Ο ΠΑΟΚ του 92,9% μπορεί να κερδίσει παντού

Ο ΠΑΟΚ του 92,9% μπορεί να κερδίσει παντού

Οι στοιχηματικές εταιρίες προβλέπουν αμφίρροπο ματς στο Χαριλάου δίνοντας όμως φαβορί τον Δικέφαλο.

Το σετ αποδόσεων που δίνουν οι στοιχηματικές εταιρίες για το ματς του ΠΑΟΚ με τον Άρη στο Χαριλάου αποτελεί μια πιο αντικειμενική ματιά στο παιχνίδι.

Η Winmasters δίνει 3,45 τη νίκη του Άρη, 3,00 την ισοπαλία και 2,35 τη νίκη του ΠΑΟΚ.

Η Stoiximan δίνει 3,45 τον άσο των κίτρινων, 3,20 το «Χ» και 2,25 το διπλό.

Ο ΟΠΑΠ δίνει 3,45 τον άσο, 3,00 την ισοπαλία και 2,05 τον ΠΑΟΚ.

Η Sportingbet δίνει 3,70 τη νίκη του Άρη, 3,00 την ισοπαλία και 2,25 την επικράτηση του Δικέφαλου.

Όλες οι εταιρίες βλέπουν ως φαβορί για τη νίκη τον ΠΑΟΚ, αλλά είναι ξεκάθαρο από τις αποδόσεις ότι θεωρούν πως θα έχει δύσκολο έργο για να πάρει το τρίποντο.

Αφήνοντας έξω τις οπαδικές προτιμήσεις θα διαπιστώσουμε ότι οι ειδικοί του στοιχήματος «προβλέπουν» ένα αμφίρροπο ματς του οποίου η πλάστιγγα γέρνει περισσότερο προς τον Δικέφαλο. Αυτό είναι απόλυτα λογικό σύμφωνα με τα ρόστερ των δύο ομάδων, τα φετινά τους αποτελέσματα αλλά και τις ιδιαιτερότητες που μπορεί να έχει ένα ντέρμπι.

Κάποιοι θα πουν ότι είναι μεγάλη η απόδοση του Άρη (3,45 έως 3,70) αλλά εγώ θα πω ότι είναι μεγάλη η απόδοση του ΠΑΟΚ, αν ελέγξουμε λίγο καλύτερα τα στατιστικά του εδώ και σχεδόν έναν χρόνο…

Ο ΠΑΟΚ το τρέχον έτος (2018) εντός των ελληνικών συνόρων (σε πρωτάθλημα και κύπελλο) έχει γνωρίσει μέσα στα γήπεδα (και όχι στα χαρτιά…) μόνο μια ήττα, από τον Αστέρα Τρίπολης με 3-2 (στις 4/3/2018). Σε 28 επίσημα ματς στην Ελλάδα έχει 26 νίκες, μία ισοπαλία (με τον Άρη) και μια ήττα (στην Τρίπολη)! Μιλάμε για ποσοστό νικών της τάξης του 92,9%!

Πέρα από τα νούμερα, ο ΠΑΟΚ διαθέτει το ρόστερ, την ποιότητα και τη δυναμική να κερδίσει σε οποιαδήποτε έδρα μέσα στην Ελλάδα και αυτό θα πάει για να αποδείξει και στο Χαριλάου.

ΥΓ: Χρόνια πολλά στο σάιτ που μας φιλοξενεί, το «to10.gr», το οποίο κλείνει έναν χρόνο ζωής. Δεν ήμουν από την αρχή, αλλά μπήκα στην παρέα λίγο πριν το Πάσχα. Παρεμπιπτόντως σε αυτό το διάστημα ο ΠΑΟΚ δεν έχει χάσει από ελληνική ομάδα σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο! Έχει 11Χ11 νίκες στο πρωτάθλημα (5 πέρυσι και 6 φέτος), δύο νίκες στο Κύπελλο πέρυσι (η μία στον τελικό στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ με 2-0 που έφερε το τρόπαιο στην Τούμπα) και μια ισοπαλία στο Κύπελλο φέτος (1-1 με τον Άρη στην Τούμπα).

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ