Ο ΠΑΟΚ έκανε μόνος του τη ζωή του δύσκολη

Ο ΠΑΟΚ έκανε μόνος του τη ζωή του δύσκολη

Ο Δικέφαλος έχασε την ευκαιρία να βάλει γερές βάσεις για πρόκριση στους 32 του Europa League.

Ο ΠΑΟΚ έκανε τη χειρότερη φετινή του εμφάνιση σε ένα σημαντικό παιχνίδι και έχασε με 2-0 από τη Βίντι στην Τούμπα, μπαίνοντας σε περιπέτειες για την πρόκριση στους 32 του Europa League.

Στα τρία παιχνίδια που μένουν στον όμιλο θα χρειαστεί τουλάχιστον δύο νίκες για να πάρει τη 2η θέση, αλλιώς θα πρέπει να βγουν τα κουμπιουτεράκια και να αρχίσουν οι υπολογισμοί. Συνεχίζει να κρατάει τις τύχες στα χέρια του, αλλά έκανε τη ζωή του πιο δύσκολη και θα πρέπει να πάει σε πρώτη φάση στην Ουγγαρία για να κερδίσει και να ξαναπάρει το προβάδισμα πριν δει τα άλλα δύο ματς που θα μένουν.

Ο Λουτσέσκου επέλεξε να κάνει εκτεταμένο rotation απέναντι στη Βίντι βάζοντας στο βασικό σχήμα πέντε διαφορετικούς παίκτες σε σχέση με την 11άδα που ξεκίνησε απέναντι στον Άρη την περασμένη Κυριακή. Έτσι ξεκίνησαν οι Τόσκα, Σάκχοφ, Λημνιός, Ελ Καντουρί και Καρέλης αντί των Βιεϊρίνια, Βέρνμπλουμ, Ζαμπά, Μπίσεσβαρ και Πρίγιοβιτς δείχνοντας ο Ρουμάνος εμπιστοσύνη στο βάθος του πάγκο και την ποιότητα του ρόστερ του ΠΑΟΚ. Έτσι έβαλε και περισσότερους φρέσκους στην 11άδα αλλά και φρέσκαρε τους άλλους για το ματς με τον Παναθηναϊκό που ακολουθεί, αλλά δε δικαιώθηκε καθώς η εικόνα της ομάδας δεν ήταν καλή. Οι αλλαγές δεν του βγήκαν και ο ΠΑΟΚ ήταν συνολικά κακός απέναντι σε μια ομάδα που εκμεταλλεύτηκε τα λάθη του και του έκανε τη ζημιά.

Ο Δικέφαλος μόλις για 3η φορά μέσα στο 2018 δεν κατάφερε να πετύχει γκολ (τα άλλα δύο ματς ήταν το 0-0 με τη Σπαρτάκ στη Μόσχα και η ήττα με 1-0 από την Τσέλσι στην Τούμπα) και έτσι έχασε ένα ματς που θα του έδινε τη μισή πρόκριση.

Έτσι θα πάει να παίξει τελικό στην Ουγγαρία και μετά θα έχει τελικό και με την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ στην Τούμπα, αφού στο ενδιάμεσο παίξει και με την Τσέλσι στο Λονδίνο.

Ο Δικέφαλος έκανε μόνος του τη ζωή του δύσκολη και τώρα θα τα παίξει όλα για όλα στα τρία ματς που μένουν στον όμιλο, με όλες τις ομάδες να είναι ζωντανές στο κυνήγι της πρόκρισης…

ΥΓ1. Καλή επιτυχία στον Άγγελο Αναστασιάδη, στο νέο κεφάλαιο της καριέρας του στην Εθνική ομάδα. Ανεξάρτητα αν κάποιος τον γουστάρει ή όχι, παραμένει ο προπονητής με που έχει καθίσει περισσότερα ματς από κάθε άλλον στον πάγκο του ΠΑΟΚ και έχει πετύχει τις περισσότερες νίκες στον Δικέφαλο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ