Κλίνατε επί δεξιά και… μεταβολή!

Κλίνατε επί δεξιά και… μεταβολή!

Τοροσίδης και Ναουέλ αλώνισαν στο… χωράφι, ενώ η αστυνομία συνεχίζει το δικό της παιχνίδι…

Ποιος θα το περίμενε ότι ένα ματς κυπέλλου όπως αυτό στην Πάτρα θα είχε τέτοιο… σασπένς. Κι όμως η ελληνική αστυνομία το κατάφερε κι αυτό και ας δεχόμασταν παλαιότερα-όχι πολύ παλιά-τις συμβουλές των αρμοδίων υπουργών να κάνουμε πως δεν τον βλέπουμε τον κλέφτη.

Υπήρχε λόγος για να «διακοπεί» ο αγώνας ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Παναχαϊκή; Κι όμως τον «ανακάλυψε» η αστυνομία που κατά τόπους έχει διαφορετική συμπεριφορά και διαμορφώνει με τις εκθέσεις της, τις εισηγήσεις της  (περί των… παρελάσεων) και τη συμπεριφορά των οργάνων της τις «συνθήκες» της διεξαγωγής του πρωταθλήματος (από τη στιγμή που το ματς της Πάτρας ήταν για το κύπελλο, τότε μπορεί να υποστηρίξει κανείς ότι έκανε το… νταμπλ) στα χρόνια της κάθαρσης.

Και να ήταν μόνον η αστυνομία; Στο γήπεδο υπήρχε κι ένας διαιτητής σαν τον … Παπαδόπουλο που δεν σου αφήνει και πολλά περιθώρια για τα… ανθρώπινα λάθη του. Και τι έγινε που προέκυψε φάση πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού με τον Τσιμίκα να ανατρέπεται από τον Ντάσιο; Ο Παπαδόπουλος είδε μόνον αυτό του Μάνταλου στην Τρίπολη, με το οποίο η ΑΕΚ είχε επικρατήσει του Αστέρα.  Δεν μπορεί να τα βλέπει κι όλα, μην είμαστε και πλεονέκτες.

Μετά τον Ζαχαριάδη, ο Παπαδόπουλος και ακολουθεί ο… Σιδηρόπουλος με τον Άρη. Ο τίτλος του έργου θα μπορούσε να ήταν και «χωρίς ανάσα» και αν αντέξει ο Ολυμπιακός, τότε θα υπάρχει και συνέχεια. Η κάθαρση είναι αποφασισμένη να δώσει νόημα στις Κυριακές των άλλων και για τους δικούς του οπαδούς δεν υπάρχει ούτε η Πέμπτη…

Κι όσο για το … ποδόσφαιρο; Η δεξιά πλευρά των ερυθρόλευκων τα έκανε όλα στην Πάτρα. Ο Τοροσίδης έχει εξελιχθεί σε μέγα… σέντερ φορ, αφού μετράει «δύο στα δύο» μετά και το γκολ που πέτυχε στο Λουξεμβούργο, ενώ τούτη τη φορά είδαμε και τον Ναουέλ να δίνει βοήθειες στην ομάδα. Από το δικό του κόρνερ προήλθε στο πρώτο γκολ και από το γέμισμα του «Τόρο» μπόρεσε κι αυτός να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Θα χρειαστεί άλλη μία επιλογή στις πτέρυγες ο Μαρτίνς, ακόμη κι όταν ο Λάζαρος επιστρέψει στη φυσική του θέση και ο Ναουέλ με αυτήν την εμφάνιση βάζει σοβαρή υποψηφιότητα. Ο Φετφατζίδης άλλωστε παίζει καλύτερα στον άξονα από ότι στο πλάι και φυσικά η επόμενη τριάδα με τους αγώνες εναντίον του Άρη, της Ντουντελάνζ και του Παναθηναϊκού είναι ιδιαίτερα σημαντική για τον Ολυμπιακό.  Και ίσως να μας δοθεί η απάντηση αν το ποδόσφαιρο θα πάει τελικά πάνω από το… κυνηγητό!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ