Ακύρωσε ένα από τα διπλά του

Ακύρωσε ένα από τα διπλά του

Η ήττα από την Αρμάνι ουσιαστικά διέγραψε μία από τις νίκες σε Μόσχα και Βιτόρια. Το μπράβο στον Μάντζαρη, τα ρηχά νερά των rookies και το ΣΕΦ.

Επέμενα ότι ο Ολυμπιακός οφείλει να αφήσει στην άκρη τα «διπλά» σε Μόσχα και Βιτόρια και να σκεφτεί το ματς με την Αρμάνι Μιλάνο. Οι Ιταλοί εξάλλου έδειξαν τις προθέσεις τους στην έδρα τους απέναντι στην Ρεάλ που δεινοπάθησε για να τους κάμψει την αντίσταση.

Για ένα ακόμα παιχνίδι προβληματίστηκα με την επιστροφή των Ερυθρόλευκων από τα αποδυτήρια. Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση λένε και οι 29 πόντοι, για εντός έδρας παιχνίδι, είναι ένας απαράδεκτος αριθμός από μόνος του.

Ο Ολυμπιακός ήταν σκιά του εαυτού του και το χειρότερο ήταν η εμφάνιση των rookies ΛεΝτέι και Γκος.

Είναι νωρίς για συμπεράσματα, όμως αμφότεροι ήταν κακοί απέναντι στην Αρμάνι, ο Αμερικανός γκαρντ με θολωμένο μυαλό και λάθος επιλογές, ο δε Αμερικανός σέντερ έχασε τις περισσότερες μονομαχίες από τους παίκτες του Πιανιντζάνι. Γερό «χαστούκι» και για τους δύο, που κατάλαβαν την Παρασκευή τι εστί Ευρωλίγκα. Ανώμαλη προσγείωση, την ώρα που φάνηκε η απουσία του Στρέλνιεκς και η νηφαλιότητά του όταν είναι στο παρκέ.

Σε ένα παιχνίδι που τιποτα δεν λειτούργησε καλά για τον Ολυμπιακό, με τον Μάντζαρη να είναι ο κορυφαίος παίκτης του.

Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ

Το κεφάλαιο Μάντζαρη ενοχλεί πολλούς. Από την μεριά μου για άλλη μία φορά επιβεβαιώθηκα. Ο καλός Βαγγέλης είναι χαράς Ευαγγέλιο για τους Ερυθρόλευκους. Είναι ο τρίτος αρχηγός της ομάδας, μπαρουτοκαπνισμένος στο τι σημαίνει Ολυμπιακός και από τους παίκτες που ξέρουν τη ψυχοσύνθεση του συλλόγου. Τα πάντα είναι θέμα ψυχολογίας στον αθλητισμό. Ο Μάντζαρης με τη δουλειά το καλοκαίρι και στις προπονήσεις, είναι από τους πιο σταθερούς παίκτες των Πειραιωτών το τελευταίο διάστημα.

Το ζητούμενο ήταν να μπουν τα σουτ. Μπήκαν και αυτά, παρότι η ομάδα του έχασε. Η ανάλογη συνέχεια θα είναι το τεράστιο κέρδος για τον Μπλατ. Τον καταχάρηκα στο τέλος που ζήτησε τον λόγο από τον Τζέιμς και μανούριασε. Βαγγέλη καλώς γύρισες.

ΣΤΟΧΟΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑΕΙ ΚΑΘΕ ΜΑΤΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ

Αυτό που τόσα χρόνια έχει ο Ολυμπιακός ως μότο πρέπει να ισχύσει και φέτος. «Κάθε ματς ξεχωριστά». Δεν ξέρω εάν οι νίκες σε Μόσχα και Βιτόρια μπέρδεψαν τους Ερυθρόλευκους. Κάτι τέτοιο φάνηκε στο παρκέ πάντως. Όπως και να έχει πρέπει πλέον να τραβήξουν άπαντες μία κόκκινη γραμμή και να το ξεχάσουν το παιχνίδι απευθείας. Να δουν στο βίντεο τα λάθη τους, να καταλάβουν τι πήγε στραβά και να αντιληφθούν πως πρέπει να συνεχίσουν στην πορεία.

Οι μεγάλες ομάδες στις στραβές φαίνονται. Όχι μόνο στα πανηγύρια. Η προσγείωση πρέπει να είναι ανώμαλη μετά από τις χαρές. Σωστα είναι Μαραθώνιος η Ευρωλίγκα, ναι έχει 30 αγωνιστικές και μπόλικο δρομο ακόμα, όμως η ήττα αυτή ήταν εκτός προγράμματος.

Ανασύνταξη λοιπόν. Εχουμε Οκτώβρη μήνα. Δεν υπάρχει λόγος για άγχος και πίεση. Από την αρχή της σεζόν έχουμε πει να οπλιστεί ο κόσμος με υπομονή. Δουλεια γίνεται στο ΣΕΦΡ και αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Βραδιές όπως της Παρασκευής θα υπάρχουν. Το θέμα είναι το πώς μπορεί να διαχειριστεί τους τριγμούς μία ομάδα.

ΥΓ1 Με 2/13 τρίποντα ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να διεκδικήσεις τίποτα. Ειδικά όταν ο αντίπαλός σου έχε 12/29 από τα 6,75μ. Κακή βραδιά από όλους. Με τον Ολυμπιακό να έχει πρόβλημα στο δυνατό το του κομμάτι, την επίθεση. Δύο δεκάλεπτα με κάτω από 15 πόντους.

ΥΓ2 Οι 55 πόντοι παθητικό στο δεύτερο ημίχρονο είμαι σίγουρος ότι θα πεισμώσει τους Ερυθρόλευκους ενόψει συνέχειας.

ΥΓ3 Πρέπει και ο κόσμος να πάψει πλέον να ασχολείται με αυτούς που έφυγαν και δεν είναι πια στον Ολυμπιακό. Να δει την ομάδα του. Το πρώτο βήμα έγινε με 9000 άτομα να βρίσκονται στο ΣΕΦ απέναντι στην Αρμάνι Μιλάνο. Πέρσι το ίδιο ματς είχε 6500 καταγεγραμμένους και ήταν και μέσα στη σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ