Έχουν μόνο ένα στόχο, να βλάψουν τον Ολυμπιακό

Έχουν μόνο ένα στόχο, να βλάψουν τον Ολυμπιακό

Η… εξυγίανση συνεχίζει τον πόλεμο εναντίον του Ολυμπιακού. Αυτή την φορά με διαιτητή από την Ελβετία που δεν θα σφύριζε πέναλτι ακόμα και αν ο Μακέντα μπλόκαρε την μπάλα. Είναι ο μόνος τρόπος που έχουν για να κοντράρουν τον μεγαλύτερο αθλητικό οργανισμό της χώρας. Έχουν μόνο ένα στόχο, να βλάψουν τον Ολυμπιακό.

Είναι πραγματικά ν’ απορεί κάποιος για τον τρόπο που σφύριξε ο Ελβετός Γιάκοτετ στο Καραϊσκάκη και για τον τρόπο με τον οποίο συμπεριφέρθηκε στο ματς ο Ελβετός. Με τις σημαντικές αποφάσεις του βεβαίως να είναι όλες (!) κόντρα στον Ολυμπιακό και να επηρεάζουν φυσικά το αποτέλεσμα του αγώνα. Από την άλλη πλευρά βέβαια, βλέποντας κάποιος τα όσα γίνονται και την φετινή σεζόν εναντίον των ερυθρόλευκων, μάλλον θα πρέπει να περιμένει τα χειρότερα. Η κατάσταση έχει φτάσει πλέον στο απροχώρητο καθώς η περιβόητη… εξυγίανση συνεχίζει να στήνει μπλόκα στον δρόμο του Ολυμπιακού. Και συνεχίζει να το κάνει με προκλητικό τρόπο καθώς από παιχνίδι σε παιχνίδι παρακολουθούμε διαιτητικά όργια εις βάρος του Ολυμπιακού.

Τι έκανε λοιπόν στο ντέρμπι ο Ελβετός; Αδίκησε τους ερυθρόλευκους κι έκρινε το αποτέλεσμα του αγώνα με τα σφυρίγματα του, προκαλώντας τον έντονο εκνευρισμό των παικτών αλλά και των φιλάθλων του Ολυμπιακού. Αυτός είναι άλλωστε και ο μοναδικός στόχος της… εξυγίανσης αλλά εδώ τα πράγματα έχουν ξεφύγει. Τι έπρεπε να γίνει δηλαδή στο ντέρμπι για να δώσει πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού ο Γιάκοτετ; Μήπως έπρεπε να την μπλοκάρει την μπάλα ο Μακέντα στην φάση με τον Χριστοδουλόπουλο. Ο Ιταλός έπαιξε με το χέρι έχοντας πρόθεση κι αυτό κάνει την παράβαση «καραμπινάτη». Είναι όμως προφανές ότι ο Ελβετός δεν καταλάβαινε από… χέρια. Ήρθε για να σφυρίξει αυτά που ήθελε κι όχι αυτά που γίνονταν στον αγωνιστικό χώρο του Καραϊσκάκη. Δεν σφύριξε ούτε στην φάση του Χατζηγιοβάνη στο 86’, αλλά όταν δεν έχει δώσει το πέναλτι του Μακέντα δυο λεπτά νωρίτερα δεν υπάρχουν λόγια. Και κακώς δεν μέτρησε το γκολ του Λάζαρου.

Η διαιτησία του Ελβετού ήταν προκλητική και τα λάθη του έκριναν το αποτέλεσμα. Αυτή ήταν η επιδίωξη των… εξυγιαντών. Θα μπορούν λοιπόν να είναι απόλυτα ικανοποιημένοι για τα σφυρίγματα του Γιάκοτετ αλλά και για την πορεία του πρωταθλήματος. Όλοι καταλαβαίνουν το «έργο» που παρακολουθούν αλλά εδώ τα πράγματα έχουν ξεφύγει, όταν υπάρχουν διαιτησίες όπως αυτή του Ελβετού. Αλήθεια, ο βοηθός του δεν είδε ούτε αυτός το χέρι του Μακέντα; Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα και δεν σηκώνουν πολλά λόγια. Αυτό το σύστημα προσπαθεί σε κάθε ματς να βλάψει τον Ολυμπιακό. Το είδαμε την περσινή σεζόν, το βλέπουμε και φέτος. Είτε πρόκειται για παιχνίδι με την Παναχαϊκή στο Κύπελλο (ούτε εκεί δεν δόθηκε πέναλτι) είτε ματς στο Ηράκλειο με τον ΟΦΗ ή ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Οι… εξυγιαντές συνεχίζουν να πολεμούν με λύσσα τον Ολυμπιακό για να πετύχουν τον στόχο τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ