Η ποιοτική και δουλεμένη ομάδα του ΠΑΟΚ, και η μεταμόρφωση των «ασπρόμαυρων» στο Περιστέρι

Η ποιοτική και δουλεμένη ομάδα του ΠΑΟΚ, και η μεταμόρφωση των «ασπρόμαυρων» στο Περιστέρι

Όσο ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να κερδίζει και οι άλλοι σκοντάφτουν σε δικαστικές αίθουσες και ομάδες τύπου ΟΦΗ, τόσο πιο κοντά θα είναι στο φετινό πρωτάθλημα. Χρήζει επιστημονικής διερεύνησης η αγωνιστική μεταμόρφωση των δανεικών παικτών του Δικεφάλου, μόλις πατήσουν το πόδι τους στο Περιστέρι.

Από το ξεκίνημα της αγωνιστικής σεζόν, από το βήμα του «to10.gr» είχα γράψει πως όποια ομάδα έχει ομοιογένεια, αγωνιστική χημεία, πάγκο και καλά αποδυτήρια αυτή θα έχει το προβάδισμα έναντι των υπολοίπων διεκδικητών.  Μετά και το πέρας της 7ης αγωνιστικής ο ΠΑΟΚ δείχνει πως έχει φέτος όλα τα παραπάνω στοιχεία που τον χρίζουν το μεγάλο φαβορί για τον φετινό πρωταθλητή. Είναι η πιο ποιοτική ομάδα, η πιο καλοδουλεμένη και φυσικά το μοναδικό σωματείο που έχει βάθος στον πάγκο του. Ο Δικέφαλος είναι ίσως η πιο ανθεκτική ομάδα στο πρωτάθλημα. Ακόμη και χωρίς να παίζει καλό ποδόσφαιρο έχει την ικανότητα να παίρνει τα ματς, όπως έκανε και στο ντέρμπι με τον Άρη.

Οι Ασπρόμαυροι, εκτός από τις στοιχηματικές εταιρίες, τον θεωρούν ως το μεγάλο φαβορί και οι αντίπαλοι οπαδοί γιατί κατάφερε να «βγάλει» χωρίς καμία βαθμολογική απώλεια τα τρία ντέρμπι. Όποιος από τους διεκδικητές του τίτλου θέλει το φετινό πρωτάθλημα θα πρέπει να μην έχει βαθμολογικές απώλειες. Πως όμως θα γίνει αυτό όταν ο Ολυμπιακός, χάνει στην Κρήτη από τον ΟΦΗ. Όταν οι οπαδοί της ΑΕΚ κάνουν επεισόδια και προσπαθούν να τα φορτώσουν στον… κόκορα.

Αν, λοιπόν, ο ΠΑΟΚ αποφύγει τις απώλειες με τους αδύναμους θα έχει «κλειδώσει» την κατάκτηση του τίτλου. Μια από αυτές τις ομάδες είναι και ο Παναθηναϊκός. Μπορεί του Αλαφούζου να του έχει βγει η όλη φάση με τους πιτσιρικάδες, όμως ακόμα δεν έχει παίξει με κάποια δυνατή ομάδα για να μπορούμε να βγάλουμε χρήσιμα συμπεράσματα. Σίγουρα κάποια στιγμή οι «μπέμπηδες» του Δώνη θα κλατάρουν δεν θα αντέξουν στην πίεση και τα συνεχόμενα παιχνίδια.

Ένα θέμα που στον ΠΑΟΚ το παρακολουθούν πολύ στενά και μάλιστα απορούν είναι η αγωνιστική άνοδο των ποδοσφαιριστών που φεύγουν από την Τούμπα και πάνε στο Περιστέρι. Πέρσι ήταν ο Ουάρντα, φέτος ο Κουλούρης. Ο νεαρός επιθετικός που ήταν στη σκιά του Πρίγιοβιτς πέρσι έχει καταφέρει να δουλέψει πολύ και αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι είναι πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα. Εντυπωσιακό πρωτάθλημα κάνουν και οι Χατζηισαϊας και Γιαννούλης. Ειδικά ο τελευταίος εξελίσσεται σε ένα από τα καλύτερα αριστερά μπακ του πρωταθλήματος. Ήταν άδικο για τον ίδιο που ο ΠΑΟΚ δεν του έδωσε μια ευκαιρία για να δείξει ότι μπορεί να σταθεί στην ομάδα του Λουτσέσκου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ