθεί στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ η δήλωση του Δέλλιου

Πρέπει να μάθουν όλοι μέσα στην ομάδα τι είπε για τον σημερινό Δικέφαλο και να δώσουν τις κατάλληλες απαντήσεις μέσα στο γήπεδο.

Γι’ άλλο θέμα ήθελα να γράψω, σχετικό με το ματς του ΠΑΟΚ με τον Άρη, αλλά εκεί που ετοιμαζόμουν έπεσα πάνω στις δηλώσεις του Αλέκου Δέλλιου. Ο βετεράνος γκολκίπερ είναι προπονητής τερματοφυλάκων στα τμήματα υποδομής του Άρη. Σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στο «Yellow Radio 92,8» είπε ότι ο ΠΑΟΚ δε διαθέτει αυτήν τη στιγμή την ποιότητα προκειμένου να μπορέσει να κερδίσει μέσα στο Χαριλάου τον Άρη!

Μάλιστα…

Προφανώς ο καθένας έχει τη γνώμη του και μπορεί να την εκφράζει ελεύθερα. Είμαι υπέρμαχος της γνωστής ρήσης του Βολταίρου ότι: «Δε συμφωνώ ούτε με μια λέξη από όσα λες, αλλά θα υπερασπίζω και με το τίμημα της ζωής μου ακόμη, το δικαίωμά σου να λες ελεύθερα τα όσα πρεσβεύεις».

Αλλά στην προκειμένη περίπτωση θεωρώ ότι ο Δέλλιος υποτιμά ξεκάθαρα τη δυναμική του ΠΑΟΚ.

Λόγω άγνοιας; Μπορεί…

Για να ανεβάσει τη δική του ομάδα; Επίσης μπορεί…

Αλλά είναι τουλάχιστον αστείο να ισχυρίζεται κάποιος ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει την ποιότητα για να κερδίσει μέσα στο Χαριλάου.

Προφανώς και ο Άρης μπορεί να κερδίσει τον Δικέφαλο, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει ποιότητα. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο…

Οι περισσότεροι σχετικοί με το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, θεωρούν ότι ο ΠΑΟΚ έχει την πιο ποιοτική ομάδα στη χώρα μας, ανεξάρτητα αν ακόμη δεν έχει αποδώσει φέτος ποδόσφαιρο υψηλότερων προδιαγραφών, όπως έκανε πέρυσι σύμφωνα με το εξαιρετικό ρόστερ που διαθέτει.

Μιλάμε για τον ΠΑΟΚ που μέσα στο 2018 έχει εντός ελληνικών συνόρων μόλις μία ήττα εντός των αγωνιστικών χώρων και μια ισοπαλία σε καμιά 30 επίσημα ματς (στα υπόλοιπα έχει ΜΟΝΟ ΝΙΚΕΣ), ενώ επίσης μέσα στο τρέχον έτος έχει μόλις μία ήττα μακριά από την Τούμπα και έχει περάσει με νίκες από ΟΑΚΑ, Καραϊσκάκη, Λεωφόρο, Βασιλεία, Νέα Σμύρνη (δυο φορές), Ατρόμητο (δυο φορές), Αγρίνιο, Γεντί Κουλέ κτλ και δεν έχασε ούτε σε Μόσχα, ούτε σε Λισαβόνα για τα προκριματικά του Champions League.

Μπορεί σε κάποιον να μην αρέσει το ποδόσφαιρο που παίζει ο ΠΑΟΚ, αλλά για την ποιότητα του ρόστερ της ομάδας, είναι εντελώς άτοπο (για να το θέσω κομψά) να μιλάει κάποιος υποτιμητικά για τα ελληνικά δεδομένα.

Μεταξύ άλλων ο Αλέκος Δέλλιος είπε: «Προβλέπω ότι το σκορ θα είναι 2-0. Ο Άρης αυτή τη στιγμή, επειδή έχω παρακολουθήσει όλα τα παιχνίδια του, μου εμπνέει σιγουριά. Πιστεύω στους παίκτες που έχει ο Άρης, πιστεύω στον προπονητή και στην ατμόσφαιρα. Εγώ δεν βλέπω κάτι άλλο. Δεν πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ έχει την ομάδα για να μας κερδίσει τη δεδομένη στιγμή. Εγώ πάντως, αν ήμουν ποδοσφαιριστής δεν θα τους φοβόμουν. Δεν θέλει ούτε τύχη, ούτε πάθος. Οι παίκτες του Άρη θα παίξουν όπως ξέρουν. Η τύχη είναι με τους ικανούς. Θα έρθει και η τύχη».

Ωραία…

Απλά πράγματα: αυτή η δήλωση πρέπει να αναρτηθεί στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ, να τη μάθουν όλοι μέσα στην ομάδα και να δώσουν τις κατάλληλες απαντήσεις μέσα στο γήπεδο.

Αυτό. Τίποτα άλλο…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ