(Μα)κέντα του άσου και κορυφή

(Μα)κέντα του άσου και κορυφή

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να κάνει σωστά τη δουλειά του χωρίς μεγάλα λόγια.

Η υπεροψία πληρώνεται. Πριν λίγο καιρό ο Δέλλιος (προπονητής τερματοφυλάκων στις Ακαδημίες του Άρη) έλεγε ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει την ομάδα και την ποιότητα να κερδίσει τον Άρη στο Χαριλάου. Πάρε το διπλό λοιπόν και μάθε ότι όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός «μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μη λες».

Βγήκε πριν το ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός ο Φάνης Τζανδάρης και είπε: «Φυσικά και μπορούμε να κερδίσουμε τον ΠΑΟΚ. Δεν είναι Μπαρτσελόνα! Και όσο κερδίζουμε μπορούμε να αρχίσουμε να μιλάμε και για τον στόχο του πρωταθλήματος». Μπαρτσελόνα δεν είναι, αλλά είναι πραγματικός ΠΑΟΚ πλέον και στην Ελλάδα ξεχωρίζει.

Έρχεται μετά ο Φεντερίκο Μακέντα και λέει πριν το ματς της Τούμπας: «Θα παίξουμε σε όλα τα ντέρμπι με τον ίδιο τρόπο, γιατί και αυτοί θα μας φοβούνται, αφού παίζουμε καλά. Είμαστε σε μια καλή στιγμή και ελπίζουμε να πάμε εκεί και να τους κάνουμε να πονέσουν».

Ποιοι να πονέσουν Φεντερίκο μου;

Ο ΠΑΟΚ χωρίς να πιάσει τοπ απόδοση, καθώς αρκετοί βασικοί του παίκτες ήταν και πάλι κάτω του μετρίου (Βιεϊρίνια, Πέλκας, Μπίσεσβαρ…) ισοπέδωσε τον Παναθηναϊκό, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Οι πράσινοι θα πρέπει να είναι και ευχαριστημένοι στο τέλος που έχασαν μόνο με 2-0 στην Τούμπα, σε ένα ματς που θα μπορούσε κάλλιστα να φτάσει στα περσινά επίπεδα του 4-0.

Ο Δικέφαλος έμεινε πλέον μόνος πρώτος στη βαθμολογία με 22 βαθμούς φτάνοντας τις 8Χ8 νίκες στο φετινό πρωτάθλημα. Συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα έχοντας +6 βαθμούς από ΑΕΚ και Ολυμπιακό οι οποίοι είναι οι βασικοί του ανταγωνιστές.

Απέναντι στον Παναθηναϊκό ο ΠΑΟΚ έδειξε μεγαλύτερο αγωνιστικό τσαμπουκά και ήταν σαφώς ανώτερος σε όλους τους τομείς. Το πιο σημαντικό για μένα είναι ότι η ομάδα έβγαλε άμεσα αντίδραση μετά την ήττα από τη Βίντι. Και τώρα θα πάει με άλλον αέρα και στο Περιστέρι για το ματς με τον Ατρόμητο, με στόχο να βάλει ακόμη πιο γερές βάσεις για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Προσοχή όμως! Όπως έγραψα και στην αρχή η υπεροψία πληρώνεται! Και ακόμη είμαστε στην 8η αγωνιστική… Ο ΠΑΟΚ πρέπει να μείνει προσγειωμένος και να συνεχίσει την εξαιρετική του πορεία για να φτάσει στον στόχο του χωρίς φαμφάρες και τυμπανοκρουσίες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ