Υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να αιφνιδιάζουμε…

Υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να αιφνιδιάζουμε…

Η απίθανη εκτόξευσή μας στην κορυφή προκαλεί απορίες στην δημοσιογραφική και εμπορική πιάτσα. Στην πρώτη δεν θα μπορούμε να γίνουμε διαφωτιστικοί. Στην δεύτερη έχουμε αρχίσει ήδη να αξιοποιούμε το ενδιαφέρον που προκαλέσαμε…

Ένα χρόνο πριν, μέσα Σεπτέμβρη, με φώναξε επειγόντως στο γραφείο του. Τον βρήκα ανάμεσα σε γεμάτα τασάκια, απλωμένα χαρτιά και δυο Η\Υ μπροστά του. Τι τρέχει ρε φίλε , τον ρώτησα. Ανοίγουμε αθλητικό σάιτ, μου είπε. Ποιοι, πότε και γιατί, τον πυροβόλησα με ερωτήσεις.

Το προσωπικό το έχω στο μυαλό μου, θα είμαστε έτοιμοι σε ένα μήνα και θα καλύψουμε ένα κενό που υπάρχει. Έχεις και όνομα του είπα σχεδόν ειρωνικά; Έχω, to10.gr μου είπε. Έφυγα από το γραφείο του μετά από μια ώρα, σίγουρος ότι τίποτα από όσα του είπα δεν επρόκειτο να λάβει υπόψη του.

Την επομένη που ξαναπήγα έβριζε γραφίστες και προγραμματιστές. Είχε μπροστά του σχέδια για το σάιτ και φώναζε διότι δεν είχαν περάσει τις διορθώσεις που τους είχε στείλει το βράδυ. Άρχισα να τον παίρνω στα σοβαρά. Εμφανιζόταν σίγουρος ότι θα προλάβει να βγει τον Οκτώβρη και θα κάνει «μπαμ» από τις πρώτες μέρες.

Το 10.gr βγήκε πέρσι τέτοια μέρα. Ο Λε(υτέρης) Χα(ραλαμπόπουλος) είχε προλάβει!

Τα υπόλοιπα τα ξέρετε. Το10.gr και κλείνει σήμερα ευδοκίμως ένα χρόνο παρουσίας. Η πορεία του στους δείκτες επισκεψιμότητας είναι εντυπωσιακή. Κανένα άλλο αθλητικό σάιτ δεν έφτασε τόσο γρήγορα, τόσο ψηλά. Υπάρχουν μυστικά για αυτή την εκτόξευση αλλά δεν είναι για να γράφονται και η δημοσιοποίησή τους είναι στην αποκλειστική αρμοδιότητα του ιδρυτή του.

Συνάδελφοι καταξιωμένοι που έχουν γράψει αμέτρητα χιλιόμετρα στην δημοσιογραφία και άλλοι νεαροί που ξεκίνησαν από εδώ την επαγγελματική πορεία τους συνθέτουν μια δυνατή ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό.

Τα σχέδια που υπάρχουν για από εδώ και πέρα είναι δική μου δουλειά να τα ανακοινώσω.

Γνωρίζω ότι η απίθανη εκτόξευσή μας στην κορυφή προκαλεί απορίες στη δημοσιογραφική και εμπορική πιάτσα. Στην πρώτη δεν θα μπορούμε να γίνουμε διαφωτιστικοί. Στη δεύτερη έχουμε αρχίσει ήδη να αξιοποιούμε το ενδιαφέρον που προκαλέσαμε.

Στο διαρκώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον των ηλεκτρικών media παίρνουμε τα μέτρα μας ώστε να μην αιφνιδιαστούμε ποτέ, αλλά να αιφνιδιάζουμε. Αν αξίζει κάτι να κρατήσετε είναι ακριβώς αυτό: Θα αιφνιδιάζουμε συνεχώς!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ