Ο ΠΑΟΚ καλείται να βγάλει άμεσα αντίδραση

Ο ΠΑΟΚ καλείται να βγάλει άμεσα αντίδραση

Ο Δικέφαλος μετά από τις ήττες από Μπενφίκα και Τσέλσι απάντησε με νίκες, όπως και μετά από την ισοπαλία στο Κύπελλο με τον Άρη. Το ίδιο καλείται να κάνει και τώρα.

Ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα σε ακόμη ένα ντέρμπι για τον Δικέφαλο, ο οποίος έχει μοναδικό στόχο τη νίκη για να μείνει πλέον μόνος στην κορυφή της βαθμολογίας διατηρώντας και το απόλυτο στα «τρίποντα».

Έως τώρα ο ΠΑΟΚ έχει 7Χ7 νίκες στη Super League, στο καλύτερο ξεκίνημα της ιστορίας του, στο οποίο μεταξύ άλλων έχει κερδίσει μέσα σε Καραϊσκάκη και Χαριλάου αλλά και την ΑΕΚ στην Τούμπα.

Τώρα όμως ο Δικέφαλος προέρχεται από μια ηχηρή «σφαλιάρα» στην Ευρώπη, την ήττα από τη Βίντι με 2-0 μέσα στην Τούμπα, η οποία συνοδεύτηκε και από μία κακή εμφάνιση (και τον έβαλε σε περιπέτειες για την πρόκριση στους «32» της διοργάνωσης). Το ερώτημα είναι απλό: η «σφαλιάρα» ξύπνησε τον ΠΑΟΚ ή τον έχει αφήσει ακόμη «ζαλισμένο» στο καναβάτσο;

«Στο ποδόσφαιρο μετράει η επόμενη μέρα…» συνηθίζει να λέει ο Λουτσέσκου και συμφωνώ απόλυτα μαζί του, προσθέτοντας ότι οι μεγάλες ομάδες φαίνονται στα δύσκολα και στον τρόπο που ξεπερνούν τις ήττες, τις γκέλες και τις αποτυχίες τους.

Ο ΠΑΟΚ έχει δείξει καλά αντανακλαστικά σε αυτόν τον τομέα.

Μετά την ήττα με 4-1 από την Μπενφίκα και τον αποκλεισμό από τους ομίλους του Champions League, ο Δικέφαλος πήγε και κέρδισε στη Νέα Σμύρνη τον Πανιώνιο με 1-0.

Μετά την ήττα από την Τσέσλι στην Τούμπα με 1-0 στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League, κέρδισε με 2-0 την ΑΕΚ.

Μετά την ισοπαλία με τον Άρη στην Τούμπα (1-1) στο Κύπελλο κέρδισε με 1-0 μέσα στον Καραϊσκάκη τον Ολυμπιακό.

Και τώρα καλείται μετά την γκέλα με τη Βίντι να κερδίσει τον Παναθηναϊκό.

Αγωνιστικά ο ΠΑΟΚ δε βρίσκεται στο καλύτερο φεγγάρι του. Αυτό είναι φανερό. Ακόμη και στο «σβηστό» έχει την ποιότητα (και ομαδικά και ατομικά) και την προσωπικότητα να κερδίζει τα περισσότερα ματς, αλλά όλοι περιμένουμε να δούμε και καλύτερο ποδόσφαιρο.

Προφανώς το πρώτο που ενδιαφέρει είναι το αποτέλεσμα, και ο ΠΑΟΚ έως τώρα ειδικά στην Ελλάδα παίρνει τις νίκες που θέλει, αλλά με καλύτερο ποδόσφαιρο θα αρχίσει να παίρνει και πιο εύκολα αποτελέσματα χωρίς να χρειάζεται να παίζει σε κάθε ματς με τη φωτιά…

Το αποτέλεσμα του αγώνα με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα εξαρτάται αποκλειστικά από την απόδοση του ΠΑΟΚ. Καλός, γρήγορος και μαχητικός ο νεανικός Παναθηναϊκός, έχει ρέντα και αυτοπεποίθηση, αλλά το αποτέλεσμα της Τούμπας εξαρτάται από τον Δικέφαλο.

Ο ΠΑΟΚ με 3Χ3 νίκες στο πρωτάθλημα έως την επόμενη διακοπή μπορεί να βάλει ακόμη πιο ισχυρές βάσεις για την κατάκτηση του τίτλου φτάνοντας στο 1/3 του πρωταθλήματος πρώτος και με διαφορά από τους βασικούς ανταγωνιστές του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ