Ολυμπιακός : Με τις έξι νίκες η «απάντηση»!

Ολυμπιακός : Με τις έξι νίκες η «απάντηση»!

Στα ματς με Ντουντελάνζ και Παναθηναϊκό οι παίκτες του Μαρτίνς θα πρέπει να δώσουν το κάτι παραπάνω!

Από τον αγώνα με τον ΟΦΗ και μετά είναι γεγονός ότι οι παίκτες του Ολυμπιακού έβγαλαν αντίδραση. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν από τις σπάνιες φορές, όπου η εικόνα των ερυθρόλευκων συμβάδιζε με το αποτέλεσμα, καθώς ειδικά στο πρώτο ημίχρονο η απόδοσή τους κυμάνθηκε σε κάτω του μετρίου επίπεδα κι ενώ στις αναμετρήσεις με τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ το ταμπλό μας έλεγε… ψέματα, με βάση αυτά που είχαμε δει στα 90 λεπτά…

Στη συνέχεια και αφού προέκυψαν οι μεταξύ των παικτών και του προπονητή κουβέντες στο Ρέντη, όπου μην ξεχνάμε ότι παρέμειναν άπαντες για δύο διανυκτερεύσεις, ήρθαν οι τέσσερες συνεχόμενες νίκες, με Ντουντελάνζ, Απόλλωνα, Παναχαϊκή και Άρη και τώρα πια απομένουν τα δύο παιχνίδια με την Ντουντελάνζ και τον Παναθηναϊκό για να ολοκληρωθεί αυτός κύκλος της «μίνι- αντεπίθεσης».

Αν ο Ολυμπιακός φτάσει στις έξι σερί επιτυχίες, τότε προφανώς και θα έχει ανακτήσει σημαντικό έδαφος, άσχετα αν το σύστημα της εξυγίανσης προσπαθεί και πάλι να του κόψει το δρόμο, αφού μόνον ο… σεισμός που έγινε πρόσφατα στη Ζάκυνθο δεν έχει «χρεωθεί» ότι είχε ως επίκεντρο το… Παμπελοποννησιακό.

Απέναντι σε όλο αυτό το σκηνικό η μόνη αντίδραση που μπορεί να υπάρξει από την πλευρά των παικτών του Μαρτίνς είναι η «απάντηση» μέσα στο γήπεδο. Οι ερυθρόλευκοι θα πρέπει να γίνουν «Μαχητές» για να μπορέσουν να επιβιώσουν και να μην ξεχνάνε ότι οι προηγούμενοι έφυγαν από το Ρέντη ακριβώς επειδή αντιμετώπισαν την «κατηγορία» της αδιαφορίας, καθώς δεν τους έλειπε το ταλέντο.
Συνεπώς, πέρα από τις όποιες επιλογές του Μαρτίνς σε ότι αφορά τις τακτικές και τα συστήματα, όπως και τις επιλογές των προσώπων για την ενδεκάδα, αυτό που θα πρέπει να φανεί πάνω στο χόρτο είναι η αποφασιστικότητα των παικτών να κρατήσουν την ομάδα όρθια σε αυτήν τη συγκυρία.

Τούτη τη φορά υπάρχει η αμέριστη συμπαράσταση από την πλευρά της εξέδρας κι αυτό είναι κάτι που σπάνια προκύπτει στο λιμάνι, αφού οι απαιτήσεις παραμένουν πάντα στο ταβάνι. Οι οπαδοί του Ολυμπιακού περίμεναν όμως τους παίκτες για το «κάτι μαγικό» ακόμη και μετά το ματς με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, προφανώς επειδή καταλαβαίνουν το τι συμβαίνει στα χρόνια της εξυγίανσης, αλλά και γιατί έχουν αντιληφθεί ότι το εγχείρημα της προσπάθειας για «ομάδα από την αρχή» δίνει προοπτική, αφού είναι θετικά τα πρώτα δείγματα της δουλειάς του Μαρτίνς και των παικτών του.

Αυτήν τη συγκυρία θα πρέπει να αξιοποιήσουν και οι ερυθρόλευκοι και να καταθέσουν ότι καλύτερο έχουν στα ματς με την Ντουντελάνζ και τον Παναθηναϊκό, τα οποία φυσικά και δεν θα είναι εύκολα κι αυτό μας το πιστοποιεί και το γεγονός ότι το γκολ της νίκης σε βάρος του Απόλλωνα ήρθε από τον Μάνο στο 89’ της αναμέτρησης. Κατανοητό δεν είναι;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ