Στην μπάλα ο χρόνος  είναι και… βαθμοί!

Στην μπάλα ο χρόνος είναι και… βαθμοί!

Το «ταξίδι» στον αγώνα μπορεί να σε οδηγήσει σε τρικυμία, την ώρα που ο Ολυμπιακός ψάχνει απαραιτήτως για λιμάνι…

Όταν προέρχεσαι από τέσσερα ματς «ανομβρίας», τότε είναι απολύτως λογικό να επιζητάς μετά επιτάσεως την επιτυχία, πόσο μάλλον όταν είσαι μία ομάδα στα κυβικά του Ολυμπιακού, όπου απαγορεύεται και η… ισοπαλία!

Για αυτό το λόγο ο αγώνας με την Ντουντελάνζ αποτελεί την ευκαιρία για έξοδο από τη μίνι-κρίση για τον Μαρτίνς και τους παίκτες του, από τη στιγμή που έβαλαν στο σακούλι μόλις έναν πόντο στις αναμετρήσεις με τον ΠΑΟΚ, την Μίλαν, την ΑΕΚ και τον ΟΦΗ.

Οι ερυθρόλευκοι είδαν να παραβιάζεται η εστία τους σε όλα αυτά τα παιχνίδια, ενώ μπόρεσαν να σκοράρουν μόλις δύο φορές και να μπούνε μπροστά στο σκορ σε Μιλάνο και ΟΑΚΑ, αλλά παρά ταύτα δεν κατάφεραν να πετύχουν το στόχο τους. Απαιτείται λοιπόν μία «ισορροπία» στις επιδόσεις των γραμμών, όμως το πιο σημαντικό κατά την ταπεινή μας άποψη είναι το παιχνίδι με το χρόνο.

Ο Ολυμπιακός δεν μπαίνει καλά στους αγώνες του και το πληρώνει στην πορεία. Θυμηθείτε, ότι οι πιο εύκολες νίκες του προέκυψαν στα ματς με την Λουκέρνη, το πρώτο με την Μπέρνλι και αυτό με τον ΠΑΣ Γιάννινα, όταν ανέλαβε από την αρχή τα ηνία, σκοράροντας σχετικά νωρίς, αλλά όλα τα υπόλοιπα έγιναν θρίλερ.

Με τον Λεβαδειακό, τον Αστέρα Τρίπολης, τον Πανιώνιο-ενώ αυτά με τον ΠΑΟΚ, την Μίλαν και την ΑΕΚ είχαν διαφορετικό βαθμό δυσκολίας και στο ματς με τον ΟΦΗ το γκολ δεν ήρθε ποτέ. Συνεπώς το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να έχουν στο μυαλό τους οι ερυθρόλευκοι ενόψει του ραντεβού με την Ντουντελάνζ είναι ότι θα πρέπει να αξιοποιήσουν το χρόνο, καθώς στο ποδόσφαιρο, εκτός από χρήμα είναι και… βαθμοί.

Από τη στιγμή που οι παίκτες του Ολυμπιακού χρειάστηκε να διανυκτερεύσουν και στο Ρέντη για να κουβεντιάσουν με τον προπονητή και να βρούνε το τι φταίει, τότε είναι ξεκάθαρο ότι δεν μπορούν να βγούνε στο γήπεδο για τον αγώνα με την Ντουντελάνζ και να πάνε σε παιχνίδι… τακτικής ή αναμονής και όλα τα σχετικά που θεωρητικά έχουν μεν ισχύ στις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις, αλλά αυτό συμβαίνει όταν έχεις απέναντί σου την Μίλαν και την Μπέτις κι όχι την εκπρόσωπο από το Λουξεμβούργο.

Βεβαίως και πιο παλιά, ο Μάρκο Σίλβα άφηνε τα ματς να «ταξιδεύουν» και ο Ολυμπιακός έφτασε επί των ημερών του σε 28 νίκες στο πρωτάθλημα (και στο ρεκόρ των 17 σερί) με γκολ μετά την πρώτη ώρα του αγώνα, όμως για τον Πέδρο Μαρτίνς τα δεδομένα στη συγκεκριμένη συγκυρία είναι εντελώς διαφορετικά, καθώς το «ταξίδι» στο 90λεπτο μπορεί και να οδηγήσει το κόκκινο σκάφος σε νέα τρικυμία, την ώρα που το βασικό ζητούμενο είναι να επανέλθει σε λιμάνι ηρεμίας…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ