Αυτός δεν ήταν ΠΑΟΚ

Αυτός δεν ήταν ΠΑΟΚ

Ο Δικέφαλος ήταν κάκιστος στην Ουγγαρία και ο Λουτσέσκου πρέπει να βρει άμεσα λύσεις για το κακό αγωνιστικό πρόσωπο που έδειξε όλη η ομάδα

Στο ματς με τη Βίντι στην Τούμπα, όπου οι Ούγγροι κέρδισαν με 2-0, απορούσα αν μπορεί να παίξει αυτός ο ΠΑΟΚ χειρότερα. Στη Βουδαπέστη τα κατάφερε! Έπαιξε χειρότερα. Αυτός ήταν ο παλιός κακός ΠΑΟΚ άλλων πέτρινων εποχών, ο ΠΑΟΚ που δεν μπορούσε να υψώσει το ανάστημά του και δεν μπορούσε να παίξει κανονικό ποδόσφαιρο.

Αρνούμαι να δεχτώ και να πιστέψω ότι αυτός ο ΠΑΟΚ που είδαμε στη Βουδαπέστη έχει καμιά σχέση με τον πραγματικό ΠΑΟΚ, σύμφωνα με το ρόστερ που έχει η ομάδα.

Ο Δικέφαλος στη «Groupama Arena» ήταν αργός, προβλέψιμος, άνευρος και ακίνδυνος. Όλοι φταίνε γι’ αυτό. Και ο Λουτσέσκου για κάποιες επιλογές του (η επιλογή να παίξουν μαζί στα χαφ Σάκχοφ και Βέρνμπλουμ δεν ήταν καθόλου λειτουργικό) και οι παίκτες που δεν έβγαλαν σωστή αντίδραση μέσα στο γήπεδο. Κατάφεραν να χάσουν από μια ομάδα που αμύνονταν μαζικά σε όλο το παιχνίδι και έκανε 2,5 τελικές προσπάθειες.

Οι δύο κολλητές ήττες από τη Βίντι έφεραν την ομάδα με το 1,5 πόδι εκτός συνέχειας πέρα από τους ομίλους του Europa League. Πλέον χρειάζεται ένας συνδυασμός αποτελεσμάτων (όχι παράλογων) για να περάσει αλλά η νέα ήττα από τη Βίντι πληγώνει και την ψυχολογία της ομάδας.

Που ήταν το μέταλλο της ομάδας; Που ήταν η ποιότητα; Που ήταν το πείσμα; Τίποτα. Αυτός ο ΠΑΟΚ δε βλέπονταν!

Ο Λουτσέσκου (τον οποίο εκτιμώ και εμπιστεύομαι για τη δουλειά του) πρέπει να βρει τι φταίει, να το διορθώσει και να βγάλει ο Δικέφαλος άμεσα αντίδραση. Δε θα μπω σε μεγαλύτερες αναλύσεις. Στη Βουδαπέστη, όλοι ήταν σε κακή μέρα και στα μάτια μου μόνο ο Βέρνμπλουμ, ο Μάτος, ο Βαρέλα και ο Κρέσπο έμοιαζαν να παλεύουν περισσότερο.

Οι όποιες απουσίες (Βιεϊρίνια, Μαουρίσιο και Πέλκας), όσο σημαντικές και αν είναι δεν αποτελούν δικαιολογία.

Απαντήσεις πρέπει να δοθούν άμεσα και εμφανίσεις όπως αυτή με τη Βίντι στην Ουγγαρία δεν επιτρέπεται να επαναληφθούν. Αλλιώς μετά την Ευρώπη θα κινδυνεύσουν να χαθούν κι άλλοι στόχοι του ΠΑΟΚ…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ