Πότε θα παίξει καλή μπάλα ο ΠΑΟΚ;

Πότε θα παίξει καλή μπάλα ο ΠΑΟΚ;

Ο ΠΑΟΚ, ευεργετημένος από την μετάθεση του παιχνιδιού την Δευτέρα, καλείται να δείξει σε ένα ντέρμπι ότι είναι καλύτερη ομάδα από τον αντίπαλό της. Μέχρι τώρα σε τρία ντέρμπι με ΑΕΚ, Ολυμπιακό και Αρη δεν το έδειξε…

Μπήκαμε στην όγδοη αγωνιστική με τον ΠΑΟΚ καβάλα στο άλογο και τους διώκτες του να αγκομαχούν. Ο Ολυμπιακός με παρατεταμένη αφλογιστία σκορπάει βαθμούς παντού. Η ΑΕΚ που παίζει στα όρια λόγω τραυματισμών και κοντού ρόστερ, δέχτηκε την λαβωματιά του μείον τρία από τους ίδιους τους οπαδούς τους. Με την ευκαιρία, νομίζω ότι τοποθέτηση του Μελισσανίδη για την ευθύνη των οπαδών που οδήγησε στην λαβωματιά, ξεκαθαρίζει τα πράγματα και στέλνει στον κάλαθο των αχρήστων των φιλολογία περί σκανδάλου και αλλά και την υπερασπιστική γραμμή της Ενωσης.

Με την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό να παλεύουν με τους δαίμονές τους, ο ΠΑΟΚ έχει συντροφιά στην κορυφή μόνο το ατρόμητο Περιστέρι και κάνει πρόβες για το πώς σηκώνουν ένα πρωτάθλημα. Στα μάτια μου είναι το πρώτο φαβορί αλλά μέχρι εκεί. Θα τον θεωρήσω ακλόνητο στον βαθμό που θα πείθει και με τις εμφανίσεις του. Με την απόδοσή του. Αυτός ο ΠΑΟΚ, η ομάδα που είδαμε πέρσι για τρεις μήνες δεν έχει κάνει ακόμα την εμφάνιση της στο πρωτάθλημα. Οσοι πιστεύουν ότι υπάρχει Θεία Δίκη και τιμωρεί γιατί ο ΠΑΟΚ το έχασε πέρσι στα χαρτιά, φαντάζομαι ότι συμφωνούν πως υπάρχει τιμωρία και για τις ομάδες που δεν αποδίδουν σύμφωνα με τις ικανότητές τους και πάντως όχι καλύτερα από ομάδες που τις έχουν νικήσει (ΑΕΚ στην Τούμπα, Ολυμπιακό στο Φάληρο και τον Αρη στου Χαριλάου).

Ο ΠΑΟΚ δεν έχει βρει ακόμα βηματισμό και αυτό φάνηκε στο παιχνίδι με την Βίντι στην Τούμπα. Σε τέτοιες περιπτώσεις ισχύει το «πάει η στάμνα για νερό αλλά πάει και δεν γυρίζει». Οι πιο ψύχραιμοι στην Θεσσαλονίκη διαπιστώνουν ότι ο Μάτος παίζει «μπουκωμένος» και ο Πέλκας δεν έχει την περσινή απόδοση. Οι μεταγραφές του καλοκαιριού δεν έχουν βοηθήσει με εξαίρεση τον Ζαμπά που το παλεύει για μια θέση στην εντεκάδα. Ο ΠΑΟΚ έχει βγάλει αλώβητος ένα δύσκολο πρόγραμμα αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η συμμαχία του με την τύχη θα κρατήσει για πάντα.

Ο Λουτσέσκου πρέπει να βρει λύσεις ξεκινώντας μάλιστα από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Οι πιτσιρικάδες του Δώνη δεν πρόκειται να ανέβουν στην Τούμπα για να καταθέσουν τα όπλα τους. Θα βγάλουν τα συκώτια των αντιπάλων τους στο τρέξιμο. Ο ΠΑΟΚ ευεργετημένος από την μετάθεση του παιχνιδιού την Δευτέρα, καλείται να δείξει σε ένα ντέρμπι ότι είναι καλύτερη ομάδα από τον αντίπαλό της. Μέχρι τώρα σε τρία ντέρμπι με ΑΕΚ, Ολυμπιακό και Αρη δεν το έδειξε…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ