Να δεις τι σου ‘χω για μετά…

Να δεις τι σου ‘χω για μετά…

Μέσα σε έναν ανταγωνισμό αμείλικτο το 10 κατάφερε να ξεχωρίσει τόσο γρήγορα, που ορισμένες φορές αδυνατείς να πιστέψεις τον κρότο που έκανε. Και που θα συνεχίσει να κάνει.

Κάπου στην Κύπρο, λίγο μετά το παιχνίδι της Εθνικής ομάδας στις 7 Οκτωβρίου 2017 ήταν που χτύπησε το messenger. Ήταν πάλι ο Λευτέρης. Και μιλούσε πάλι για το σάιτ. Εγώ περίμενα να μου πει τι διάολο θα κάνουμε στο επόμενο παιχνίδι που έχουμε για το πρωτάθλημα Τύπου και πως θα πείσουμε τον Κωσταβάρα να έρθει πιο μέσα γιατί δεν βοηθάει πλέον στη γραμμή κι αυτός μου μιλούσε για δουλειά.

«Άσε με ρε Λευτέρη που θα βγάλεις σάιτ στις 20 Οκτώβρη. Δεν προλαβαίνεις. Θα γυρίσω Αθήνα και θα τα πούμε». Και γύρισα. Και τα είπαμε. Και ανοίξαμε. Ακριβώς στις 20 Οκτωβρίου 2017. Κι ένα χρόνο μετά όχι μόνο ζούμε, αλλά… βασιλεύουμε κιόλας. Στην κορυφή του διαδικτύου.

Κάποιοι μιλούν για διαδικτυακό θαύμα. Δεν είναι. To10.gr έφερε στις οθόνες του κόσμου την αμεσότητα και την εγκυρότητα. Σε ό,τι κι αν έγραφε, σε ό,τι κι αν γράφει. Μέσα σε ένα χρόνο, μετράει τόσα αποκλειστικά, που άλλοι χρειάστηκαν χρόνια για να φτάσουν τον αριθμό. Για όλες τις ομάδες, για όλα τα θέματα, απ’ όλα τα σπορ.

Όμως δεν έμεινε μόνο εκεί. To 10 ψάχνει την είδηση πίσω από την είδηση. Ψάχνει στα ψιλά γράμματα, σ’ αυτά που δεν μπορεί να καταλάβει ο καθένας με την πρώτη ματιά. Κι αυτή είναι η διαφορά του. Αυτό είναι το μεγάλο του όπλο. Αυτός ήταν ο δρόμος προς την κορυφή. Όχι το ότι η ΑΕΚ πήρε τον Ουζουνίδη, που θα το έχει όλο το ίντερνετ μέσα σε 1,5 λεπτό. Αλλά γιατί η ΑΕΚ πήρε τον Ουζουνίδη. Πως τον έπεισε. Τι του είπαν και τι τους είπε. Τι σκοπεύει να κάνει με την ομάδα που πήρε το πρωτάθλημα; Απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα που έχει ο κόσμος διαβάζοντας μια είδηση.

Αυτό είναι που ξεχωρίζει το 10 σε αυτό τον ένα χρόνο λειτουργίας του. Σε έναν ανταγωνισμό τεράστιο, που δεν καταλαβαίνει καλά ο κόσμος, αλλά αντιλαμβανόμαστε όλοι όσοι βρισκόμαστε σε αυτό τον χωρό του διαδικτύου. Ανταγωνισμός αμείλικτος, που δεν σ’ αφήνει να ησυχάσεις ούτε μέρα. Μέσα σε αυτό τον ανταγωνισμό, το 10 κατάφερε να ξεχωρίσει τόσο γρήγορα, που ορισμένες φορές αδυνατείς να πιστέψεις τον κρότο που έκανε. Και που θα συνεχίσει να κάνει.

Χρόνια πολλά. Κι όπως λένε κι απ’ το con-troll: «Τι, θα συνεχίσουμε και δεύτερη χρονιά;». Φυσικά… Να δεις τι σου ‘χω για μετά…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ