Ο τρελαΜάνος Λάζαρος!

Ο τρελαΜάνος Λάζαρος!

Ο Δημήτρης Μάνος χάρισε τη νίκη στον Ολυμπιακό κόντρα στον Απόλλωνα αλλά θα πρέπει να σταθεί κάποιος και στην εμφάνιση του Χριστοδουλόπουλου. Ο Λάζαρος ήταν αυτός που με πείσμα έφτιαξε την φάση του γκολ, ήταν αυτός που έβγαλε δυνάμεις και αντίδραση, ήταν ο κορυφαίος των πειραιωτών, θυμίζοντας τον παίκτη του Αυγούστου.

Ήταν πραγματικά πολύ μεγάλη υπόθεση για τον Ολυμπιακό η νίκη απέναντι στον Απόλλωνα, με τον Δημήτρη Μάνο να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο ματς, πετυχαίνοντας στο 90’ το γκολ που χάρισε τη νίκη στους πειραιώτες. Ασφαλώς και ήταν ένα ωραίο γκολ με σωστή κίνηση από πλευράς του 24χρονου σέντερ φορ και θα πρέπει να επισημανθεί πως το «κλειδί» για την επίτευξη του γκολ ήταν το κοντρόλ που έκανε ο νεαρός επιθετικός.

Είναι λογικό ο Μάνος να «πλέει σε πελάγη ευτυχίας» με το γκολ που πέτυχε και δεν χωρά αμφιβολία πως το χθεσινό ματς ήταν ξεχωριστό για τον επιθετικό του Ολυμπιακού. Το σίγουρο όμως είναι ότι πρέπει να συνεχίσει να δουλεύει στο Ρέντη και θα πάρει τις ευκαιρίες του από τον Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος τεχνικός των ερυθρόλευκων έχει δείξει ότι δεν αδικεί κάποιον παίκτη και αυτό το αναγνωρίζουν όλοι στο Ρέντη.

Πάμε όμως να δούμε και την εμφάνιση του κορυφαίου παίκτη του Ολυμπιακού στο χθεσινό ματς. Ο λόγος για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο ο οποίος έπαιξε στην κορυφή της επίθεσης και αν μη τι άλλο προσπάθησε πολύ από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Λάζαρος μπορεί να μην σκόραρε αλλά πάλεψε για κάθε φάση, μόχθησε για κάθε μπάλα και προκάλεσε προβλήματα στην άμυνα των φιλοξενούμενων.

Και μη νομίζει κάποιος ότι ήταν εύκολο για τον διεθνή εξτρέμ ν’ αγωνιστεί στην συγκεκριμένη θέση, ωστόσο ο Λάζαρος έδειξε ότι είναι πολύτιμος για την ομάδα του Πειραιά. Δείτε για παράδειγμα την φάση του γκολ των ερυθρόλευκων, η οποία ξεκίνησε από την επιμονή και το πείσμα του Χριστοδουλόπουλου να παλέψει με πείσμα ανάμεσα σε δύο παίκτες του Απόλλωνα.

Όπως επίσης θα πρέπει να σταθεί κάποιος και στα πολλά χιλιόμετρα που έκανε ο διεθνής άσος των πειραιωτών, καθώς σε πολλές περιπτώσεις βγήκε από την περιοχή και κινήθηκε στα άκρα για να δημιουργήσει φάσεις. Αν στην χθεσινή εμφάνιση του Χριστοδουλόπουλου προσθέσει κάποιος και την καλή απόδοση που είχε στο Λουξεμβούργο απέναντι στη Ντουντελάνζ, τότε μπορεί να πει κάποιος ότι ο Λάζαρος βρίσκει και πάλι καλό ρυθμό και αυτό είναι πολύ σημαντικό στοιχείο για τους πειραιώτες.

Ο Λάζαρος θύμισε τον παίκτη του Αυγούστου στα δύο τελευταία παιχνίδια των ερυθρόλευκων και το μόνο που έλειψε από τον Χριστοδουλόπουλου ήταν το γκολ. Κι εδώ θα πει κάποιος, ότι το γκολ μετράει πάνω απ’ όλα. Είναι σίγουρο πως αν ο Χριστοδουλόπουλος συνεχίσει σε καλό τέμπο θα βρει ξανά δίχτυα, είναι απλά θέμα χρόνου.

Αυτό όμως που έδειξε ο Χριστοδουλόπουλος σε όλο το ματς αλλά κυρίως στην φάση του γκολ πρέπει να είναι moto για όλους τους παίκτες του Ολυμπιακού στην διάρκεια της χρονιάς. Πείσμα και επιμονή για κάθε μπάλα. Αυτό έχει ανάγκη ο Ολυμπιακός και είναι πολύ σημαντικό που το έκανε ο Λάζαρος στο χθεσινό παιχνίδι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ