Κάθε χρόνο… όπως πέρυσι

Κάθε χρόνο… όπως πέρυσι

Με το πέρασμα των ετών δημιουργείται μια αίσθηση πως ο χρόνος περνά διαφορετικά. Πως κυλά πιο γρήγορα από ότι στα πρώτα χρόνια της ζωής μας και δεν τον… προλαβαίνουμε. Αυτή η αίσθηση μου δημιουργήθηκε για αυτόν τον ένα χρόνο εδώ στο to10.gr. Από εκείνο το πρώτο τηλέφωνο του Γιώργου, την πρώτη γνωριμία με το υπόλοιπο τιμ και τα πρώτα κείμενα.

Ούτε που κατάλαβα πότε κλείσαμε δωδεκάμηνο και νομίζω πως αυτό μόνο ως θετικό μπορεί να καταγραφεί. Μια συνεργασία από αυτές που σε έφεραν κοντά με πρόσωπα που πλέον η επαφή δεν περιορίζεται σε δημοσιογραφικά πλαίσια και έγινε… καθημερινότητα. Με την –πολύ- καλή έννοια.

Άλλωστε το παραπάνω αποτελεί βασική προϋπόθεση σε κάθε δουλειά. Το να υπάρχει δηλαδή αυτό το κλίμα εμπιστοσύνης και της συνεργασίας με απόλυτο σεβασμό, στα… χούγια του καθενός. Που εδώ συμβαίνει και με το παραπάνω. Στοιχείο που δεν βρίσκεις εύκολα στις μέρες μας, ειδικά στον χώρο μας.

Η ευχή στα γενέθλιά μας είναι κάθε χρόνος, να κυλά όπως πέρυσι. Με το ίδιο κλίμα, την ίδια συνεργασία, αλλά σε προσωπικό επίπεδο και με την ίδια δημοσιογραφική επικαιρότητα. Που η αλήθεια είναι πως για την ΑΕΚ ήταν πλούσια πέρυσι. Μιας και αυτός ο χρόνος συνδυάστηκε με πρωταθλήματα, κύπελλα και ευρωπαϊκούς τίτλους. Κάτι που έκανε και τη δουλειά μου πολύ πιο εύκολη και ευχάριστη.

Η δυνατότητα του να εκφραστεί όλο αυτό ελεύθερα και ειλικρινά, μέσω των άρθρων μου στο to10.gr, που προφανώς σε κάποιους άρεσαν και σε κάποιους όχι, αποτελεί το διαβατήριο για τη συνέχιση του ταξιδιού. Ενός ταξιδιού του οποίου τη διαδρομή εύχομαι να απολαμβάνουμε για χρόνια ακόμα. Αφού ο… προορισμός, φαίνεται να είναι ακόμα μακριά. Πολύ μακριά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ