Ο ΠΑΟΚ έχει προσωπικότητα και μέταλλο πρωταθλητή

Ο ΠΑΟΚ έχει προσωπικότητα και μέταλλο πρωταθλητή

Ο Δικέφαλος βελτίωσε το ποσοστό νικών του εντός της χώρας μέσα στο 2018 από 92,9% σε 93,1% κερδίζοντας και τον Άρη μέσα στο Χαριλάου

Το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα στο οποίο παίζουν 22 ποδοσφαιριστές και στο τέλος κερδίζει ο ΠΑΟΚ. Μέσα στο 2018 το κάνει πολύ καλά αυτό. Το έκανε και στο Χαριλάου, χωρίς να πιάσει και πάλι τοπ απόδοση, αλλά όντας συνολικά καλύτερος από τον πολύ καλό φέτος Άρη.

Σε ένα ματς στο οποίο ο Δικέφαλος ξεκίνησε με τον χειρότερο τρόπο και βρέθηκε να χάνει με 1-0 μόλις στο 2’ (στην πρώτη τελική προσπάθεια του αντιπάλου), δεν τα έχασε, έβγαλε προσωπικότητα και μέταλλο πρωταθλητή, γύρισε το ματς και τελικά κέρδισε με 2-1, φτάνοντας τις 7Χ7 νίκες στο φετινό πρωτάθλημα στο οποίο οδηγεί την κούρσα παρότι ξεκίνησε με -2 βαθμούς.

Ο ΠΑΟΚ το τρέχον έτος (2018) εντός των ελληνικών συνόρων (σε πρωτάθλημα και κύπελλο) έχει γνωρίσει μέσα στα γήπεδα (και όχι στα χαρτιά…) μόνο μια ήττα, από τον Αστέρα Τρίπολης με 3-2 (στις 4/3/2018). Πριν το ματς με τον Άρη είχε 26 νίκες σε 28 ματς και ποσοστό νικών 92,9%. Μετά το διπλό στο Χαριλάου μετράει 27 νίκες σε 29 παιχνίδια και βελτίωσε το ποσοστό του σε 93,1%.

Χωρίς να μπω σε αγωνιστικές αναλύσεις θα σημειώσω ότι ο ΠΑΟΚ και πάλι δεν έπιασε υψηλή απόδοση όπως την περσινή σεζόν που κεντούσε μέσα στο γήπεδο, αλλά το «σακούλι» συνεχίζει να γεμίζει με βαθμούς απέναντι σε κάθε αντίπαλο.

Καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα έπαιξε προφανώς η απόκρουση του Πασχαλάκη στο πέναλτι (με το σκορ στο 1-1), αλλά και η απόκρουση που έκανε νωρίτερα σε σουτ του Ντιγκινί.

Συνολικά ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος στις λεπτομέρειες και η ατομική ποιότητα κάποιων παικτών του έκανε και τη διαφορά.

Ο Πρίγιοβιτς έκανε καλά τη δουλειά του και έβαλε και τα δύο του ΠΑΟΚ καθαρίζοντας τη νίκη. Αυτός ευστόχησε στο πέναλτι που κέρδισε ο Δικέφαλος, ενώ ο Γιουνές αστόχησε στο πέναλτι που κέρδισε η δική του ομάδα.

Εκεί, στο χαμένο πέναλτι του Άρη, νομίζω ότι όλοι αισθανθήκαμε ότι ο ΠΑΟΚ δεν πρόκειται να χάσει και ήρθε το γκολ του Πρίγιοβιτς (στην πιο καλή επιθετική ενέργεια του Δικέφαλου στον συνδυασμό Ουάρντα, Ελ Καντουρί που προηγήθηκε) να χαρίσει και το διπλό.

Στο δια ταύτα, ο ΠΑΟΚ συνεχίζει το εξαιρετικό σερί του, οδηγεί την κούρσα της βαθμολογίας, δείχνει προσωπικότητα και έχει μπροστά του άλλους 23 τελικούς για να φτάσει στο πρώτο του πρωτάθλημα μετά από 34 χρόνια…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ