Όλοι είδαν ότι δεν ήταν φιλικό

Όλοι είδαν ότι δεν ήταν φιλικό

Ο Ατρόμητος έγινε η πρώτη ομάδα στο φετινό πρωτάθλημα που έκοψε βαθμούς από τον ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ είχε την πρώτη του απώλεια στο φετινό πρωτάθλημα, μένοντας στο 1-1 με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Καταρχάς όλοι είδαν ότι δεν ήταν ένα φιλικό παιχνίδι όπως πίστευαν και ευαγγελίζονταν πολλοί καλοθελητές. Ο Δικέφαλος ήταν καλύτερος, αλλά ο Ατρόμητος ήταν καλός και τυχερός για να στερήσει από τον ΠΑΟΚ άλλη μια νίκη.

Κατά δεύτερο λόγο, πριν μπω σε αγωνιστικά θέματα επίσης όλοι είδαν ότι οι Έλληνες διαιτητές δε θα πρέπει να σφυρίζουν πλέον ούτε σε φιλανθρωπικά φιλικά ή σε οικογενειακά προπονητικά δίπλα.

Ο Θανάσης Τζήλος (ο οποίος ήταν παρών φέτος όλως τυχαίως στα μισά επίσημα ματς της ΑΕΚ στην Ελλάδα!) έκλεισε τα μάτια του στο πρώτο ημίχρονο σε ένα καθαρό πέναλτι του Στρούγγη πάνω στον Ελ Καντουρί, ενώ νωρίτερα είχε δώσει και ένα ανύπαρκτο οφσάιντ πάλι στον Μαροκινό (μετά από υπόδειξη του βοηθού Κούλα Χασάν), την ώρα που ο παίκτης του ΠΑΟΚ έβγαινε τετ-α-τετ. Είχε κι άλλες αστείες αποφάσεις και σε ένα ντέρμπι κορυφής 2-3 λεπτομέρειες και ανάποδα σφυρίγματα, μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

Ο ΠΑΟΚ θα κέρδιζε και τη διαιτησία για πολλοστή φορά φέτος, αλλά είχε ένα μεγάλο νεκρό διάστημα στο β’ ημίχρονο μέχρι την ισοφάριση του Ατρόμητου και έχασε 3-4 μεγάλες κλασικές ευκαιρίες για να καθαρίσει το ματς. Αυτή τη φορά η αστοχία των Ζαμπά, Βέρνμπλουμ και Πρίγιοβιτς στοίχισε στον Δικέφαλο δύο βαθμούς. Συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο και σε έναν μαραθώνιο όπως το πρωτάθλημα.

Ο ΠΑΟΚ όμως παρέμεινε αήττητος με 8 νίκες και μια ισοπαλία σε 9 αγωνιστικές, μόνος πρώτος στην κορυφή της βαθμολογίας, έχοντας βγάλει το πιο δύσκολο κομμάτι του προγράμματός του για τον πρώτο γύρο και πλέον έχει μπροστά του μια σειρά από ματς τα οποία μπορεί να καθαρίσει για να μείνει στην 1η θέση και (γιατί όχι;) να αυξήσει τη διαφορά από τις ομάδες που τον κυνηγούν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ