Ο καθένας την δουλειά του…

Ο καθένας την δουλειά του…

Η… εξυγίανση θα φροντίσει να κάνει την… δουλειά της, ο Ολυμπιακός οφείλει να νικήσει στο Βικελίδης και να συνεχίσει να την ενοχλεί.

Ο ΠΑΟΚ έμεινε στο 1-1 με τον Ατρόμητο Β (χωρίς τους τρεις βασικούς του παίκτες προερχόμενους από δανεισμό από τον ΠΑΟΚ) σε ένα ματς που ήταν καλύτερος αλλά γενικότερα δεν ζορίστηκαν άπαντες ιδιαίτερα, με εξαίρεση τον Ουγκράι που σκόραρε. Η ΑΕΚ είναι και ευχαριστημένη που πήρε βαθμό από τα… μωρά του Δώνη και ο Ουζουνίδης ουσιαστικά είπε πως η ομάδα του έτσι δεν μπορεί να μιλάει για πρωτάθλημα.

Ο ΠΑΟΚ μέσω του Γιώργου Σαββίδη θυμήθηκε ξανά τους ξένους διαιτητές και αυτή την φορά τους ζήτησε σε κάθε ματς της ομάδας του, όπως πριν λίγο καιρό είχε ζητήσει ο Ολυμπιακός. Βεβαίως στον ΠΑΟΚ είπαν πως από εδώ και στο εξής θα είναι πιο αυστηροί με τους… Τζήλους της ελληνικής διαιτησίας, προφανώς λέω εγώ για αυτό Μάριν και Φούσεκ βρέθηκαν στην εξέδρα στο Περιστέρι.

Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα στην Ελλάδα της εξυγίανσης και το άσχημο για όλους αυτούς που έζησαν και ετοιμάζονται να ζήσουν το όνειρο είναι πως παραμένει στα… πόδια τους ο Ολυμπιακός. Πέρσι κατάφεραν για πρώτη φορά να τον ρίξουν από την κορυφή. Βοήθησε και ο ίδιος βεβαίως με τα λάθη του, τα έχουμε πει όλα δεκάδες φορές.

Η περήφανη εξυγίανση φέτος εξελίχθηκε με στόχο από την μια να πάει αυτή την φορά το πρωτάθλημα εκεί που πρέπει χωρίς λάθη και… αυτογκόλ και να μην… πλησιάσει ο Ολυμπιακός ούτε σε απόσταση την κορυφή.

Ο πρώτος στόχος πηγαίνει ρολόι, βοηθάει και η ομάδα βεβαίως που είναι καλή, είναι και το… κάρμα που όσο το λένε συνεχώς στο τέλος θα το πιστέψουν, είναι και τα… Αυγουστιάτικα ματς που ήρθαν και θα έρθουν.

Ο δεύτερος στόχος, η πλήρης εξουδετέρωση του Ολυμπιακού παλεύεται καθημερινά σε όλα τα επίπεδα. Βοήθησε και ο Ολυμπιακός με αυτή την απίθανη τριάδα ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, ΟΦΗ που πήρε μόλις ένα βαθμό. Στο πρώτο κοιμήθηκε ο Θεός, στο δεύτερο ο Μπακασέτας έβαλε το γκολ στο 90΄(αλήθεια που είναι το παλικάρι τώρα;), και στο Ηράκλειο ο Ολυμπιακός δεν υπήρχε.

Και στα 8 ματς πρωταθλήματος οι διαιτητές της… εξυγίανσης, ακόμη και ο φίλος του Τριτσώνη που ήρθε από την Δανία ακολούθησαν πιστά το δόγμα της εποχής. Και επειδή το -6 από την κορυφή δεν τους φτάνει μπήκαν σε εφαρμογή και τα «βαριά όπλα» της Πάτρας με στόχο να του κοτσάρουν και ένα -3. Βεβαίως από την έκθεση της Αστυνομίας δεν προκύπτει βιαιοπραγία όπως έχει διαρρεύσει άρα ούτε και αφαίρεση βαθμών αλλά τι σημασία έχουν όλα αυτά, τον Ολυμπιακό να μπλέκουν και θα τα βρει η διεύθυνση τα υπόλοιπα…

Μέσα σε όλη αυτή την ευχάριστη ατμόσφαιρα λοιπόν ο Ολυμπιακός καλείται απόψε στο Βικελίδης να πάρει τη νίκη. Νίκη και μόνο νίκη, όχι τόσο για να πάει στο -4 από την κορυφή, όσο για να δείξει χαρακτήρα και βελτίωση σε μια δουλειά που έχει ξεκινήσει από το καλοκαίρι και αξίζει να εισπράττει υπομονή και στήριξη από όλους όσους αγαπούν τον σύλλογο.

Πρέπει όμως να δείχνει πράγματα, να δείχνει ανοδική πορεία και για αυτό το ματς με τον Άρη είναι η πρώτη ευκαιρία σε μια σειρά τριών αγώνων (Ντουντελάνζ, Παναθηναϊκός) που οφείλει να νικήσει.

Η… εξυγίανση θα αγχωθεί συνάμα, θα βγουν από τα ντουλάπια αυτά τα… έξυπνα αφιερώματα των υποστηρικτών της εξυγίανσης, θα βρουν κάτι να κάνουν σούσουρο για να στοχοποιήσουν τον Ολυμπιακό και θα συνεχίσουμε να είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ